Barca vs. Real
-
- Hírhozó-cikkíró
Jól mondja Salas9 barátunk. Arról teljesen meg is feledkeztünk, hogy Krkics és Dos Santos is saját nevelés, ergo ingyen, tehát, akkor a mi átlagunk (aminek önmagának egyébként sincsen semmi értelme) is alacsonyabb lesz.
Ár-érték arányt kellene vizsgálni, ami nálunk szvsz lényeges magasabb!End of story...
Ár-érték arányt kellene vizsgálni, ami nálunk szvsz lényeges magasabb!End of story...
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Gago, meg Higuain is kellett nektek 31-2 milkáért... megérték a pénzüket mondhatom... aztán azért menjünk csak vissza pár évet...nézzük csak meg gaspart-ot is azért...zizou fan írta:Szandi: Ti csak azért támadtatok minket, mert IDÉN sokat költöttünk.
Nektek tavaly : (télit is beleszámítva) 102 milka
Nekünk tavaly: (télit is beleszámítva) 31 milka
Madrid 05/06: 87 M
Barca 05/06: 0 ! mert Ezqu, és VB ingyér jött, még plussz 10 Millióban is voltunk, eladásokat tekintve
Madrid 04/05: 60M
Barca: 77M
Madrid 03/04: 37M
Barca: 43M
Madrid 02/03: 45M
Barca: 12M
Madrid 01/02: 73M
Barca: 92M
Madrid 00/01 : 113 M
Barca: 99M
Madrid 99/00: 97 M
Barca: 26 M
És még azt sem mondhatjátok h valamelyik klub javára irtam volna ezeket, pártatlan volt az összehasonlítás, és ha jól számolok ez jön ki :
Madrid 8 év : 614 Milka
Barca: 380 Milka ebben benne van a Gaspart is, a Perez is... a mindenki.... és majdhogynem 2x annyi így is...
Ezeket csak azért írtam h fejezzük be már ezeket a kicsinyeskedő vitákat, el kell fogadnotok h nekünk van benn igazunk, mert én csak tényeket közöltem... de cserébe mi sem faggatuk titeket (nem is tudnátok) h honnan van a pénz... csak fejezzétek már be azt a vitát h mi is úgy igazolunk mint ti, mert ez nem igaz.... bocs ha kicsit hosszú voltam!
- Buitre
- Jugador d'estrella
Metzelder - ingyen
Saviola - ingyen
Dudek - ingyen
Pepe - 30 m. euró
Drenthe - 14 m. euró
Sneijder - 26 m.euró
Összesen: 70 m. euró
ezt így is el lehet osztani
:
Metzelder - 7 m.euró
Saviola - 8 m.euró
Dudek - 5 m.euró
Pepe - 18 m. euró
Drenthe - 10 m. euró
Sneijder - 22 m.euró
Saviola - ingyen
Dudek - ingyen
Pepe - 30 m. euró
Drenthe - 14 m. euró
Sneijder - 26 m.euró
ezt így is el lehet osztani

Metzelder - 7 m.euró
Saviola - 8 m.euró
Dudek - 5 m.euró
Pepe - 18 m. euró
Drenthe - 10 m. euró
Sneijder - 22 m.euró
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
könyörgöm olvasgass egy kicsit a madridistán isramos16 írta:Szerintem ezzel nem érünk semmit ha itt vitatkozunk úgy is minden kiderül majd a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában!De szerintem közel sem lessz annyira lefutott mint amenyire egy-két Barcás gondolja!!!Mert lehet hogy a barca jól erősített de a Real se panaszkodhat!!!!!HALA MADRID!!!!!!!
itt még senki nem írt olyat, hogy 5:0-ra lemossuk a madridot, meg hogy rettegjen tőlünk egész európa, stb stb

-
- Llegenda del Barça
Én nem támadtalak le, csak tájékoztattalakzizou fan írta: Bakker, rögtön hárman támadnak le.Már leírtam, hogy rosszul értelmeztem, és bocsánatot is kértem.

Ti 3 emberért kifizettetek 70 milkót, mi 4ért 68at. A mi oldalunkon van egy Henry, nálatok meg egy Drenthe. Így megint más a leányzó fekvése

