Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem lenne rosz, szerintem be is jönne. Kérdés, meg meri-e húzni...adamo írta:------------------------------Casillas--------------------------------------
------Sergio Ramos---------Cannavaro--------------Pepe-------------
--Dani Alves----------------------------------------------Drenthe-------
---------------------Diarra------------------------------------------------
---------------------------------------Sneijder----------------------------
----Robben/Quaresma----------------------------------Robinho--------
--------------------------------Van Nistelrooy-----------------------------
nah ezért kellhet Alves szerintem mert lehet h schuszter egy iylet akar játszatni...
Vagy egymilliárdért, és miden évben 1 eurot fizetnekFCB_gábor írta:
miért nem veszik meg Kakat részletre? mondjuk 200misiért és csak 10m-t fizetnének évente![]()
Te tudod...Ádám02 írta:Vegyük Cannavarot elég gyatrán játszik már egy ideje ott van Saviola már ő sem a régi és akkor még monhatnék pár embert!
értemgrecki írta: Ez lett volna az én preferenciasorrendem a nyári átigazolásokat tekintve.
Legfontosabb Alves, legkevésbé Henry...
Vegyük Cannavarot elég gyatrán játszik már egy ideje ott van Saviola már ő sem a régi és akkor még monhatnék pár embert!grecki írta:Akkor ki nem tud focizni onnan?Ádám02 írta:Nem rá gondoltam pl!
He? Például a Copa-győztes brazil válogatott egyik oszlopos tagja, Baptista???? Azért ne legyünk már ennyire elfogultak.Ádám02 írta:Mint már mondtam a nevük nagy de focizni már nem nagyon tudnakgrecki írta:Egyetértek!
Viszont akkor nem ártana sürgősen túladni néhány játékoson...
Ez lett volna az én preferenciasorrendem a nyári átigazolásokat tekintve.FCB_gábor írta:off
grecki, ez mit akar jelenteni:
Dani Alves > David Albelda > Christian Chivu > Thierry Henry
Sztem ALves sokkal, nagyon sokkal jobb mint CicinhoDJ REAL Bee írta:Sztem is baromság, vagy a Marca újabb ökörségeÚgy látszik, a vezetőségre megint rájött az 5 perc, mert most meg Dani Alvest akarják. Kérdem én, minek???? Ott van Cicinho, aki ugyan lehet hogy nem olyan jó mint Alves, de akkor is jó játékos. Sőt, ha bombaformában van, talán még Alvesnél is jobb...