Az én véleményem továbbra is a 2 véglet határán mozog, mint már megszokhattátok.
Vagyis,
én árulónak tartom, hisz azt a mondtatot akarva, akaratlanul, de kimondta! Saját maga is árulásnak hívja az ilyet, legalábbis akkor még így hívta. Azóta nem tudom mitől változott meg a véleménye. Talán újabb konfliktusok a vezetőséggel, fogalmam sincs. Ahogy arról sincs, hogy mik folytak itt év közben.
Sokaknak igaza van abban, hogy el kellett volna mennie, hisz meg lett neki mondva, nem kell! Ha ezt megteszi, akkor most nem vagyunk itt. Azonban marad, egyesek szerint a pénz miatt, mások szerint a szurkolókért és a sikerekért. Őszintén szólva megmondom, nem tudom, hogy melyik állt a háttérben. Én annál többre tartom(tartottam) őt, hogy csakis a pénz foglalkoztassa. Viszont a mostani tények egyre inkább a "sötétebb" oldalra engednek következtetni. MInt már írtam, nem tudom, ezt tőle kéne megkérdezni, és szemtanuja kellett volna lenni a folyamatos történéseknek, konfliktusoknak.
De visszatérve, a Madridba akkor sem lett volna szabad elmennie. HOgy miért? Azért, mert Mas Que Un Club

És ha a vezetőségre nem is, a szurkolókra tekintettel kellett volna lennie. Szerintem...
Annál pedig biztosan jobb ajánlatai voltak, hogy egy olyan csapatba kényszerüljön elmenni, ahol nem nyer címeket. Címeket akarok nyerni, erre elmegyek a Madridba, úgy, hogy ráadásul barca játékos voltam? Ugyanmár...
Mindazonálltal szerintem nagyon ostoba döntést hozott, a karrierje szemszögéből is...Megtalálta a helyet, ahol legalább annyira keveset játszik majd. "Sok" sikert hozzá...
Ja, és persze gyűlölni én sem fogom, egyszerűen nem tudom. Sérüléseket sem kívánok neki, mert elég roszindulat van már ebben a világban, nem kell gyarapítani. Ettől függetlenül a fent írtak mind1ike él.