Már egy csomószor megmondta Laporta, hogy Deco nem eladó...Nem értem, hogy milyen Newcastle-s hírek vannak még ezekután is...
Jó, igaz, történtek meglepő átigazolások a nyáron, de Deco nem megy el, ne híresztelje senki x))
Jó, most nem kell mindentől félni csakazért, mert Saviola eligazolt MadridbaSharkinho írta:Nem is azt írtam, hogy biztos oda megy, de ezek után Én már semmin se lepődnék meg...Zozzy 5 írta:Itt azért másról van szóDeco nem fog egy ekkora visszalépést elkövetni a karrierjében, ebben biztos vagyok. Ha eligazol, akkor tuti máshova.
Nem is azt írtam, hogy biztos oda megy, de ezek után Én már semmin se lepődnék meg...Zozzy 5 írta:Itt azért másról van szóDeco nem fog egy ekkora visszalépést elkövetni a karrierjében, ebben biztos vagyok. Ha eligazol, akkor tuti máshova.
Itt azért másról van szóSharkinho írta:Én Savioláról sem hittem azt, hogy képes Madridba menni...Ádám02 írta:Szerintem Deco nem olyan játékos aki elmenne egy Newcatsleba...maradjon csak itt!![]()
Ahoz korábban kellett volna felkelni...Atesz írta:Egyik Newcastlellel kapcsolatos oldalon fent van, hogy Decot lehet leigazolják...![]()
én is szeretem meg a kezdőbe raknám csak ki helyéreGauchomester írta:Valóba gyenge szezont futott a portugál IS(!!!)
De ettől még nem felejtett el focizni, szerintem egy kis bizalom kell neki ott a özéppályán, őgy osztogat, mint ahogy kevés másik játékos!
A csapatjátékmondhatni rá épült az elmúlt 3 szezon alatt. Minden támadás ő indított el, meg sm állt a két 16-os között. Nálam helye van a csapatban, még az is lehet hogy a kezdőben is.
http://www.youtube.com/watch?v=wk9ug_EW ... ed&search=
Jó tudom hogy nem ezek azok az okok amiért maradni kéne. de nem volt más elmlékezetes momentuma.ozsimiki írta:Hát ha vmiért nem kell elküldeni,akkor ezek pont NEM azok az okokvaLe5 írta: Deco tényleg borzasztóan játszott az idén , de vágott 1-et a cselzinek 1-et a 'poolnak és ezért nem adnám el.![]()
![]()
Inkább azért:
-mindenkinek lehet egy rossz éve
-tudjuk,h mire képes
-és bízzunk abban,h ősztől ismét magára talál,akkor pedig nagy klasszis!
Hát ha vmiért nem kell elküldeni,akkor ezek pont NEM azok az okokvaLe5 írta: Deco tényleg borzasztóan játszott az idén , de vágott 1-et a cselzinek 1-et a 'poolnak és ezért nem adnám el.
OFF:Még jó hogy idetalált minden út Eurobarcába vezetEvilgrim írta:OFF:Akkor te azért jöttél át az EuroBarcára mert Henry ide igazolt,vagy csak úgy ide találtál..?RVP írta:igen Arsenalos vagyok
én nagyon szeretem decót, de eladnám.Game90 írta:SzinténSlither írta:Ha marad a 4-3-3, akkor sincs nálam helye a csapat ban Deconak. Sokkal inkább preferálom a Xavi-Ini párost. (Yayaval együtt)![]()
De majd meglátjuk, hogy mi lesz, végülis Frank a nagy taktikus
SzinténSlither írta:Ha marad a 4-3-3, akkor sincs nálam helye a csapat ban Deconak. Sokkal inkább preferálom a Xavi-Ini párost. (Yayaval együtt)