Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze benne van a pakliban, hogy egy játékos esetleg nem válik be, számtalan példát lehet találni bármelyik csapatban: nálatok is volt egy Maxi, Guddi, még ha nem is ekkora összegért jöttek, pvagy Reyes esete az Arsenalnál, pedig Wengerék aztán tényleg nem vásárolgatnak esztelenül... Tehát a kritika nem biztos, hogy teljesen jogos, hisz jóhiszeműen, a játékos kvalitásaiban bízva veszik meg. Amúgy meg én (mint Real-szurkoló) vagyok a legkeményebb kritikusjogosak a kritikák a magas vételáruk miatt Robben esetében szntem az is marad
Abban igazad van,h az a lényeg,h a klubbnak mennyit ér meg,lejjebb írtam is Drenthevel kapcsban,h ha bevállik Nálatok,akkor gondolom le sem szrjátok,h dupla annyiba volt,mint kellett volna...én sem tenném abban az esetben!Buitre írta:egyszerűen rossz a megközelítés. Más hasonló kvalitású játékosokhoz viszonyítva lehet, hogy igazad van, de a kérdés az, hogy az adott játékos mennyit ér meg az őt akaró csapatnak. Ezt pedig majd az idény végén lehet csak lemérni... Én pld. már most úgy látom/érzem, hogy Pepe megérte azt a kumma nagy összeget: 3 középhátvéd ment el az idén, de jött egy igazán minőségi. (Metzelder formán kívüli egyértelműen, nem tudom lemérni).Egy ilyen játékos,max 15öt ér,de inkább kevesebbet...
egyszerűen rossz a megközelítés. Más hasonló kvalitású játékosokhoz viszonyítva lehet, hogy igazad van, de a kérdés az, hogy az adott játékos mennyit ér meg az őt akaró csapatnak. Ezt pedig majd az idény végén lehet csak lemérni... Én pld. már most úgy látom/érzem, hogy Pepe megérte azt a kumma nagy összeget: 3 középhátvéd ment el az idén, de jött egy igazán minőségi. (Metzelder formán kívüli egyértelműen, nem tudom lemérni).Egy ilyen játékos,max 15öt ér,de inkább kevesebbet...
Jó, de a 35-öt képest már nem annyira sokozsimiki írta:Egy ilyen játékos,max 15öt ér,de inkább kevesebbet...
Hát szerintem nagyon felmentek az árak,főleg ha a Chelsea,és a Madrid igazolásairól van szóGame90 írta:01:10 - A brit "The Times" szerint Arjen Robben 25 millió euróért igazol a Madridhoz.
6:48 - Robben ügyében a Chelsea és a Real Madrid ma írja alá a szerződést. Az angol klub már rábólintott a játékos eligazolására.
Mondjuk a 25 már nem is annyira vészes
Tudok sajnos Nála rosszabbat isBadi írta:Drenthe b+, ilyen szánalmas alakot
lenyilatkozza 50×, hogy soha nem menne a madridba, aztán tessék
Ez csak annyit jelenthet, hogy biztos óriási Barca drukker volt kiskorában, nem egy kis műmájer, ahogy azt mondja...Badi írta:Drenthe b+, ilyen szánalmas alakot
lenyilatkozza 50×, hogy soha nem menne a madridba, aztán tessék
Istenem zizou fan, ez annyia pitiáner.Ja, és:
30-18
9-2
Sajnos igaz. Az elején kb. 6-7 millió euró volt az ára, de mikor megtudták hogy mi akarjuk leigazolni, mindjárt 15 millió lett az ára. Sőt, mostanában 18 millió eurót is emlegetnek...noname írta:Drenthét is dupla annyiért kapjátok meg, mint amennyit ér...
Sajnos ez igaz, ha mi veszünk valakit 30 millió euróért, az másnak csak 15...Azért az ár nem mind1, ti igencsak áron felül vásárolgattok....
Azért nálatok is legalább 3 új játékos lesz a kezdőben, úgyhogy ez rátok is igazIgazoljon csak a Real, de aztán abból lessz a baj,hogy nem szoknak össze a játékosok.Újj edző csomó újj játékos.....
Azért az ár nem mind1, ti igencsak áron felül vásárolgattok....DJ REAL Bee írta:Eddig nem annak örültetek, hogy ti miket igazoltatok, mi meg még szint semmit.Így ha ez mind megvalósul, jó szokásához híven idén és 7-8 játékost igazol a reál
Mi is hiányposztra igazolunk, ahogy ti. Elment RC, Bex, Reyes,, irányítóban tavaly is híján voltunk.
Elment Mejia, Helguera stb. Eddig senki nem volt felesleges.
Szóval ha még jönne Sneijder, akkor elég jók voltunk mi iss sztem
Eddig nem annak örültetek, hogy ti miket igazoltatok, mi meg még szint semmit.Így ha ez mind megvalósul, jó szokásához híven idén és 7-8 játékost igazol a reál
Quaresmánál meg Sneijdernél semmi biztos nincs, egyenlőre csak ott tartanak, hogy Calderon megint ájuldozik, hogy ha valaki nem sikerül, akkor pl Quarét biztos megveszik. Kiváncsi vagyok, hogy Quaresma meg Sneijder tud-e egyáltalán valamit erről...Pedro írta:Persze ez nem elég a Reálnak, Sneijder és Quaresma érkezése is egyre valószínűbb.