Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.12. 21:23:37

Végén még megsajnálom! :evil:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
El Madridismo
Barça B

2007.07.12. 21:15:15

Tényleg nem:
Sacchi odaát írta:Ez csak egy kiragadott mondatrész. Arról beszél, hogy mikor biztossá vált, hogy távozik Katalóniából utána ide akart jönni.
Így árnyaltabb a kép.
Madrid
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.07.12. 21:12:50

varga tamás írta:
El Madridismo írta:
20:44 - Saviola: "Mindig is ide akartam jönni!"
Fúúú azért van bőr a képén 8)
Igen, most telt be nálam is a pohár. Eddig védtem a durva reagálások miatt, de ez több a soknál. Ez nem más, mint a Barca szurkolóinak arculcsapása. Erre mondják azt: ahonnan eddig evett oda most egy jó nagyot beleszart. Ha mindig a margithoz akart menni, akkor miért nem igazolt oda 5 évvel ezelőtt. Undorító! remélem megkapja ő is a maga disznófejét, mert mást nem érdemel!
Ez a nyilatkozat nálam is betette az ajtót! Örülök, hogy elment, remélem sok sikerélménye az elkövetkezőkben nem lesz. A margitnál sem, és remélem az argentin válogatottba sem kap többet meghívót.
Tamas ne vedd be ezt a kamu hirt. Eszt nem hiszem, hogy ilyent nyilatkozott.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.07.12. 21:11:04

Sajnos még a kijelentés hitelességét sem lehet megkérdőjelezni.Nézzetek fel a Real hivatalos oldálara.Ennyi s.ar után remélem rendesen megmossa a fogát. :roll:
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.07.12. 21:02:40

Ezek után remélem triplázni fogunk a kövi szezonban. :D
Ő úgy se nyert semmit velünk. :)
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.07.12. 21:01:14

El Madridismo írta:

Őszintén gondolj bele. Szted mennyi igazság van ebben??? :P
Amúgy bevallom rosszul esik, de attól még ez tuti kamu tőle...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.07.12. 21:01:06

El Madridismo írta:
Igen, most telt be nálam is a pohár. Eddig védtem a durva reagálások miatt, de ez több a soknál. Ez nem más, mint a Barca szurkolóinak arculcsapása. Erre mondják azt: ahonnan eddig evett oda most egy jó nagyot beleszart. Ha mindig a margithoz akart menni, akkor miért nem igazolt oda 5 évvel ezelőtt. Undorító! remélem megkapja ő is a maga disznófejét, mert mást nem érdemel!
Ez a nyilatkozat nálam is betette az ajtót! Örülök, hogy elment, remélem sok sikerélménye az elkövetkezőkben nem lesz. A margitnál sem, és remélem az argentin válogatottba sem kap többet meghívót.
elpaís
Barça B

2007.07.12. 20:59:21

Egyre jobban bejön a srác :lol: :lol: :lol:
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.07.12. 20:54:28

Hihetetlen, erre nem számítottam! Nem rég még mit nyilatkozott!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
El Madridismo
Barça B

2007.07.12. 20:52:46

Madrid
Rita
Jugador del Barça

2007.07.12. 19:55:14

Slither írta:
barca99 írta:Sporton van egy cikk Saviolával kapcsolatban. Vki fordítsa le plíz.
Csak annyit mond Saviola, hogy nagyon hálás a sok szeretetért amit kapott Barcelonában, és hogy nem tudja hogyan fognak a szúrkolók reagálni a távozása miatt és milyen fogadtatásban lesz része majd fehér mezben.
Na vajon...ott istenítik..itt kinyírják..sztem ezt előre is jól lehet látni.. :roll:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.07.12. 18:44:39

barca99 írta:Sporton van egy cikk Saviolával kapcsolatban. Vki fordítsa le plíz.
Csak annyit mond Saviola, hogy nagyon hálás a sok szeretetért amit kapott Barcelonában, és hogy nem tudja hogyan fognak a szúrkolók reagálni a távozása miatt és milyen fogadtatásban lesz része majd fehér mezben.
barca99
Llegenda del Barça

2007.07.12. 18:38:16

Sporton van egy cikk Saviolával kapcsolatban. Vki fordítsa le plíz.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.07.12. 17:29:46

Ideje lenne már túllépni ezen.
Saviola előtt és Saviola után is lesz élet Barcelonában.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Hubi
Barça B

2007.07.12. 17:27:46

[quote="Balinho"]Ezek szerint Samu is rohadt utolsó áruló?

