2007.06.01. 10:24:32
A Milanba igazol a Barca brazilja?
2007-06-01 10:05:20
A Barcelona középpályása kis híján azt üzente a Bajnokok Ligája győztes Milannak, hogy gyertek értem, és vigyetek!
Edmilson, aki évek óta mindig bajnokcsapat tagja volt, előbb a Lyonnál, majd a Barcánál, nehezen viseli az idei év mellőzését. A védekező középpályás sokszor csak a kispadról nézte csapattársai vergődését, a napokban egyértelműen kijelentette, hogy nem ragaszkodik a maradáshoz.
„Ha a Milan valóban szeretne engem, akkor itt az ideje a tettek mezejére lépni! Mindig is kedveltem a Milant és a Serie A-t, még ha ez a bajnokság nem is kifejezetten az én stílusomhoz illő. Én szívesen igazolnék a BL-győzteshez, de még egy évig köt szerződésem Barcelonába, így a klubom mondja ki a végső szót.”
Az AC Milan csapatánál egy valóságos kis brazil kolónia van már, akik szintén a váltásra motiválják a világbajnok Edmilsont.
„Honfitársaim elmondása alapján, Milánó fantasztikus hely, és az AC Milan a világ egyik legnagyszerűbb futballklubja. Ha lehetőség adódna rá, mindenképpen kipróbálnám magam az olasz ligában, de ehhez előbb az FC Barcelonával kell megegyezzenek.”
-topfoci.hu
Én nem bánkódnék különösebben, ha elengednék. Kedvelem Edmilkát, de idén semmi sem csinált sajnos...