Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bubu
Barça C
Kapcsolat:

2007.07.10. 20:41:26

Szerintem meg simán törhet borsót Savilola a Barca orra alá, mivel egy fiatal, tehetséges játékos, csak sajnos a mi "nagyszerű" edzőnk nem adott neki elég lehetőséget, hanem inkább favorizált olyan játékosokat mint Giuly meg Gudi akik messze nem olyan fantasztikus csatárok. Egy jó edző mint például Schuster látja benne a tehetséget. Az a mi bajunk, hogy a nagy játékosokat nem tudjuk hosszabb ideig megtartani. Maximálisan meglehet érteni a "nyúl" döntését ő csak egy jó csapatban akar játszani ahol számítanak rá.És ha egyszer megtudja mutatni a benne lévő tehetséget (mint nálunk Eto'o) akkor majd foghatjuk a fejünk.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.10. 20:38:05

Hát nagyon sajnálom hogy elmegy. Igazából két dologgal van bajom, és nem csak nekem, hanem itt sokaknak.

Számomra az nem természtetes hogy egy Barca-játékos elmegy a Margitba.

Mádodszor: Itt igazából azzal van a baj hogy előtte lenyilatkozta ezt a szöveget. Ezzel saját magára cáfol rá. Ezt sem értem.

Ezt bisszúból tette vajon? Nem értem...

Mindenesetre nagyon szerettem ezt a gyereket, de most nagyot süllyedt a szemembe. Nem azért mert Madridba ment hanem mert előtte lenyilatkozta ezt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.10. 19:54:49

Rivaldot is hívta a madrid 2002-ben. Roberto Carlos közben is járt, de hiába, Rivaldo inkább elhagyta spanyolországot, de nem ment a realhoz.
Saviolára nem haragszom, kevés ő ahhoz, hogy borsot törjön az orrunk alá.
Hozzátenném még: Bírtam Saviolát, de be kell látni, hozzánk nem fér be...
Rivaldo-A Legnagyobb.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.10. 19:51:53

Ne hasonlitsa senki mar a Figos ugyet a Saviolaeval. Egyetlen kozos, hogy a realba mentek a barcabol. Figonak mindene meg volt itt Saviolanak meg semmi. Egy kozos, hogy mind a kettot szerete a kozonseg.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.10. 19:51:18

Nem büszkén, de megértően...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.07.10. 19:49:53

Hát ez a szomorú, hogy néhány nagyon "okos", "igaz" barca-szurkoló úgy gondolta, hogy ha megdobálja Figot akkor őt járatják le, pedig ha egy kicsit jobban belegondolnak, az a Barca megalázása volt.....És szomorúan látom, hogy sokan még támogatják, s büszkén állnak az ilyen megmozdulások mellett. :?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.10. 19:48:17

Gauchomester írta:Akkor nekünk miért kellett disznófejjel, s hasonló dolgokkal megdobálnunk Luis-t? Azért szerintem ez az egyik legnagyobb szégyenen volt a Barcának....egy olyan játékost megalázni, aki éveken át sokat tett azért, hogy szórakoztassa a szurkolókat.
Egy utolsó, szavahihetetlen gazember figo, akit tényleg csak a pénz érdekel. Guszustalan módon nyugtatgatta a katalán szurkolókat, mikor felröppent, hogy ha perez nyeri a választást, viszi őt madridba. MÉG AZ IGAZOLÁSA ELŐTTI NAPON IS HAZUDOZOTT a féreg!
Utolsó, gerinctelen senki lett a szememben, és marad is!
Saviola esete más, nem haragszom rá, mert nem meghatározó játékosunk, de persze nem örülök, hogy madridba igazol.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.10. 19:47:10