A helyzet kábé ugyanaz! Állandó kölcsönadás, megalázás, jó játék ellenére 0 bizonyítási lehetőség. Laporta meg csak ne értetlenkedjen! Ha egy játékossal megcsinálják ezt mint amit Saviolával, ha annyi bizalmat nem kap, hogy a töketlen Gudjohnsennel egyenlő mennyiségű lehetőséget kapjon, ha annyira nem tisztelik hogy az utolsó Nou Camp-os meccsén kapjon 10 percet, akkor komolyan mit várunk tőle??? Szegény rúghatott volna meccsenként 3 gólt ha de Rijkaard elvi elhatározásból (hogy nem illik bele az elképzeléseibe) a saját véleményéhez ragaszkodva ostoba csőlátástól vezérelve sosem játszatta!

A vezetőség meg hitegette szerződéshosszabbítással, nyilvánvalóvá tette hogy ide nem kell.

Ezek után porig alázva, én nem tudom hibáztatni ha ilyen lépést tesz (mégha hiszem is ez nem használ a karrierének). A tisztelt vezetőségnek meg el kellene gondolkoznia hogy mindezek után van-e joga Saviolát krizitálni ![/quote]

csak az a helyzet hogy mi lecsaptunk Eto'o-ra mert felkeltette az érdeklődést. Míg Saviola ingyen a realhoz került, ingyen még én is elhoznám. Talán még Giulyt is. Ennyi
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2007.07.12. 16:00:26

Saviolát mindenki szerette Barcelonában, mi is, talán jobban is, mint amennyire jó játékos. néhányan itt annyira megrögzött nyúl-fanok, hogy azt állítják, jobb mint Samu.. ISTENEM!! És hogy Etoo esete hasonló volt? hát nagyon nem...
-Etoo a madridban össz-vissz 3 meccsen játszott - Saviola bőven kapott lehetőséget
-Etoot kiscsapatoknak adták kölcsön - nyusziról ez nem mondható el
-amit meg a madrid Samu átigazolásánál művelt, undorító volt, mindannyian emlékezhetünk rá
-Saviola pedig tavaly egyértelműen csak a pénzért jött vissza. tudta, hogy nem fog játszani semmit (ezt a keveset is csak Samu sérülése miatt játszotta), mégis inkább végigülte a padon a szezont :arrow: ne sjanáljuk már annyira!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.12. 15:50:31

Balinho!

Te meg kicsit olvasgass vissza,vagy járj utána a dolgoknak,aztán írdd le a véleményed :wink:

Mindjárt megsajnálom szegény nyúlat....meg gondolkodj el,miért csak a Madrid mint nagycsapat jelentkezett érte :wink: Meg,h a közönsége megérdemelte ezt :?:

Amúgy Eto'o nem is játszott a Madridban....csak hitegették,Saviola meg azért nem kevesett játszott :wink:

Eto'ot épp ezért nem volt ott vmi nagy kedvenc,de a nyúl itt igen...és erre [auto_cenzúra] egy nagyott és elhúzott....és pont oda :x
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2007.07.12. 15:48:36

miért nem bírjátok felfogni, hogy Laporta az elején megmondta neki, hogy nem számít rá?!

NEM
SZÁMÍT
RÁ!

ő azt mondta marad. és az történt, amit a vezetőség már közölt vele.
milyen megalázásról beszélünk???
az utolsó fellépésen tényleg szerepelhetett volna, de ki tudja, hogy akkor már mik folytak a háttérben.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.07.12. 15:48:15

Balinho írta:Ezek szerint Samu is rohadt utolsó áruló?

A helyzet kábé ugyanaz! Állandó kölcsönadás, megalázás, jó játék ellenére 0 bizonyítási lehetőség.
Samunak sosem volt akkora Realos múltja, mint amekkora Barcás volt Saviolának. Alapember volt, a szurkolók egyik kedvence. Ez Samura hol igaz Madridban? Sehol...Jah, és ő nem hitegette a szurkolókat, hogy nem igazol a legnagyobb riválishoz....

A többivel már nem vitatkozok, erőm sincs, ahogy értelme sem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.07.12. 15:48:50-kor.
Balinho
Entrenador del Barça

2007.07.12. 15:18:09

Ezek szerint Samu is rohadt utolsó áruló?

A helyzet kábé ugyanaz! Állandó kölcsönadás, megalázás, jó játék ellenére 0 bizonyítási lehetőség. Laporta meg csak ne értetlenkedjen! Ha egy játékossal megcsinálják ezt mint amit Saviolával, ha annyi bizalmat nem kap, hogy a töketlen Gudjohnsennel egyenlő mennyiségű lehetőséget kapjon, ha annyira nem tisztelik hogy az utolsó Nou Camp-os meccsén kapjon 10 percet, akkor komolyan mit várunk tőle??? Szegény rúghatott volna meccsenként 3 gólt ha de Rijkaard elvi elhatározásból (hogy nem illik bele az elképzeléseibe) a saját véleményéhez ragaszkodva ostoba csőlátástól vezérelve sosem játszatta!

