Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, akkor ennyi erővel ne higgyünk semminek, csak amit Saviola személyesen mondott nekünk. Én elhiszem, és mondhattok akármit, nálam egyre mélyebbre sűlyed. Védjétek, nem érdekel.LG írta: Honnan tudott, h mondott ilyetAzért mert valamelyik faxom ujág azt irta, attol még nem biztos h ezt igy valoban kijelentette...
Mert előtte meg azt nyilatkozta, h elképzelhető, h a Realba igazol.
Honnan tudott, h mondott ilyetZozzy 5 írta:Ennyi, asszem felesleges védeni.Mondta azt valaha, hogy soha nem szerződik a Barcelonából a Real Madridba? Ezzel magyarázható az Ön iránt tanúsított ellenszenv?
- Ön is teljesen jól tudja, hogy soha nem mondtam ilyet.
Egyetértek Miki. Nekem is ez a véleményem, pedig, ezt már nem először írom, és azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom-kedveltük őt.ozsimiki írta:
Hát bakker én elsősorban az vagyok,nem pedig Savifan,és aki még így van ezzel,mint én,annak ez igenis árulás,és ebbe nem érdemes belekötni,és a csapatnak szurkolok,nem pedig egy-egy játékosnak![]()
Ez csakis az ő hibája,meg a magas elvárásaiéA Madrid még jó,h ott tesz be ahol tud,ebben a nyúl partner volt a mi kárunkra,ezért egy fallosz lett számomra..és az is marad
no comment...Mondta azt valaha, hogy soha nem szerződik a Barcelonából a Real Madridba? Ezzel magyarázható az Ön iránt tanúsított ellenszenv?
Ennyi, asszem felesleges védeni.Mondta azt valaha, hogy soha nem szerződik a Barcelonából a Real Madridba? Ezzel magyarázható az Ön iránt tanúsított ellenszenv?
Nekem sincs bajom a hszeivel, csak azt próbáltam elmondani, hogy nekem írhat akárhány mellékinfót, akkor sem fogom megérteni a transzakciót, mert az infóinál a kemény tények 100szr nyomósabbak. És még1szer mondom, hogy nem kell úgy beállítani, hogy utálom a nyulat, mert ez nem igaz. Egyébként az, amit Saviola csinált, sokkal nagyobb emberi gyérség, mint az, hogy páran neadjisten ezért a tettért gyűlölik őt.antiimperialista írta:Nagyon örülök andreagaspar hsz-einek, elég sok infóval rendelkezik, jó dolgokat írt le. Szerintem nem ártana figyelmesen végigolvasnotok... Sajnos a reakciókból kiderült, hogy azokat sem olvassátok rendesen, amiket én írok. Aztán meg hülyének néztek, ráadásul elvakultnak is neveztek (meg pár társunkat, akik hasonló véleményen vannak)...
Hát bakker én elsősorban az vagyok,nem pedig Savifan,és aki még így van ezzel,mint én,annak ez igenis árulás,és ebbe nem érdemes belekötni,és a csapatnak szurkolok,nem pedig egy-egy játékosnakLG írta:Nem ugy kell nézni a dolgokat, mint 1 Barca szurkoloRivaldo11 írta:Miért? Saviolát nem hitegették egy percig sem a vezetők. Ezt az aprócska tényt mindenki elfelejti, aki meg akarja érteni a döntését.
Eto'ot megalázták, kölcsönadogatták. Nem voltak vele egyenesek.Probáld a helyébe képzleni magad. Nem tudok rola, h más sztárcsapat komolyabban érdeklődött volna iránta...
Na már most, ha neked választanod kell a világ 1ik legnagyobb klubbja, vagy egy spanyol középcsapat között melyiket választod![]()
![]()
Amugy meg nem mondanám, h egyenesek lettek volna vele a vezetők...
Hát igen.Saviola azért nem tartozik a legpiacképesebb játékosok közé és az kell a milliárdosok csapatába.Slither írta:Nem akkora játékos és "márka" hogy az általd említett országok bármelyikében, bármelyik csapatank is kéne.LG írta:PénzértHa annyira pénz kéne neki, akkor elmenne Quatarba, Usaba, vagy vmelyik milliardos csapatába, ahol sokkal többet kaphatna, mint Madridba..
Nem akkora játékos és "márka" hogy az általd említett országok bármelyikében, bármelyik csapatank is kéne.LG írta:PénzértHa annyira pénz kéne neki, akkor elmenne Quatarba, Usaba, vagy vmelyik milliardos csapatába, ahol sokkal többet kaphatna, mint Madridba..
Dehogy nem hitegették. Egy évre kölcsön adják de majd vissza várják. Szükségünk van rá aszt elé raknak egy olyan szerzödést amit nem lehet elfogadni.Rivaldo11 írta:Miért? Saviolát nem hitegették egy percig sem a vezetők. Ezt az aprócska tényt mindenki elfelejti, aki meg akarja érteni a döntését.
Eto'ot megalázták, kölcsönadogatták. Nem voltak vele egyenesek.
Nem ugy kell nézni a dolgokat, mint 1 Barca szurkoloRivaldo11 írta:Miért? Saviolát nem hitegették egy percig sem a vezetők. Ezt az aprócska tényt mindenki elfelejti, aki meg akarja érteni a döntését.
Eto'ot megalázták, kölcsönadogatták. Nem voltak vele egyenesek.