varga tamás írta:Kedves Mihu!
Én igazi Barca-szurkolónak érzem magam, még akkoris ha szerinted Saviola döntése elfogadhatatlan. Én elfogadom, haragudni nem tudok Rá, jó erőt és egészséget kívánok neki, és a válogatottal sok sikert. De! Ettől még nem érzem magamat kevesebbnek, kisebb szurkolónak ezoknál, akik most tücsköt-bogarat kiabálnak rá. Lehet, h mondta azt a mondatot, lehet, h csak a szájába adták - nem tudom. De, nemcsak ő tehet erről az átigazolásról, hanem a vezetőség és az edzők is vastagon benne vannak. Mert az a szőke veszedelem több bizalmat kapott, mint az argentin sztár, aki kevesebb játéklehetőség mellett sokkal többet rakott le a csapt asztalára, mint az izlandi "labdazsonglőr". Én nem hibáztatom, és nem is haragszom Rá: akit szeret az ember, arra nem tud haragudni. Márpedig én szeretm Saviolát, és drukkolok a válogatottbeli sikereiért. Tegye ezt velem együtt minden jóérzésű barca-drukker.
És, kérlek benneteket: fejezzétek be a Nyúl gyalázását! Nem méltó hozzánk!
Forca Barca! TALUNYA, TRIOMPANT!
Természetesen én sem mondtam hogy valaki attól kisebb a szememben hogy nem mond ilyeneket...

Most úgy őszintén...Most ezzel szerinted jóóóól kib@szott a vezetőkkel és az edzővel? Őket érdekli már hogy hova szerződik...eddig is úgy tekintettek rá mintha ott sem lett volna most meg aztán főleg úgy tekintenek rá...Ezzel a SZURKOLÓKAT köpte szembe akik pedig kitartottak mellette a legnagyobb bajban is...Na nekik viszont már nagyon nem mind1 hogy hova igazol... :roll:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.07.10. 19:43:28

Gauchomester írta:Látod pont erről beszéltem Miki. És cak egy kérdés: Figo és Saviola eligazolt Madridba. És bármennyire is fura, de képzeljétek, már több száz játékos igazolt el Barcelonábaol valahova máshova. Azokat miért nem utáljátok? És Luis Enrique? Ő is pont a riválistól jött, mégsem volt hangos a sajtó attól, hogy Madridban gyűlölik. Akkor nekünk miért kellett disznófejjel, s hasonló dolgokkal megdobálnunk Luis-t? Azért szerintem ez az egyik legnagyobb szégyenen volt a Barcának....egy olyan játékost megalázni, aki éveken át sokat tett azért, hogy szórakoztassa a szurkolókat.
1, azért nem utáljuk mert ők ne a legeslegeslegnagyobb riválisunkhoz igazoltak hanem más "semleges" csapatba.

2, Luis Enrique...nézz meg youtube-on egy El Classicot amikor Luis melegít a madridiak előtt és utánna beáll a pályára...szerintem azt nem tette ki az ablakba :roll:

3, Azért kellett disznófejjel megdobálnunk mert akit tiszteletbeli katalánná választanak (ami valljuk be a katalánokat ismerve igencsak nagy szó) és csapatkapitánya volt a Barcának illetve a szurkolók legnagyobb kedvence...Ezzel a lépésével megalázta a szurkolókat akik a tenyerükön hordozták őt...Mondhatni hogy visszakapta a szurkolóktól azt amit ő tett velük...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.07.10. 19:41:14

Nem akkora játékos, hogy zavarjon a realba való igazolása.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.07.10. 19:39:13

Amíg játszott a capatban addig is csak egy átlagos barca támadó volt nálam, ezzel csak a kétszínűségét mutatta meg, és járatta le magát. Amúgy se érdekelt volna nagyon hogy mi lesz vele az után hogy elmegy, mostantól meg le se [auto_cenzúra]. Számomra semmit se jelent. :?
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.10. 19:28:03

Ket olyan csapatba jatszik majd amelyeket nem szeretek. De azert inkabb a valogatotal fogok szurkolni a kis kedvencemnek. Gyulolom a Realt de Saviolat nem tudom es nem is fogom. Nem tud senki meggyozni eteren.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.07.10. 19:24:08

én nem szídtam a gyereket (nem is akarom magamra venni, ha nem nekem szólt), mindenesetre barca szurkolóként egyáltalán nem örülök annak, ha egy ilyen kaliberű gyerek, mint a nyúl, a margitot fogja erősíteni a jövőben. ettől függetlenül gyalázni nem fogom, mert hát ez van, ez tényleg az ő döntése, amit mondjuk nem fogok tiszteletben tartani, hiszen a jövendőbeli csapatát sem tartom tiszteletben. ez meg az én véleményem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.10. 19:23:26

Az én véleményem továbbra is a 2 véglet határán mozog, mint már megszokhattátok.

