Lenne 7. is, ha Guddy maradlionelmessi19 írta:De mondjuk 5. alternatíva lenne csatárnak, vagy 6., és az nem a legjobb.

Lenne 7. is, ha Guddy maradlionelmessi19 írta:De mondjuk 5. alternatíva lenne csatárnak, vagy 6., és az nem a legjobb.
Hát azért, mert akkor nem kéne más csapat meccsét néznem, h lássam őt játszani. Illetve nem szeretném megkockáztatni, h kölcsönadjuk, aztán úgydöntsön, h ő ugyan ki nem várja amíg megöregszik Samu... és ott marad végleg...ozsimiki írta:Akkor mi a falloszért örülnél nekilionelmessi19 írta:
Kölcsönben adás témához: Én örülnék ha nem menne, sőt az A csapatba kerülne. De mondjuk 5. alternatíva lenne csatárnak, vagy 6., és az nem a legjobb.![]()
![]()
Akkor mi a falloszért örülnél nekilionelmessi19 írta:
Kölcsönben adás témához: Én örülnék ha nem menne, sőt az A csapatba kerülne. De mondjuk 5. alternatíva lenne csatárnak, vagy 6., és az nem a legjobb.
Ez érdekeszsoltman írta:Bojan nincs ott a u-20 vbn
!!!!!!!!!!:http://www.marca.com/futbol/seleccion/m ... index.html
Így van.A kora miatt kétségekbe ütközhetünk de ha látjuk játszani akkor nem kérdőjelezhetjük meg tudását.Scorpio írta:Kíváncsian várom, hogy milyen teljesítményt nyújt a meccseken! Bár ez szerintem nem is olyan nagy kérdés!
Igen,ott lesz itt http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... vesen.htmlsasi1 írta:Ő ott lesz az U20-as VB-n??
Bojan Krkic írta:Hát Mihu ez tényleg jó volt az utolsó kérdésnél kicsit azért megfogtál de végülis improvizáltamMihu írta:Én is jó mókának tartottam....Kösz szépenvarga tamás írta:Én kifejezetten élveztem. Nagyon élet- és valóséghű volt.![]()
De hát most Frank-től mit kérdezzek...hogy oldja meg a csapat felállását Henry-val...Sztem még az igazi Rijkaard se tudja nem hogy mi fórumozók![]()
Hát Mihu ez tényleg jó volt az utolsó kérdésnél kicsit azért megfogtál de végülis improvizáltamMihu írta:Én is jó mókának tartottam....Kösz szépenvarga tamás írta:Én kifejezetten élveztem. Nagyon élet- és valóséghű volt.![]()
De hát most Frank-től mit kérdezzek...hogy oldja meg a csapat felállását Henry-val...Sztem még az igazi Rijkaard se tudja nem hogy mi fórumozók
Én is jó mókának tartottam....Kösz szépenvarga tamás írta:Én kifejezetten élveztem. Nagyon élet- és valóséghű volt.
Én kifejezetten élveztem. Nagyon élet- és valóséghű volt.Mihu írta:Nem tudom a többiek mennyire vevők erre...de én bírom nagyon az ilyen poénkodásokatkovinho írta:Ez durva...![]()
![]()
![]()
Amúgy király volt a beszélgetés, kivel tervezel még ilyen interjút?![]()
Mondjuk, van itt Frank Rijkaard, Saviola...stb..
Nem tudom a többiek mennyire vevők erre...de én bírom nagyon az ilyen poénkodásokatkovinho írta:Ez durva...![]()
![]()
![]()
Amúgy király volt a beszélgetés, kivel tervezel még ilyen interjút?![]()
Mondjuk, van itt Frank Rijkaard, Saviola...stb..