Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen gondolkoztam én is.lionelmessi19 írta:Megtudhatnánk, kedves elnökúr, h mi a jó fenével elégedett? Jól beszél tán az új mester?Calderon: "Elégedett vagyok Schusterrel!"
Megtudhatnánk, kedves elnökúr, h mi a jó fenével elégedett? Jól beszél tán az új mester?Calderon: "Elégedett vagyok Schusterrel!"
A legjobb indoklás ha újra átolvasod az előző ''zseniális'' hszedet.Picsókpista írta:Hihető indoklás.Eldogadom....T Crying or Very sad Crying or Very sad Te napról napra butább vagy
Hihető indoklás.Eldogadom....T Crying or Very sad Crying or Very sad Te napról napra butább vagy
Ne haragudj de 20 millához képest nem ügyesbarca99 írta:Gago nem béna, sőt...
Csak azt nem értem, hogy a fórumozók fele, sőt a vezetőség miért akar irányítót/mélységi irányítót venni, ha télen vertetek el 20-at az argentínra...
Picsókpista írta:Bárkit igazolnának, bármit csinálnának akkor is annak tartanád őket...De ezzel az R-R párossal bátran lehetne pályázni a legjobb patkánycsapat címre...
Kivéve az a pár aki ingyen jött lásd pl Saviola Mezteleder ,Duduek stb...illetve RvN 14 ért és a Liga gólkirálya lett első évben. Ezenkivűl egy világbajnok és aranylabdást 14 ért Cannavarot.Ő túl olcsó lenne MijatoVICCnak.Olyan játékos neki nem kell, akit már akár 20 milláért is megkaphat.
Hol itt a gond? Mindjárt trófeával kezdett a VICC.....
Iniesta egy kacsa. Kaka egyenlőre ne jön.Ne legyél biztos abban hogy jövő nyáron nem lesz itt.Cesc pedig katalán ....Akarták(reménytelenül)KAkat,Cescet és Iniestát.
Ha még Robben érkezik és más nem akkor sem lesz gond jövőre.Kész a csapat.Már csak schusteren mulik minden.Egyébként nem hiszem, hogy végül irányító nélkül marad a Real. Ha máshogy nem, majd sok pénzért hoznak vkit augusztus 31-én.
Annak a fantasztikus Gagonak volt 57/54 es mutatója egy Zaragoza ellen a 60 . percben. Az Argentin válogatott sem szivesen hagyja ki a keretéből....szóval biztos nem béna a srác.helyette lesz nekik egy fantasztikus Gago.
Bárkit igazolnának, bármit csinálnának akkor is annak tartanád őket...De ezzel az R-R párossal bátran lehetne pályázni a legjobb patkánycsapat címre...
Kivéve az a pár aki ingyen jött lásd pl Saviola Mezteleder ,Duduek stb...illetve RvN 14 ért és a Liga gólkirálya lett első évben. Ezenkivűl egy világbajnok és aranylabdást 14 ért Cannavarot.Ő túl olcsó lenne MijatoVICCnak.Olyan játékos neki nem kell, akit már akár 20 milláért is megkaphat.
Iniesta egy kacsa. Kaka egyenlőre ne jön.Ne legyél biztos abban hogy jövő nyáron nem lesz itt.Cesc pedig katalán ....Akarták(reménytelenül)KAkat,Cescet és Iniestát.
Ha még Robben érkezik és más nem akkor sem lesz gond jövőre.Kész a csapat.Már csak schusteren mulik minden.Egyébként nem hiszem, hogy végül irányító nélkül marad a Real. Ha máshogy nem, majd sok pénzért hoznak vkit augusztus 31-én.
Annak a fantasztikus Gagonak volt 57/54 es mutatója egy Zaragoza ellen a 60 . percben. Az Argentin válogatott sem szivesen hagyja ki a keretéből....szóval biztos nem béna a srác.helyette lesz nekik egy fantasztikus Gago.
Sztem inkább csokitallér.Scorpio írta:Remélem Ft![]()
Remélem Ftnoname írta:Most olvasom h Olegue kivásárlási ára 60 milla![]()
![]()
Asszem erről ennyit:Sharkinho írta:Csak szeretnék. Ini nem megy sehova![]()
miért lenne több?Evilgrim írta:Jorquera miért csak 15?
Mert ha valaki kiperkál érte 15m€ akkor elegdjük.Nem tudom h hivatalosak-e az árak de szerintem reálisak(csak Belletti ,Oleguert ,Dos Santos-é nem)Evilgrim írta:Jorquera miért csak 15?