Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
legalább van tapasztalatuknoname írta:Mindig is utáltam a Milant, de mostmár lassan sajnálom őket.Szánalmasak!Ha annyira Barcás kell nekik, akkor vegyék meg oleguert vagy 50 milláért Thuramot(már lassan ő is fiatalítás lesz![]()
)
Legyen igazad egyébként ha Ronaldinhonak megy akkor a Barcanak is megy szal imádkozzunk hogy Ronaldinho jó sokáig nagyon jó formába legyen!Charlie írta:Jó alapozás után, egy jó erőben lévő, fitt Ronaldinhot csodálhatunk és csodálhat majd a Világ.
C.
Ezzel én is pontosan így vagyok...de az a baj hogy valahogy nem látom...nem tudom látni a régi Ronnie-t pedig nagyon keresem benne...Amikor idejött meg a régebbi videókon is látszik hogy nem sz.rt be ha jött vele szembe egy vagy két védő. Simán kicselezte őket LENDÜLETBŐL...és itt ez a legfontosabb szó...lendületből. Mert mindenki látta a tavaly előtti El Classico-t Madridban ahol mind a két gólját úgy rúgta hogy lendületből rávezette a védőkre és egyszerűen ilyenkor nincs aki megállítsa...még szabálytalanul semfcbarcelonazsombi írta:Amikor meg nézek egy ilyen videot mindig azon gondolkozok, hogy még egyszer lesz-e ilyen jó. A cselei egyszerüen az ellenfeleket alázó.
A Jó Isten szóljon belőled Drága Tamás!varga tamás írta:Az az érzésem, idén a régi Ronaldinhóban gyönyörködhetünk a bajnokságban, és a kupákban. Gólok, gólpasszok, forintos labdák, játékkedv, széles mosoly - ezek jellemzik mióta visszajött Brazíliából. Én nagyon bízom benn, és abban is, hogy örökre a miénk marad.
FORCA BARCA! VISCA EL R10!
Nézz át a Barca meccsek/ Élő közvetítés vagy távirányító topicba.vaLe5 írta:ti ezeket a meccseket hol nézitek?