Jövőre már 17 éves lesz a srác. Hogyha szorul a hurok a csapat nyaka körül, akkor valóban Guddy a favorit, de hogyha neadjisten megesne, hogy vezetünk két góllal, akkor arra a 20 percre beállhat inkább Krkic. Ezt a helyzetet mindketten elfogadnák szerintem. És különben is, még az is megeshet, hogy Guddy egy-egy meccs erejére visszatérjen a középpályára, ha úgy adódik. Hosszú a szezon, meglesz mindenkinek a maga meccse. ÉS hogyha olyan állapotba kerül, és 17 évesen is Krkic el tud dönteni egy meccset inkább, mint Guddy, akkor döntse, ha ez a csapat érdeke. És még abban is bízom, hogy Rijkaard nem fogja orrba-szájba játszatni őt. Ahogy nézem a korosztályos meccseket, egy-egy megmozdulásnál (amikor játékon kívül van a labda) iszonyatosan beképzeltnek tűnik nekem ez a gyerek... Az EB-n sem volt szimpatikus. Viszont ha tanul alázatot és küzdenitudást (az elsőtől messzebb áll szvsz), akkor egy hatalmas játékos válhat belőle. Remélem nem kallódik el. A következő két év nagyon fontos lesz a fejlődése szempontjából.
Ezen kívül annak szorítok, hogy a Real egyezzen meg az Arsenallal Fabregas ügyében és akkor mi lecsapunk rá

Deco pedig akkor tényleg mehet amerre lát. Egyébként olvastam egy nyilatkozatát Henry távozása után Cescnek, van otthon egy Ronaldinho, egy Puyol, egy Oleguer és egy Iniesta meze, most tervez beszerezni egyet Henrytól, talán szívesebben jönne hozzánk, mint a margóhoz