Vagyis,

én árulónak tartom, hisz azt a mondtatot akarva, akaratlanul, de kimondta! Saját maga is árulásnak hívja az ilyet, legalábbis akkor még így hívta. Azóta nem tudom mitől változott meg a véleménye. Talán újabb konfliktusok a vezetőséggel, fogalmam sincs. Ahogy arról sincs, hogy mik folytak itt év közben.
Sokaknak igaza van abban, hogy el kellett volna mennie, hisz meg lett neki mondva, nem kell! Ha ezt megteszi, akkor most nem vagyunk itt. Azonban marad, egyesek szerint a pénz miatt, mások szerint a szurkolókért és a sikerekért. Őszintén szólva megmondom, nem tudom, hogy melyik állt a háttérben. Én annál többre tartom(tartottam) őt, hogy csakis a pénz foglalkoztassa. Viszont a mostani tények egyre inkább a "sötétebb" oldalra engednek következtetni. MInt már írtam, nem tudom, ezt tőle kéne megkérdezni, és szemtanuja kellett volna lenni a folyamatos történéseknek, konfliktusoknak.
De visszatérve, a Madridba akkor sem lett volna szabad elmennie. HOgy miért? Azért, mert Mas Que Un Club :!: És ha a vezetőségre nem is, a szurkolókra tekintettel kellett volna lennie. Szerintem...

Annál pedig biztosan jobb ajánlatai voltak, hogy egy olyan csapatba kényszerüljön elmenni, ahol nem nyer címeket. Címeket akarok nyerni, erre elmegyek a Madridba, úgy, hogy ráadásul barca játékos voltam? Ugyanmár...

Mindazonálltal szerintem nagyon ostoba döntést hozott, a karrierje szemszögéből is...Megtalálta a helyet, ahol legalább annyira keveset játszik majd. "Sok" sikert hozzá...

Ja, és persze gyűlölni én sem fogom, egyszerűen nem tudom. Sérüléseket sem kívánok neki, mert elég roszindulat van már ebben a világban, nem kell gyarapítani. Ettől függetlenül a fent írtak mind1ike él.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.07.10. 19:30:06-kor.
Pedro
Jugador d'estrella

2007.07.10. 19:22:52

Amúgy Saviolát megérteném, hogy a "főellenfélhez" szerződik, amilyen mostohán bánt vele az a cserépedény Riijkard, no meg általa a teljes vezetőség (nevetséges szerződések, satöbbi). Azonban az már más tészta, hogy a szurkolók (értem itt a teljes Nou Campot)imádták a kis "nyulat," akik felé Saviola 1-2 hónapja nyilvánosan kijelentette: "nem árulom el a Barcát, nem csatlakozom a Reálhoz". Ezek után azonban a Barca-szurkolóknak szivük joga, ha megutálják. Valamelyest érthető módon. Személy szerint én nem haragszom rá, persze nem tetszik hogy a blancókhoz szerződött. Az már más kérdés, hogy Higuain, RVN, Soldado és Raul mellett mennyi lehetőséget fog kapni... Nem biztos, hogy többet, mint a Barcában, természetesen az El Classicókon idearozsdásbökőt, hogy ott lesz ;) Egy picit azért úgy érzem, hogy Calderónék nemcsak a kvalitásai miatt szerződteték Saviolát, hanem azért is, hogy örömet szerezzenek a drukkereiknek azzal, hogy fricskát nyomhatnak a Barca orra alá. Azt azért én is leszögezném - egyetértve néhány hozzászólóval -, hogy ez semmiképpen sem volt az a volumenű ellenséges húzás a részükről, mint Figo leigazolása, vagy éppen a Barca részéről az egykori reálos idol, Luis Enrique megszerzése. Ahogyan az Eto'o ügy is teljesen más jellegű volt.
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.07.10. 19:09:36

