Barça Igazolások 2007-08
-
- Az Eurobarca Anonymusa
ETOOKA: MÉG NINCS SORSOLÁS, DE AZ BIZTOS, HOGY A KÖVETKEZŐ BAJNOKSÁG ELSŐ FORDULÓJÁRA AUGUSZTUS 26-27-IKI HÁTVÁGÁN KERÜL SOR.
-
- Capitá del Barça
Hát szerintem ezt a szavazást le is lehetne venni,mert kétlem h még egy nagyobb nevű csatár jönne 

- Messinho
- Jugador del Barça
Lehet csak én vagyok pesszimista egy kicsit Henry érkezésével, sztem jobb lett volna a B csapatból felhozni valakit!!!
Eto'o szerintem nagyon nem szeretne padozni Henry mellett ha meg rákényszerül akkor meg el fog durranni az agya megint és Henry se azért jött, hogy csere legyen!!!!
Na de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő!!!
Nektek mi a véleményetek??
Eto'o szerintem nagyon nem szeretne padozni Henry mellett ha meg rákényszerül akkor meg el fog durranni az agya megint és Henry se azért jött, hogy csere legyen!!!!
Na de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő!!!
Nektek mi a véleményetek??
már van sorsolás??ha van pls mondd meg hol lehet leszedni!előre is thx!varga tamás írta:visca el barca: akik olvassák a hsz-mat, tudják, nem rajongok Rijkaardért.
DE! Most ne erről beszéljünk, hanem arról, hogy úgy tűnik a tespedtségnek vége. Úgy tűnik az elkényelmesedett vezetőség egy hét alatt többet tesaz a Csapatért, mint az elmúlt egy év alatt együttesen sem tett. Miénk Henry, jön Yaya Toré, vszl. Chivu is minket választ. Ha Abidal is hozzánk jönne, akkor teljes lenne a csapatunk. Lenne 20 azonos szintű játékosunk, akikkel jövőre verhetetlenek leszünk. Most az öröm pillanatait éljük, a hideg futkos a hátamon, ha arra gondolok, hogy ez a csodálatos, nagyszrű, zseniális Thierry augusztus 26-án kék-gránátvörös mezben fut ki a futball szentélyének gyepére. FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
visca el barca: akik olvassák a hsz-mat, tudják, nem rajongok Rijkaardért.
DE! Most ne erről beszéljünk, hanem arról, hogy úgy tűnik a tespedtségnek vége. Úgy tűnik az elkényelmesedett vezetőség egy hét alatt többet tesaz a Csapatért, mint az elmúlt egy év alatt együttesen sem tett. Miénk Henry, jön Yaya Toré, vszl. Chivu is minket választ. Ha Abidal is hozzánk jönne, akkor teljes lenne a csapatunk. Lenne 20 azonos szintű játékosunk, akikkel jövőre verhetetlenek leszünk. Most az öröm pillanatait éljük, a hideg futkos a hátamon, ha arra gondolok, hogy ez a csodálatos, nagyszrű, zseniális Thierry augusztus 26-án kék-gránátvörös mezben fut ki a futball szentélyének gyepére. FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
-
- Llegenda del Barça
Azért nem kezdtem el részletezni, mert mi már a 3-4-3 alkalmatlanságát itt a fórumon milliószor megbeszéltük. De akkor elmondom neked is ugyan azt:Lujo írta:Nem haragudj meg Zozzy5, de szerintem a 3-4-3 az általam felvázolt sémában igenis játszható - kicsit mélyedj bele, gondolkozz el rajta, ne egyből válaszolj - mivel az támadó és védekező szekció létszáma is megfelelő, így biztonságosan tudnánk a játékunkat (labdatartás) továbbra is játszani. Ez a játék a '90-es években párszor már bejött, a 4-3-2-1-en már sajna túl kell lépni. A 4-2-3-1 véleményem szerint azért nem jó, mert az a keretünknek végképp nem fekszik, hisz az alapvetően egy védekező felállás (lásd: VB2006 francia és olasz válogatott, vagy idei RM), hisz ott a középpálya közepét 2 igazi védekező középpályás alkotja. Ilyen volt pl. a Madridban idén Emerson és Diarra.Zozzy 5 írta:Lujo, én értem, hogy egyszerre akarod őket játszatni, ezzel én is így vagyokDe szerintem ehhez nincs szükség a taktika állandó változtatására. Kell egy állandó felállás, amiben össze vannak szokva a játékosok, és amit csak szükségállapot esetén, meccs közben bontunk meg. A 3-4-3at pedig csakazért alkalmazni, hogy Deconak is jusson hely...Hát nem tudom...Azt nem lehet, hogy álldozat nélkül ússzuk ezt meg. Deconak távozni kell. legalábbis szerintem...
