Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.09. 15:46:31

Értelek!

De pl Robben esetében azért annyira nagyon nincs miben bíznotok :roll: Nagyon sérülékeny,és azonkívűl,hogy gyors,nem igen tudsz pozítivat mondani Róla...voltak neki is jó meccsei,de egyáltalán nem olyan arányban,h vmi nagyon jó játékos benyomását keltse :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Buitre
Jugador d'estrella

2007.08.09. 15:44:17

jogosak a kritikák a magas vételáruk miatt Robben esetében szntem az is marad
persze benne van a pakliban, hogy egy játékos esetleg nem válik be, számtalan példát lehet találni bármelyik csapatban: nálatok is volt egy Maxi, Guddi, még ha nem is ekkora összegért jöttek, pvagy Reyes esete az Arsenalnál, pedig Wengerék aztán tényleg nem vásárolgatnak esztelenül... Tehát a kritika nem biztos, hogy teljesen jogos, hisz jóhiszeműen, a játékos kvalitásaiban bízva veszik meg. Amúgy meg én (mint Real-szurkoló) vagyok a legkeményebb kritikus :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.09. 15:36:57

Buitre írta:
Egy ilyen játékos,max 15öt ér,de inkább kevesebbet...
egyszerűen rossz a megközelítés. Más hasonló kvalitású játékosokhoz viszonyítva lehet, hogy igazad van, de a kérdés az, hogy az adott játékos mennyit ér meg az őt akaró csapatnak. Ezt pedig majd az idény végén lehet csak lemérni... Én pld. már most úgy látom/érzem, hogy Pepe megérte azt a kumma nagy összeget: 3 középhátvéd ment el az idén, de jött egy igazán minőségi. (Metzelder formán kívüli egyértelműen, nem tudom lemérni).
Abban igazad van,h az a lényeg,h a klubbnak mennyit ér meg,lejjebb írtam is Drenthevel kapcsban,h ha bevállik Nálatok,akkor gondolom le sem szrjátok,h dupla annyiba volt,mint kellett volna...én sem tenném abban az esetben!

De jelenleg még egyik sem vált be,igaz még nem is kezdődőtt el semmi sem,szóval még jogosak a kritikák a magas vételáruk miatt :wink: Robben esetében szntem az is marad :roll:
Kép
Buitre
Jugador d'estrella

2007.08.09. 15:33:38

Egy ilyen játékos,max 15öt ér,de inkább kevesebbet...
egyszerűen rossz a megközelítés. Más hasonló kvalitású játékosokhoz viszonyítva lehet, hogy igazad van, de a kérdés az, hogy az adott játékos mennyit ér meg az őt akaró csapatnak. Ezt pedig majd az idény végén lehet csak lemérni... Én pld. már most úgy látom/érzem, hogy Pepe megérte azt a kumma nagy összeget: 3 középhátvéd ment el az idén, de jött egy igazán minőségi. (Metzelder formán kívüli egyértelműen, nem tudom lemérni).
PCsabi
aka Game90

2007.08.09. 15:32:23

ozsimiki írta:Egy ilyen játékos,max 15öt ér,de inkább kevesebbet...
Jó, de a 35-öt képest már nem annyira sok :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.09. 15:28:22

Game90 írta:01:10 - A brit "The Times" szerint Arjen Robben 25 millió euróért igazol a Madridhoz.

6:48 - Robben ügyében a Chelsea és a Real Madrid ma írja alá a szerződést. Az angol klub már rábólintott a játékos eligazolására.

Mondjuk a 25 már nem is annyira vészes :roll:
Hát szerintem nagyon felmentek az árak,főleg ha a Chelsea,és a Madrid igazolásairól van szó :lol: Egy ilyen játékos,max 15öt ér,de inkább kevesebbet...
Kép
Buitre
Jugador d'estrella

2007.08.09. 15:27:31

Amikor Capelloval bunkerfociztunk kaptunk a szánkra, hogy favágófocit játszunk. Amikor felmondtak nekik rögtön hülyék vagyunk mert elküldtünk egy sikeredzőt. Amikor nagynevű sztárokat vettünk ment a reklámmargózás. Most, hogy fiatal tehetségeket veszünk nagy pénzért és nem pablógarsziákat bagóért balekok vagyunk. Még szerencse, hogy a klub vezetői nem a Barca szurkolók véleménye alapján alakítják a csapat sorsát :wink: Én csak azt mondom, hogy a (igaz, szerény képességű) Belenenses elleni első félidőt látva (a másodikat még nem töltöttem le...) ez a a játékrendszer az utóbbi 4 évet tekintve a legbiztatóbb. Hiába jár bárkinek a szája, hogy "szép játékot ígért a Schuster, nosza hol van?", a lényeg az hogy az alap, a játékrendszer nagyon is alakul: többnyire egészen rövid a csapat, megy a letámadás az ellenfél térfelén, előnyt élvez a sokpasszos játék. Azonban:
1. sok szembeszökően formán kívüli játékos van: Robinho, Saviola, Diarra, Gago
2. sérült Higuaín, Nistelrooy
3. összeszokottság hiánya elöl (Saviola, Soldado főleg)
4. klasszis szélső hiánya