Én örülök, mert egy oylan csapatba ment, ami képes trófeákat nyenri, emr tismerjük be azért a Rela Madridot ssem lehet leírni... igaz hogy rivális... valljuk be van esélye címeket nyerni... és egy futbalista mit akar ? címeket nyerni nem ?? és még jó h nem a Mallorcához ment... de nem a pénz miatt... hanem a címek miatt... ez azt bizonyítja hogy még nyerni akar... az is lehet h a Newcastle v vmi más csapat többet fizetne neki mint a madrid... de ott sincs esélye címeket nyerni..
én egy dolgot nem értek, azt h mért nyilatkozott akkor zöldségeket mikot mondta h nem csatlakozik a madridhoz, amúgy megértem Őt..
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.07.10. 19:05:45

Igen, biztos kereshetett volna máshol is ennyit, de azt hiszem, a döntés joga az övé. És ha ő a Madridot választotta, azt tiszteletben kell tartani. Nincs ebben semmi meglepő, ha a BL-rekorder csapatot választja ha egyszer hívták. Na mind1. Én kifejtettem véleményem párszor, azért remélem sokan vagyunk még, aki átérzi Savigól helyzetét...s nem szidja, mint a bokrot.
Viszlát Javier.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.07.10. 19:05:36

A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.07.10. 19:02:39

Gauchomester írta:
Boixos írta: a mallorca pl. csak az aláírásáért fizetett volna neki 4 milkót, plusz évente 2-2 milliót, három évig, és ez nem a leggazdagabb brigád azok közül, akik keresték.
Azért ne várjuk már el tőle, hogy a kiesés elkerüléséért harcoljon. Az ő helyében senki sem fogadta volna el pl a mallorca ajánlatát, azért nem hüly.e
nem azért írtam, mert egy kiesőhöz zavarnám, hanem a nagyságrend miatt. a mallorca nem egy gazdag klub, ennek ellenére ajánlottak neki ennyit. úgy gondolom, h a többieknél még kevésbé lett volna gondja azzal, h mi kerüljön az uzsitasiba.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.07.10. 18:59:24

Boixos írta: a mallorca pl. csak az aláírásáért fizetett volna neki 4 milkót, plusz évente 2-2 milliót, három évig, és ez nem a leggazdagabb brigád azok közül, akik keresték.
Azért ne várjuk már el tőle, hogy a kiesés elkerüléséért harcoljon. Az ő helyében senki sem fogadta volna el pl a mallorca ajánlatát, azért nem hüly.e
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.10. 18:58:46

Kedves Mihu!
Én igazi Barca-szurkolónak érzem magam, még akkoris ha szerinted Saviola döntése elfogadhatatlan. Én elfogadom, haragudni nem tudok Rá, jó erőt és egészséget kívánok neki, és a válogatottal sok sikert. De! Ettől még nem érzem magamat kevesebbnek, kisebb szurkolónak ezoknál, akik most tücsköt-bogarat kiabálnak rá. Lehet, h mondta azt a mondatot, lehet, h csak a szájába adták - nem tudom. De, nemcsak ő tehet erről az átigazolásról, hanem a vezetőség és az edzők is vastagon benne vannak. Mert az a szőke veszedelem több bizalmat kapott, mint az argentin sztár, aki kevesebb játéklehetőség mellett sokkal többet rakott le a csapt asztalára, mint az izlandi "labdazsonglőr". Én nem hibáztatom, és nem is haragszom Rá: akit szeret az ember, arra nem tud haragudni. Márpedig én szeretm Saviolát, és drukkolok a válogatottbeli sikereiért. Tegye ezt velem együtt minden jóérzésű barca-drukker.
És, kérlek benneteket: fejezzétek be a Nyúl gyalázását! Nem méltó hozzánk!
Forca Barca! TALUNYA, TRIOMPANT!
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.07.10. 18:57:18