Manapság a sztárklubokban olyan szélső emberek nyomják, mint Ronaldo, Quaresma, Robben, Joaquin stb. Ilyen játékosokkal szemben véleményem szerint mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne tegyünk ki a szélre egy állandó, biztos védőt. Nélkülök a széleinken úgy viharzanának el, mint a pinty, és akkor lehet benn akárhány klasszis belső védő. Erre volt példa a mostani szezon is. Nem voltak normális szélső hátvédeink, aztán bennt Puyol meg Thuram, néha Marquez cumiztak...Azt meg ne várd, hogy majd a csatáraink olyan szinten visszajönnek az ellenfél szélsőivel, hogy abból a támadásból ne legyenek veszélyes beadások.
A 4-2-3-1 szerintem egyáltalán nem védekező taktika. Főleg nem ilyen támadószekcióval, ami nekünk van. Meglenne a 6 védekezőbb felfogású ember, és a 4 támadóbb. Eközött lenne az átmenet Xavi. Toure pedig van olyan jó játékos szerintem, hogy be merjük vele válalni ezt a taktikát.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Azért az a holland válogatott a legjobb focit játszotta az ebn, 11sekkel estek ki.
A tavalyi duplából is kivette a részét rendesen, sztem ideális edző a Barca számára, nem egy zseni, de jövőre is legalább a bajnokság meglesz, én bízom benne, ha meg nem akkor jövőre jöjjön Scolari és kész...
A tavalyi duplából is kivette a részét rendesen, sztem ideális edző a Barca számára, nem egy zseni, de jövőre is legalább a bajnokság meglesz, én bízom benne, ha meg nem akkor jövőre jöjjön Scolari és kész...
- laci18
- Jugador d'estrella
Ne haragudj de egy saját rendezésű EB az akkori holland válogatottal az szégyen utána le is mondott... nem csodálom... most ez van Van Bastennal is semmit nem tud az edzőködésről és ott erőlködik a hollanad válogatott élén a vb-t mindenki látta és van Bastent... ugy hogy ennyit a fiatal nagy játékosmúltú edzőkről... Mourinho legalább bizonyított a Poroval és utána ment a Chelseahez de Rijkard azt se tudom melyik klubcsapatnál volt miután leégett a válogatottal.Etooka írta:Ezt ugye nem gondolod komolyan??Azért az EB.bronz és ezek az eredmények nem azt igazolják,hogy kiváló szakember??ugyan,most azért mert hibázott egyszer kétszer,azért már [auto_cenzúra] edző??ennyiből mindenki az,mert mindenki megbukik valamikor!!!!Ebben nincs igazad!visca el barca írta: sztem egy nagy rakás 0, aki egy középszintu csapatot simán kiejtene
Barca 4ever
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem tudok angolul, de vmi olyasmit bogarásztam ki, hogy Moratti nem szomorú Chivu miatt, mert nem tartja fontosnak az érkezését. De egy angol szakos segíthetne.
Ja, időközben olvasom, köszi Frank. Hát, ez sem rossz hír!
Chivu megszerzése kulcsfontosságú!
Ja, időközben olvasom, köszi Frank. Hát, ez sem rossz hír!
Chivu megszerzése kulcsfontosságú!
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
[quote="bence 8"]http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=334873
PLS ez mit jelent?
azt,hogy az Internek nem létfontosságú Chivu szerződtetése, mert van elég védőjük, és a Barcelona nagyon közel áll a megegyezéshez.
ÉS h semmiféle megegyezés nincs az Inter és Chivu között.
Magyarul átengedik nekünk Chivut
PLS ez mit jelent?
azt,hogy az Internek nem létfontosságú Chivu szerződtetése, mert van elég védőjük, és a Barcelona nagyon közel áll a megegyezéshez.
ÉS h semmiféle megegyezés nincs az Inter és Chivu között.
Magyarul átengedik nekünk Chivut