A Barcanak tényleg brutál erős kerete van, de én a helyetekben nem bíznám el nagyon magam :) Fiatal, erős keret van kialakulóban a Realnál, és ez már nem tűzoltás, ami az utóbbi években jellemezte az átigazolási politikát. Nyilván szívunk, mert megszokták, hogy a Madridot lehet kopasztani, de inkább ki kell adni néhány millával többet (főleg ha nem hiányzik nagyon sehonnan), de azokra a játékosokra, akiket személyszerint meg akarunk venni.
Na császtok, remélem nem voltam sétően kioktató :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2007.08.09. 15:28:48-kor.
PCsabi
aka Game90

2007.08.09. 15:26:46

01:10 - A brit "The Times" szerint Arjen Robben 25 millió euróért igazol a Madridhoz.

6:48 - Robben ügyében a Chelsea és a Real Madrid ma írja alá a szerződést. Az angol klub már rábólintott a játékos eligazolására.

Mondjuk a 25 már nem is annyira vészes :roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.08.09. 15:09:47

Vajon minek Drenthe ha ott van már egy "jövőnagybalhátvédje" Marcelo?
Robbenről meg mindig az jut eszembe, hogy Messi mennyire megszívatta a Del Horno-val való ütközése előtt... :lol: :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.08.09. 14:50:16

Badi írta:Drenthe b+, ilyen szánalmas alakot
lenyilatkozza 50×, hogy soha nem menne a madridba, aztán tessék
:evil:
Tudok sajnos Nála rosszabbat is :?

Amúgy ha bevállik szerintem magasról tesznek rá a madridisták,h dupla annyiért vették,mint kellett volna :roll:
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.08.09. 14:48:16

Ez a Drenthe ügy sem órák kérdése akkor, a Madridé lett :roll: Két részletben fizetik majd ki a 13 millát :arrow: így már nem is olyan sok, igaz? :lol: :lol: Gondolom cserének vették.
Mouti
Barça C

2007.08.09. 13:40:15

Nekünk is lessz 3 újj játékosunk,de az edző marad.Pedig elvesztettük a bajnokságot,ti megnyertétek azt mégis újj edző lessz.Drenthe meg:pénz beszél,kutya ugat...
Ballack az őrült,kinek arcán szőr ült.http://www.youtube.com/watch?v=8BjyoMSgaqI
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.09. 13:37:48

Badi írta:Drenthe b+, ilyen szánalmas alakot
Ez csak annyit jelenthet, hogy biztos óriási Barca drukker volt kiskorában, nem egy kis műmájer, ahogy azt mondja...
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2007.08.09. 13:10:36

Drenthe b+, ilyen szánalmas alakot
Balinho
Entrenador del Barça

2007.08.09. 13:07:26

Amúgy szerintem a Madridnak igencsak ideje lenne egy új szélsőt találnia magának mert a végén tényleg csak Huszti marad!

Abrapapa ugyanis nem lesz szívbajos 35-40 milliót elkérni Robbenért! Neki a pénz rohadt mindegy ahhoz, hogy fizesse Robbent a padon, eladni viszont csak akkor fogja egy európai riválisnak, ha az jó nagyot szív rajta!

Quaresmáról (és Lucho Gonzálezről) meg szerintem le kellene mondani, mert a Porto eddigsem osztogatta ingyen a sztárjait (lásd: Pepe vagy Anderson) és ráadásul annyi pluszbevétele volt, hogy esze ágában nem lesz szerintem 30 alatt megválni az egyik legjobbjuktól!

Innen viszont gyaníthatóan, vagy meglesz Robben hatalmas ráfizetéssel (amin nem is lehet csodálkozni, ha év elején világgá kiáltjuk, hogy 100milliót költhetünk, meg 90milliót kínálunk Kakáért... ezek után hülyék lennének a klubelnökök jótékonykodni...) vagy megint elkezdhetnek keresgélni az átigazolási szezon vége felé (ahol aztán megint csak jóval drágábban kapnak majd jó játékost) és akit sikerül megvenni, azt is még 2 hónap lesz beépíteni! Lehet nem ártott volna gondolkodni cselekvés előtt (Capello, Kaka stb...)
Charlie
Öreg Harcos