A vezetőség meg hitegette szerződéshosszabbítással, nyilvánvalóvá tette hogy ide nem kell.

Ezek után porig alázva, én nem tudom hibáztatni ha ilyen lépést tesz (mégha hiszem is ez nem használ a karrierének). A tisztelt vezetőségnek meg el kellene gondolkoznia hogy mindezek után van-e joga Saviolát krizitálni !
Kluivert55
Barça B

2007.07.12. 14:52:58

fcbarcelonazsombi írta: A barati jelzot ne felj nem ugy ertetem. Itt ez alink itt remelem talasz fontos golokat:
http://www.saviolasite.com/goles.htm#barsa
jo szorakozast
Pont erről beszéltem, nem látom a sorban a Real, a Valencia és a többi jobb spanyol csapatok ill. a nemzetközi meccseken sem a nívós csapatok neveit(kivéve egy kettőét, de akkor még azt is megkérdőjeleztem volna, hogy nagy csapatok!!!)! Ennyi meccsen vakon is lehet sok gólt rúgni, de kár vitatkozni, mert úgy veszem észre nagyon elfogult vagy! Én is vagyok így pár játékossal!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 13:32:06

ozsimiki írta:sajnos az is elképzelhető,h Saviola érdekes dolgokat mondhatott már akkor neki,vagy bárkinek,pl Madridi igazolás,stb... :roll:

De tudom,h ha még ez vhogy be is igazolódna,akkor sem kedvelnéd,amit értek,hisz már elég régóta így vagy vele...
Elképzelhető, de ez is csak feltételezés. Ha ilyeneket mondott volna, valszeg nem nézték volna végig az utolsó sajtótájékoztatóját azok, akik szerették (Puyol, Xavi, Crosas meg még más is ott volt, ez benne volt a cikkben).

Bizony, már '90 óta így vagyok vele :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.12. 13:19:27

antiimperialista írta:
ozsimiki írta:Oké,így értem,viszont szntem az utcsó meccs után került szóba ez ismét...tehát azért mert nem adott neki pár percet...vagy tévedek? Én erre írtam,h nem lehet tudni,mi volt a háttérben :roll:
Szerintem nem, grecki már korábban is használta ezt a kifejezést, így én is. Ha meg arra gondolsz, hogy szidtam rijkaardot, az egész tavaszra igaz, az utolsó meccs már semmit se számított, csak azt bizonyította, hogy nem jobb ember, mint amilyennek gondoltam.
Azt tudom a kezdetektől nem bírod Őt,szóval nem csak arra az egy meccsre értettem,csak úgy emlékeztem,h utcsó meccs után jött ez a köpőlégy dolog...

"csak azt bizonyította, hogy nem jobb ember, mint amilyennek gondoltam." :arrow: na de erre fentartom azt,h nem lehet tudni mi oka volt Rá,sajnos az is elképzelhető,h Saviola érdekes dolgokat mondhatott már akkor neki,vagy bárkinek,pl Madridi igazolás,stb... :roll:

De tudom,h ha még ez vhogy be is igazolódna,akkor sem kedvelnéd,amit értek,hisz már elég régóta így vagy vele...
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.07.12. 13:15:44

ozsimiki írta:Oké,így értem,viszont szntem az utcsó meccs után került szóba ez ismét...tehát azért mert nem adott neki pár percet...vagy tévedek? Én erre írtam,h nem lehet tudni,mi volt a háttérben :roll:
Szerintem nem, grecki már korábban is használta ezt a kifejezést, így én is. Ha meg arra gondolsz, hogy szidtam rijkaardot, az egész tavaszra igaz, az utolsó meccs már semmit se számított, csak azt bizonyította, hogy nem jobb ember, mint amilyennek gondoltam.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.07.12. 13:12:33

antiimperialista írta:
ozsimiki írta:Anti! Addig miért köpőlegyezünk vkit,amíg nem tudhatni,h mi oka volt erre...
Miki, ez a köpőlégy dolog '90-ből ered, az olaszországi vb-ről. Leírtam már többször, meg grecki kolléga is utalt rá (az elnevezés is tőle ered). Ennek semmi köze a Nyúlhoz.
Oké,így értem,viszont szntem az utcsó meccs után került szóba ez ismét...tehát azért mert nem adott neki pár percet...vagy tévedek? Én erre írtam,h nem lehet tudni,mi volt a háttérben :roll:
Kép
Lezárt