- bence 8
- Jugador del Barça
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=334873
PLS ez mit jelent?
és ez??
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=334158
PLS ez mit jelent?
és ez??

...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Azzal, hogy Henry ideigazol nemcsak Laporta álma válik valóra, hanem többek között az enyém is.
Ha olyan teljesítmény fog nyújtani, mint amilyet pl a 2005-06os szezonban nyújtott (vagy csak annak a 80%-át), akkor nálunk lesz a jelen legjobb csatára (középcsatár).
Nem sokan tudnak olyan elegánsan és eredményesen játszani, mint ő (talán senki).

Ha olyan teljesítmény fog nyújtani, mint amilyet pl a 2005-06os szezonban nyújtott (vagy csak annak a 80%-át), akkor nálunk lesz a jelen legjobb csatára (középcsatár).
Nem sokan tudnak olyan elegánsan és eredményesen játszani, mint ő (talán senki).
- visca el barca
- Presidente del Barça
nyugodtan visszakeresheted hozzaszolasaimat, én már akkor is azt mondtam mikor idejöttEtooka írta:Ezt ugye nem gondolod komolyan??Azért az EB.bronz és ezek az eredmények nem azt igazolják,hogy kiváló szakember??ugyan,most azért mert hibázott egyszer kétszer,azért már [auto_cenzúra] edző??ennyiből mindenki az,mert mindenki megbukik valamikor!!!!Ebben nincs igazad!visca el barca írta: sztem egy nagy rakás 0, aki egy középszintu csapatot simán kiejtene

nem egyszer-kétszer hibázott hanem sokszor. és a legnagyobb baja, hogy a saját hibáibol sem képes tanulni.
de világ egyik legjobb csapátához a világ egyik legjobb edzője kéne. nem ő.
itt a témát lezártam, ez a topic nem errol az emberrol szol
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ezt ugye nem gondolod komolyan??Azért az EB.bronz és ezek az eredmények nem azt igazolják,hogy kiváló szakember??ugyan,most azért mert hibázott egyszer kétszer,azért már [auto_cenzúra] edző??ennyiből mindenki az,mert mindenki megbukik valamikor!!!!Ebben nincs igazad!visca el barca írta: sztem egy nagy rakás 0, aki egy középszintu csapatot simán kiejtene
- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ilyen jatekosanyaggal bárki bajnok lett volna. amugy felesleges vitatkoznunkLujo írta:Jelenlegi edzőnk igazán kiváló szakember. Idén valóban követett el jópár hibát, de eddig hozott 2 spanyol ezüstöt, 2 aranyat és egy BL győzelmet, utóbbi kettőnek azt hiszem te is ugyanúgy örültél, mint én. 4 év alatt ez azt hiszem igazán jó mérleg, aki ezt eléri nem lehet rossz edzőnek nevezni. Ha jövőre is olyan teljesítményt nyújt a csapat, mint idén tavasszal, na akkor majd igazat adok neked.visca el barca írta:Lujo ez mind szép és jó, csak ahhoz, hogy igy tudjunk variálni, kéne egy edző is alkalmas a dolgok átlátására. és mint tudjuk a mostani edzonk nem ilyen.

szted jo edzo, sztem egy nagy rakás 0, aki egy középszintu csapatot simán kiejtene
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
úgy örülök, hogy Henry miénk lett!!!
Yeaaaaah!!!
a kezdősor? Hát azt megoldják.

Yeaaaaah!!!

a kezdősor? Hát azt megoldják.

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Henry mellet már szinte biztos Toure is! Boldog vagyok!