Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már van sorsolás??ha van pls mondd meg hol lehet leszedni!előre is thx!varga tamás írta:visca el barca: akik olvassák a hsz-mat, tudják, nem rajongok Rijkaardért.
DE! Most ne erről beszéljünk, hanem arról, hogy úgy tűnik a tespedtségnek vége. Úgy tűnik az elkényelmesedett vezetőség egy hét alatt többet tesaz a Csapatért, mint az elmúlt egy év alatt együttesen sem tett. Miénk Henry, jön Yaya Toré, vszl. Chivu is minket választ. Ha Abidal is hozzánk jönne, akkor teljes lenne a csapatunk. Lenne 20 azonos szintű játékosunk, akikkel jövőre verhetetlenek leszünk. Most az öröm pillanatait éljük, a hideg futkos a hátamon, ha arra gondolok, hogy ez a csodálatos, nagyszrű, zseniális Thierry augusztus 26-án kék-gránátvörös mezben fut ki a futball szentélyének gyepére. FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
Azért nem kezdtem el részletezni, mert mi már a 3-4-3 alkalmatlanságát itt a fórumon milliószor megbeszéltük. De akkor elmondom neked is ugyan azt:Lujo írta:Nem haragudj meg Zozzy5, de szerintem a 3-4-3 az általam felvázolt sémában igenis játszható - kicsit mélyedj bele, gondolkozz el rajta, ne egyből válaszolj - mivel az támadó és védekező szekció létszáma is megfelelő, így biztonságosan tudnánk a játékunkat (labdatartás) továbbra is játszani. Ez a játék a '90-es években párszor már bejött, a 4-3-2-1-en már sajna túl kell lépni. A 4-2-3-1 véleményem szerint azért nem jó, mert az a keretünknek végképp nem fekszik, hisz az alapvetően egy védekező felállás (lásd: VB2006 francia és olasz válogatott, vagy idei RM), hisz ott a középpálya közepét 2 igazi védekező középpályás alkotja. Ilyen volt pl. a Madridban idén Emerson és Diarra.Zozzy 5 írta:Lujo, én értem, hogy egyszerre akarod őket játszatni, ezzel én is így vagyokDe szerintem ehhez nincs szükség a taktika állandó változtatására. Kell egy állandó felállás, amiben össze vannak szokva a játékosok, és amit csak szükségállapot esetén, meccs közben bontunk meg. A 3-4-3at pedig csakazért alkalmazni, hogy Deconak is jusson hely...Hát nem tudom...Azt nem lehet, hogy álldozat nélkül ússzuk ezt meg. Deconak távozni kell. legalábbis szerintem...
Ne haragudj de egy saját rendezésű EB az akkori holland válogatottal az szégyen utána le is mondott... nem csodálom... most ez van Van Bastennal is semmit nem tud az edzőködésről és ott erőlködik a hollanad válogatott élén a vb-t mindenki látta és van Bastent... ugy hogy ennyit a fiatal nagy játékosmúltú edzőkről... Mourinho legalább bizonyított a Poroval és utána ment a Chelseahez de Rijkard azt se tudom melyik klubcsapatnál volt miután leégett a válogatottal.Etooka írta:Ezt ugye nem gondolod komolyan??Azért az EB.bronz és ezek az eredmények nem azt igazolják,hogy kiváló szakember??ugyan,most azért mert hibázott egyszer kétszer,azért már [auto_cenzúra] edző??ennyiből mindenki az,mert mindenki megbukik valamikor!!!!Ebben nincs igazad!visca el barca írta: sztem egy nagy rakás 0, aki egy középszintu csapatot simán kiejtene
nyugodtan visszakeresheted hozzaszolasaimat, én már akkor is azt mondtam mikor idejöttEtooka írta:Ezt ugye nem gondolod komolyan??Azért az EB.bronz és ezek az eredmények nem azt igazolják,hogy kiváló szakember??ugyan,most azért mert hibázott egyszer kétszer,azért már [auto_cenzúra] edző??ennyiből mindenki az,mert mindenki megbukik valamikor!!!!Ebben nincs igazad!visca el barca írta: sztem egy nagy rakás 0, aki egy középszintu csapatot simán kiejtene
Ezt ugye nem gondolod komolyan??Azért az EB.bronz és ezek az eredmények nem azt igazolják,hogy kiváló szakember??ugyan,most azért mert hibázott egyszer kétszer,azért már [auto_cenzúra] edző??ennyiből mindenki az,mert mindenki megbukik valamikor!!!!Ebben nincs igazad!visca el barca írta: sztem egy nagy rakás 0, aki egy középszintu csapatot simán kiejtene
ilyen jatekosanyaggal bárki bajnok lett volna. amugy felesleges vitatkoznunkLujo írta:Jelenlegi edzőnk igazán kiváló szakember. Idén valóban követett el jópár hibát, de eddig hozott 2 spanyol ezüstöt, 2 aranyat és egy BL győzelmet, utóbbi kettőnek azt hiszem te is ugyanúgy örültél, mint én. 4 év alatt ez azt hiszem igazán jó mérleg, aki ezt eléri nem lehet rossz edzőnek nevezni. Ha jövőre is olyan teljesítményt nyújt a csapat, mint idén tavasszal, na akkor majd igazat adok neked.visca el barca írta:Lujo ez mind szép és jó, csak ahhoz, hogy igy tudjunk variálni, kéne egy edző is alkalmas a dolgok átlátására. és mint tudjuk a mostani edzonk nem ilyen.