Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,nemrég velük is szóba hozták,10et adtak volna akkor érteMouti írta:Smith elment Manchesterből, és ha a Tevez-ügy nemjön össze még oda is mehet az izlandi.
Van még idő, bőven.Azt mondta h a West Hambe szívesen menne, csak azok még előbb el kell intézzék Tevez ügyét, szóval hajrá MUBarca333 írta:Mikor érkezik már egy megfelelő ajánlat érte a PL-ből![]()
![]()
Itt a pont.Bodi írta:Én igenre szavaztam,bár kivenném a kérdésből a "megfelelő" szót.
Szükség nem lesz már rá,Bojantól 1 db percet se vegyen el,több pénzt pedig máskor se kapnánk érte,mint most,szóval mindenképp el kell adni.
Abban nem vitatkoztunk,hogy nem nyújtott semmi meggyőzőt idén a BARCÁBAN,de Chelseaben viszont (a youtobes videók azért nem tükrőzik egy meccs képét teljesen) hidd el,hogy nagyon jól nyomta...egyik kedvenc is volt,viszont a Abra papa okozta sztárözön miatt,kevesebbet játszatták már utcsó évében,és ott már nem mutathatott sokat...azelőtt viszont rossz szó nem igen volt a teljesítményére....lionelmessi19 írta:Igen csak vélhetőleg számodra és számomra a JÓ mást jelent. Én többet várok lényegesen még egy cserejátékostól is, mint amit Guddy csinált 1 év alatt, pedig tengernyi lehetőséget kapott. Chelseaben viszont valóban csak utolsó évében láttam, már amikor kapott lehetőséget.ozsimiki írta:Hát pedig Lio,amikor Guddy Chelseas volt,akkor igenis JÓL játszott,a meccsek többségében!
Ugyanakkor régen mutattatok nekem videokat, ha még emléxel, hogyhogy játszott anno a szovjeteknél. Nem mondhatnám, hogy azok meggyőztek volna...
Az meg evidens, hogy spanyolországban ő közel áll a 0ához, ezt te sem vitattad soha.. és ez is a lényeg. Tőlem lehet év játékosa is angliában, csak menjen innen.
Igen csak vélhetőleg számodra és számomra a JÓ mást jelent. Én többet várok lényegesen még egy cserejátékostól is, mint amit Guddy csinált 1 év alatt, pedig tengernyi lehetőséget kapott. Chelseaben viszont valóban csak utolsó évében láttam, már amikor kapott lehetőséget.ozsimiki írta:Hát pedig Lio,amikor Guddy Chelseas volt,akkor igenis JÓL játszott,a meccsek többségében!
Véleményem szerint a szovjeteknél csak egy két óriási klasszisnak lehet jól játszani nagyritkán, mint Drogba vagy mondjuk Lampard.mypeter írta:A Chelseabe soxor nagyon jól játszott
Elnézést, nem akartam senkit megbántani, pusztán csak magánvélemény volt, én már a Chelsea-ben sem értettem, hogy miért játszhat. És amikor megvettük... De természetesen ettől még lehet hogy jó játékos, csak én nem látom a zsenit benne.LG írta: Azért nem kell tulozni
Azért nem kell tulozniLord Dragon írta:Asszem a tulajok vagykik azokvisca el barca írta:én azert megkérdezném guddy faterjat, hogy konkrétan kikre gondolt mikor azt mondta, hogy sok izlandi van a west hamben... tudtommal senki....Egyébként meg Gáddi mehetne a sunyiba, mert úgy taszitja a labdát mint Torghelle barátunk
Asszem a tulajok vagykik azokvisca el barca írta:én azert megkérdezném guddy faterjat, hogy konkrétan kikre gondolt mikor azt mondta, hogy sok izlandi van a west hamben... tudtommal senki....