Szerintem hirtelen felindulásból :oops: én is mondtam egy két dolgot rá de már megbántam :cry: persze hozzá kell tenni hogy nem örülök hogy madridba ment!Akkor fog kiderülni,hogy elárult e ha netalántán de isten ments ellenünk lő majd egy gól barcelonaba és ünnepelteti magát :roll:
Címzett:Gauchomester
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ádám02 2007.07.10. 18:59:17-kor.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.07.10. 18:56:08

akármennyire szemét volt vele a Klub, azért az elég kellemetlen, h a madridba igazolt. nekem ne mondja senki sem, h máshol játékpénzért nyomta volna, és csak a margitnál ajánlottak neki igazit! a mallorca pl. csak az aláírásáért fizetett volna neki 4 milkót, plusz évente 2-2 milliót, három évig, és ez nem a leggazdagabb brigád azok közül, akik keresték.
ezt az igazolást egyértelműen a Klubnak címezte, igaz, így egy füst alatt sikerült még több millió szurkolónak is betennie.
egyébként ez a szitu egy kicsit sem hasonlít figóéra, max a végállomást illetően. az a sza.r a trónról ment el madridba, a nyúl pedig a pad mellől, vagy a lelátóról. ezzel együtt nagyon nem szerencsés az ő helyzetében az ellenséghez menni, hiszen attól függetlenül, h a jelenlegi szakmai vezetés a periférián kezelte a gyereket, a szurkolóknál abszolút nem ez volt a helyzet.
de még mielőtt kitörnénk, mint a vezúv, érdemes megnézni, h mit mondott xavi pár héttel ezelőtt erről a szituról:
Xavi mondta, nem írta:„Képesnek látom Saviolát, hogy a Madridba igazoljon, ahogy bárki mást is " - ismerte be a katalán középpályás újságírói kérdésre, de ehhez ugyanakkor hozzátette, hogy „mint egy barátot, mint egy culét", nem örülne, ha fehér mezben látná jövőre. Xavi egy nemrégiben adott interjújában egyébiránt érintette ezt a kérdést saját maga kapcsán, mikor lehetetlennek minősítette, hogy valaha is a Madrid futballistája legyen. Xavi mindemellett nem róná meg az egyik legjobb barátját, ha végül így tenne, mert mint mondta: „Ő profi futballista, még fiatal, előtte a jövő, s a legjobb megoldást kell keresnie maga számára" - tanúsított megértést a Barca harmadik számú csapatkapitánya...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Gauchomester
Entrenador del Barça

2007.07.10. 18:55:29

Látod pont erről beszéltem Miki. És cak egy kérdés: Figo és Saviola eligazolt Madridba. És bármennyire is fura, de képzeljétek, már több száz játékos igazolt el Barcelonábaol valahova máshova. Azokat miért nem utáljátok? És Luis Enrique? Ő is pont a riválistól jött, mégsem volt hangos a sajtó attól, hogy Madridban gyűlölik. Akkor nekünk miért kellett disznófejjel, s hasonló dolgokkal megdobálnunk Luis-t? Azért szerintem ez az egyik legnagyobb szégyenen volt a Barcának....egy olyan játékost megalázni, aki éveken át sokat tett azért, hogy szórakoztassa a szurkolókat.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.07.10. 18:52:28

Gauchomester írta:Jajj, nem kell ez a fikázás. Profi játékos, nem kapott elég lehetőséget a csapatnál, pedig jó játékos, eligazolt, hogy játszasson valahol máshol. Ennyi.
:cry: :cry:
Hát félig meddig igaz mert madridba se fog sok lehetőséget kapni többet mint itt mert az itteni játéklehetőséget nem nehéz túlszárnyalni :lol: de télleg jó játékos és ha megkapta volna a megfelelő játéklehetőséget akkor egész jó csere lett volna!
Lezárt