2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Celtic érdeklődik iránta, de ez nem az ő topicja.Rivaldo11 írta:Akkor tehát ingyen megy, mert nem hiszem, hogy bárki igényt tartana a játékára, bár annál mindenképp többet tud, amit itt mutatott.noname írta:Úgy volt h ha Ezquerro a Bilbaoba akar visszamenni, akkor ingyen elengedik, különben, ha más csapathoz akar menni, akkor már nincs ingyen.
Akkor tehát ingyen megy, mert nem hiszem, hogy bárki igényt tartana a játékára, bár annál mindenképp többet tud, amit itt mutatott.noname írta:Úgy volt h ha Ezquerro a Bilbaoba akar visszamenni, akkor ingyen elengedik, különben, ha más csapathoz akar menni, akkor már nincs ingyen.
Változnak az időklionelmessi19 írta:Nem, végül senki nem fog távozni ár nélkül. Ezt Txiki nyilatkozta tegnap, vagy tegnap előtt.
noname írta:Úgy volt h ha Ezquerro a Bilbaoba akar visszamenni, akkor ingyen elengedik, különben, ha más csapathoz akar menni, akkor már nincs ingyen.
Nem, végül senki nem fog távozni ár nélkül. Ezt Txiki nyilatkozta tegnap, vagy tegnap előtt.Lilfish írta:Ezquerrot ingyen is elengednénk, ha menni akar Több mint egy klubnoname írta:Több mint egy klub![]()
![]()
Amig stabil kezdő volt Gyula nagyon jol nyomta, az első szezonban pl. csak Etoo lőtt több golt nála, pedig a kis francia sérült is volt. Jolvan, idén télleg nem mutatott semmit, de azért még nem mondanám, h eljárt az idő felette...mert 1-2 jo év még simán benne van, és a klubbváltás ilyenkor jot szokott tenni. Én látok esély, h még visszanyeri a régi formáját.grecki írta:???
Esposito a Cagliariban rúgdosta a gólokat, onnan válogatták be. Szerintem ő hatalmas igazolás lesz. Wilhelmsson kezdő a svéd válogatottban, egyedül Taddei nem tagja Brazília nemzeti csapatának, bár Olaszországban akart volna szerepelni...
Szerintem mindhárman jobbak nála. Giuly felett eljárt az idő, még akkor is, ha a Barcában nyújtott teljesítményén nyilván javítani fog: ennél szarabbul egyszerűen már nem lehet focizni... Ha stabil kezdő lesz, akkor eredményes lehet, de ilyen társak mellett szerintem közel sem lesz kezdő!
taddei okés, de azért nem egy túl nagy durranás, az ő helyén lazán el tudnék képzelni egy jó gilit. nem is lenne baj, ha esetleg őket versenyeztetné spal. esposito inkább beljebb nyomja, mancini pedig a másik oldalon. wilhelmsson visszament a nantes-ba.grecki írta:???
Esposito a Cagliariban rúgdosta a gólokat, onnan válogatták be. Szerintem ő hatalmas igazolás lesz. Wilhelmsson kezdő a svéd válogatottban, egyedül Taddei nem tagja Brazília nemzeti csapatának, bár Olaszországban akart volna szerepelni...
Szerintem mindhárman jobbak nála. Giuly felett eljárt az idő, még akkor is, ha a Barcában nyújtott teljesítményén nyilván javítani fog: ennél szarabbul egyszerűen már nem lehet focizni... Ha stabil kezdő lesz, akkor eredményes lehet, de ilyen társak mellett szerintem közel sem lesz kezdő!