Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hehh?Salems írta: ez így van de valjuk be öszintén a barcának mindig is a védelemmel voltak balyok ebbe az évbe nem ronit kellet volna kritizálni a vereségek
miatt hanem a védelmet és bizony most is a világ legjobjai vannak a
védelembe tehát tök mindegy hogy ki lessz a kezdő védelembe de ha
most is balyok lesznek vele akkor talán inkább a vezetőséget kellene
felelőségre vonni mert ien játékosok akik most vannak a védelembe hát
ők már bizonyítottak hogy nagyon jó futbalisták és értik a dolgukat
Plusz Tourét épp azért vettük, hogy ne a sokkal kreatívabb Ininek kelljen ezt a feladatot elvégezni. És Deco sem fog neked végigülni meccseket. Nem is szabad, ő ennél jobb, ha már marad, akkor játszon is.lionelmessi19 írta:Nincs középpályánk.
Szerintem meg ha Thuram nyújtani tudja azt amit tavaly akkor igenis helye van a kezdő 11benSalems írta:szerintem ha marquez tudja nyujtani azt a teljesítményt mint most a copán
akkor igen is helye van a kezdő 11-be
3 középpályás lesz...Xavi nálam kezd, Ini cserélget Decoval, és akkor Toure meg Marquez marad védekezőnek.Argentin guy írta:Márquez középpálya?? én inkább Iniesta-t, vagy Xavit tenném a védelem elé
Puyol sérült, Marquez megy középpályára, Thuram meg kezd Militoval.Argentin guy írta:úgy értem hogy lenne a felállás, ha thuram KvK-t játszana?
Hát nem tudom...Én nagyon szeretem Thuramot is, nagyon nehéz szívvel ültetném le a padra. Én inkább vele kezdenék, Marquez meg mehet fel Vkpnak. Formától függ minden...Akinek épp jobban megy, az játszik.lionelmessi19 írta:Szerintem nálam is ő lesz a kezdő. Ha jön Milito, akkor Márkó-Milito kettőst akarok középen látni.Scorpio írta:Thuram is jó, de ha választani kellene akkor biztos Marquez választanám!
Puyol sérülése alatt kezdő lesz, utána jó csere lesz!
Szerintem nálam is ő lesz a kezdő. Ha jön Milito, akkor Márkó-Milito kettőst akarok középen látni.Scorpio írta:Thuram is jó, de ha választani kellene akkor biztos Marquez választanám!
Puyol sérülése alatt kezdő lesz, utána jó csere lesz!
Hát igen csak ez a tavalyi kisiklás akár a szinte bérelt helyébe kerül(t)Ha jön Milito!ozsimiki írta:GRT a Copán nyújtott Teljesítményéhez! Ezekután joggal lehet bizakodni,h a tavalyi csak egy csúnyán kisiklott idénye volt,és mostmár hozza amit valójában tud!