2007.08.09. 12:46:15

Vásárolgasson a margó zsákszámra minden középkategóriást vagy egy normálisabbat egy rakat pénzért, kutyát nem érdekli. Mi keretünk kész, és nagyon erős, ennyi a lényeg.
Ja, és:
30-18
9-2
Istenem zizou fan, ez annyia pitiáner.
C.
ElRamos
Jugador del Barça

2007.08.09. 12:37:34

noname írta:Drenthét is dupla annyiért kapjátok meg, mint amennyit ér...
Sajnos igaz. Az elején kb. 6-7 millió euró volt az ára, de mikor megtudták hogy mi akarjuk leigazolni, mindjárt 15 millió lett az ára. Sőt, mostanában 18 millió eurót is emlegetnek... :roll:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
noname
Llegenda del Barça

2007.08.09. 12:32:05

Drenthét is dupla annyiért kapjátok meg, mint amennyit ér...
A Fifa egy szégyen
ElRamos
Jugador del Barça

2007.08.09. 12:31:01

Azért az ár nem mind1, ti igencsak áron felül vásárolgattok....
Sajnos ez igaz, ha mi veszünk valakit 30 millió euróért, az másnak csak 15...
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
ElRamos
Jugador del Barça

2007.08.09. 12:28:26

Igazoljon csak a Real, de aztán abból lessz a baj,hogy nem szoknak össze a játékosok.Újj edző csomó újj játékos.....
Azért nálatok is legalább 3 új játékos lesz a kezdőben, úgyhogy ez rátok is igaz :wink:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.08.09. 12:22:09

DJ REAL Bee írta:
Így ha ez mind megvalósul, jó szokásához híven idén és 7-8 játékost igazol a reál
Eddig nem annak örültetek, hogy ti miket igazoltatok, mi meg még szint semmit.
Mi is hiányposztra igazolunk, ahogy ti. Elment RC, Bex, Reyes,, irányítóban tavaly is híján voltunk.
Elment Mejia, Helguera stb. Eddig senki nem volt felesleges.

Szóval ha még jönne Sneijder, akkor elég jók voltunk mi iss sztem
Azért az ár nem mind1, ti igencsak áron felül vásárolgattok....
Kép
Mouti
Barça C

2007.08.09. 12:17:33

Igazoljon csak a Real, de aztán abból lessz a baj,hogy nem szoknak össze a játékosok.Újj edző csomó újj játékos.....
Ballack az őrült,kinek arcán szőr ült.http://www.youtube.com/watch?v=8BjyoMSgaqI
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.08.09. 11:45:33

Így ha ez mind megvalósul, jó szokásához híven idén és 7-8 játékost igazol a reál
Eddig nem annak örültetek, hogy ti miket igazoltatok, mi meg még szint semmit.
Mi is hiányposztra igazolunk, ahogy ti. Elment RC, Bex, Reyes,, irányítóban tavaly is híján voltunk.
Elment Mejia, Helguera stb. Eddig senki nem volt felesleges.

Szóval ha még jönne Sneijder, akkor elég jók voltunk mi iss sztem
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.09. 11:40:10

Pedro írta:Persze ez nem elég a Reálnak, Sneijder és Quaresma érkezése is egyre valószínűbb.
Quaresmánál meg Sneijdernél semmi biztos nincs, egyenlőre csak ott tartanak, hogy Calderon megint ájuldozik, hogy ha valaki nem sikerül, akkor pl Quarét biztos megveszik. Kiváncsi vagyok, hogy Quaresma meg Sneijder tud-e egyáltalán valamit erről...
Pedro
Jugador d'estrella

2007.08.09. 11:12:58

Na akkor Robben és Drenthe Madridban fog kikötni, ha már a Times is így írja. Persze ez nem elég a Reálnak, Sneijder és Quaresma érkezése is egyre valószínűbb. Így ha ez mind megvalósul, jó szokásához híven idén és 7-8 játékost igazol a reál, éljen a koncepció! Nézzük, kik az előző idényhez képest új arcok Madridban:

Saviola
Dudek
Pepe
Metzelder
Soldado
Baptista
Robben (?)
Drenthe (?)
Quaresma (??)
Sneijder (??)

Még inkább koncepciótlanabb a helyzet (a Madrid-szurkolók persze hívhatnák éppen "útkeresésnek" is az elmúlt 2 évet), ha megnézzük a tavaly érkezetteket:

Cannavaro
Gago
Higuain
Marcello
Emerson
Nistelrooy
Diarra
Reyes
Na most ez másfél csapat. Persze ha összejönnek a még be nem jelentettek. Innentől fogva pedig egyetlen Madrid szurkoló se merje "nagybevásárlásokkal, pénzszórással" vádolni a Barcát.

Egy másik vonatkozás: ha esetleg Quaresma is összejönne nekik, már csak Riquelmével kellene megegyezniük, és a máris készen áll náluk a 2004 körüli Barcás támadótrió ;)
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Lezárt