Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
21:48 - Reyes 12 millió euróért cserébe az Atlético Madrid játékosa lesz. Legalábbis a Marca szerint.
Ennyit a Marca megbízhatóságáról.09:15 - A Real Madrid és az Arsenal 9,2 millió euróban állapodott meg Reyes vételárának tekintetében! (Marca)
Saviola is azt mondta hogy sose menne el a Real-ba és tessék...ő már itt volt...Drenthe meg még nincsSzandi írta:Viccelsz? Az a kölök azt mondta, h ő csak és kizárólag a Barcában szeretne játszani! Hiába jelentkezett érte a Chelsea is, meg a Real is, ő nem akar odamenni. Én még nem láttam játszani, de állítólag egész jó. Jah, és ha valaki azt mondja, h csak a Barca, ha el is megy máshova, akkor is tuti, h az nem a Real lesz. Legalábbis épp elméjű biztos nem megy a kedvence "ősi ellenfeléhez" szerintem....![]()
(jó persze akadnak kivételek, de akkor azok nem is voltak igazi Barcások)
De mi van akkor hogy ha Zambrotta kidől mondjuk 3 hónapra és Abidal meg sárgalapos? Vagy neadj Isten ő is lesérül...akkor lennénk nagy gázban...Még (szerintem mert én kedvelem) Sylvinho csak csak de mondjuk ott van Belletti aki majd 1 éve nem játszott meccset jóformán...Inkább akkor Drenthe üljön a padon...meg hát sok a meccs az idényben, pihenni is kell valamikorReal Madrid C.F. írta: Ki mondta h Drenthe csak nállatok szeretne jáccani? Nálatok minek? Abidal mellett semmi sesélye bekerülni a csapatotokba+ zambrotta is tud bal szélsőt jáccani!
Nállunk se egetverően fontos h jöjjön, de nekem mind1... Sztem Robben és Reyes jönni fog, de Drenhte nem biztos.
Még sztem fogunk venni egy irányitot is, hosszu még az átigazolási szezon
Persze,nem lesz több német a csapatban!el fuero írta:Schuster Ballackot akarja
Tévedés. Schuster egy OLYAN játékost akar, MINT Ballack. De NEM Ballackot. (Korábban ki is jelentette, hogy idén nem jön több német)el fuero írta:Schuster Ballackot akarja
Megvették Robbent is 30milla volt.Enrique írta:Drenthéről ennyit:
Favoriete club: Feyenoord en internationaal gezien Barcelona
=
Kedvenc klub: A Feyenoordon kívül a Barcelona.
(forrás: feyenoord.nl)
Nagyon remélem, hogy Robben a reálban köt ki.Szandi írta:Nagyon remélem, hogy Robben nem a realban köt ki.![]()
Oda való.
Hajrá.Akkor már inkább Guti...el fuero írta:Schuster Ballackot akarja
Nem kell nekik Reyes, mert nem vált be AngliábanAtesz írta:09:15 - A Real Madrid és az Arsenal 9,2 millió euróban állapodott meg Reyes vételárának tekintetében! (Marca)
Valaki egyre hülyébb az Arsenalnál...![]()
Nagyon remélem, hogy Robben a reálban köt ki.Szandi írta:Nagyon remélem, hogy Robben nem a realban köt ki.
Nem tudom mit látnak ebben a Robebn gyerekben.Lehet h nagyon gyors, de technikája nincs és csak az egyik lábát tudja használni. Sztem sokkal jobbat találhatnának(találhattak volna):BabelSzandi írta:Nagyon remélem, hogy Robben nem a realban köt ki.