fcbarcelonazsombi írta:Amikor meg nézek egy ilyen videot mindig azon gondolkozok, hogy még egyszer lesz-e ilyen jó. A cselei egyszerüen az ellenfeleket alázó.
Ezzel én is pontosan így vagyok...de az a baj hogy valahogy nem látom...nem tudom látni a régi Ronnie-t pedig nagyon keresem benne...Amikor idejött meg a régebbi videókon is látszik hogy nem sz.rt be ha jött vele szembe egy vagy két védő. Simán kicselezte őket LENDÜLETBŐL...és itt ez a legfontosabb szó...lendületből. Mert mindenki látta a tavaly előtti El Classico-t Madridban ahol mind a két gólját úgy rúgta hogy lendületből rávezette a védőkre és egyszerűen ilyenkor nincs aki megállítsa...még szabálytalanul sem

De már tavaly is meg idén főleg...abszolút hiányzott ez a játékából...a másik amit hiányolok bár ezt már kezdem azt hinni hogy Barca betegség...távoli lövések. Egyáltalán nem lövünk távolról...Ott volt a top 10 gól videó. 1 volt benne az is Deco a cselzi ellen...meg még talán R10 a Levski ellen...de az már 4-0-nál volt....a többi vagy szabi vagy támadásból született. Szóval én valahogy pesszimistán tekintek a jövőbe.

Persze azt hozzá kell tennem hogy nagyon szeretném látni a régi Ronnie-t, jobban szeretném mint akármi mást

Bocs a túlságosan pesszimista hangvételért