- salas9
- Entrenador del Barça
EMBER!!!grecki írta:Akkor miért nem 10 éveseket vesztek, mert akkor még értékesebbek lennének... :shock:zizou fan írta:ra95 írta a madridistán: (Lehet reagálni..)
Igazolások:
Real Madrid Barcelona
Metzelder (26) - ingyen..................Henry (30) - 24 m. euró
Saviola (26) - ingyen.....................Y Touré (24) - 9 m. euró
Dudek (31) - ingyen......................Abidal (28 ) - 15 m. euró
Pepe (24) - 30 m. euró..................G. Milito (27) - 20 m. euró
Drenthe (20) - 14 m. euró
Sneijder (23) - 26 m.euró
A kölcsönből visszajötteket (Soldado, Balboa, Baptista, Maxi lópez) nem számítotam.
A Real összesen 70 m. eurót költött 6 játékosért, átlagban tehát 11,7 m. eurót minden játékosért, átlagéletkoruk (minél alacsonyabb, annál értékesebb a játékos) 25 év.
A Barca 68 m. eurót költött 4 játékosért, azaz átlagban 17-et mindegyikükért, és az átlag életkoruk meg magasabb 27,3 év.
Tehát mi olcsóbban veszünk fiatalabbakat, ők drágábban idősebbeket. Ez a nagy helyzet.
Én Pepe leigazolásán nem térek napirendre... Hogy lehetett azért az emberért 30 milliót kidobni az ablakon. Nézzétek már meg, hogy mennyiért szoktak klubot váltani portugál KLASSZISOK. Simaot vette meg az Atletico 20ért...
Úgy meg persze, hogy lenyomja az átlagárat, hogy ti igazoltatok három embert ingyen. Viszont, ha így nézitek, akkor fizettetek Dudekért 11,5 eurót... Az nem sok egy kicsit :?:
De a ti ki Realotoknál nincsenek olyan tehetséges fiatalok,mint nálunk Krkics vagy Dos Santos akikért egy fillért sem fizettünk...A Ti saját neveléseitek: Soldao,Guti,M.Torres...Ezek igen nagy játékosok...
NO COMMENT
-
- Barça B
vitázhatunkvitázhatunk,én jokat mosolygok,az tény,mindkét félrölsok az elborult elme:):):):)szervezhetnénk egy ultrák közti bunyot is,nem???:):)mondjuk a spanyol követség elött,h stilszerüek legyünk:):)
tök mindegy melyik csapat milyen nagy nevekböl áll,és milyendrágákat igazol azért remélem mindenki lelkibékéje megmarad:):):)
A barca nagy nevekböl áll(na bumm,2004 ben a madridnagyobb nevekböl állt,4 ikek lettünk),majd a következő szezon megmutatja mi lesz,le is söpörhetitek europát és a világot..de lehet,h a fiatal realis összeérrik,és visz mindent...de a sevilla:):):):):)
tök mindegy melyik csapat milyen nagy nevekböl áll,és milyendrágákat igazol azért remélem mindenki lelkibékéje megmarad:):):)
A barca nagy nevekböl áll(na bumm,2004 ben a madridnagyobb nevekböl állt,4 ikek lettünk),majd a következő szezon megmutatja mi lesz,le is söpörhetitek europát és a világot..de lehet,h a fiatal realis összeérrik,és visz mindent...de a sevilla:):):):):)
Szerintem ezzel nem érünk semmit ha itt vitatkozunk úgy is minden kiderül majd a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában!De szerintem közel sem lessz annyira lefutott mint amenyire egy-két Barcás gondolja!!!Mert lehet hogy a barca jól erősített de a Real se panaszkodhat!!!!!HALA MADRID!!!!!!!
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
zizou fan írta:ra95 írta a madridistán: (Lehet reagálni..)
Igazolások:
Real Madrid Barcelona
Drenthe (20) - 14 m. euró .............Dos Santos-ingyen
Sneijder (23) - 26 m.euró...............Krkic-ingyen
A kölcsönből visszajötteket (Soldado, Balboa, Baptista, Maxi lópez) nem számítotam.
A Real összesen 70 m. eurót költött 6 játékosért, átlagban tehát 11,7 m. eurót minden játékosért, átlagéletkoruk (minél alacsonyabb, annál értékesebb a játékos) 25 év.
A Barca 68 m. eurót költött 4 játékosért, azaz átlagban 17-et mindegyikükért, és az átlag életkoruk meg magasabb 27,3 év.
Tehát mi olcsóbban veszünk fiatalabbakat, ők drágábban idősebbeket. Ez a nagy helyzet.
-
- Hírhozó-cikkíró
Semmi baj. Így azért mindjárt más a leányzó fekvése, nemdebár?zizou fan írta: Hoppá, rosszul értelmeztem. Sorry.
Sneijder nagyon jó játékos, de ennek a feléért is meg lehetett volna kapni.
A részletfizetést meg ne emlegessétek. Jövőre is mindenkit részletre fogtok megvenni, meg utána is, és kiderül, hogy három év múlva még mindig Pepe & co. részleteit fogjátok nyögni!
- Buitre
- Jugador d'estrella
szerintem az újságok ritkán hasznosak is: én meg vagyok győződve, hogy a Van der Vaart-os sztorit a vezetőségünk adta be a lapoknak, hogy az Ajaxra hassanak Sneijder eligazolásával kapcsolatban...
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
még jó, hogy spanyolban népszerűbb a madrid, mint egy katalán csapatFranco írta:Erre azért ne vegyél mérget spanyolország és a világ legnépszerübb csapata mezéböl sok szokott fogyni.
a rm valóban népszerűbb, mint a Barca, de Henry meg a Ti új igazolásaitoknál népszerűbb sokkal
és hát hiába játszik Ezquerro a Barcaban, attól még nem fogyott 10-nél több mez az ő nevével

de ne is menjünk bele túlzottan, mert ez megint egy hülye neverending story

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.08.14. 12:15:45-kor.
-
- Llegenda del Barça
Grecki úgy értette, hogy ne úgy számoljatok átlagot, hogy az ingyen jött igazolásokat is beleveszitek. Csak azt nézzétek mind2 oldalon, akikért fizetni kellett. Úgy más jön ki...zizou fan írta:Dudek tudtommal ingyen jött.fizettetek Dudekért 11,5 eurót.Javaslat: előbb tájékozódj, aztán írj.
-
- Jugador del Barça
Hoppá, rosszul értelmeztem. Sorry.noname írta:Előbb tanulj meg magyarul, aztán írj!zizou fan írta:Dudek tudtommal ingyen jött.fizettetek Dudekért 11,5 eurót.Javaslat: előbb tájékozódj, aztán írj.
-
- Barça B
jaj szandi akkor ha már a multat nézzük ,mit nyertetek 98 és 2003 között???igy isvisszamehetünk a multba.deteljesenfelesleges..meg ha mármultat nézzük,egyet valjunk be ez a mai barca nagyon jo,nagyon erős,szép focit játszanak,de mégnem érték el a fentebb emlitett időszak madridját.
DE ne a MULTROL beszéljünk,hanem a jelenröl,és josolgassunk:):):)
DE ne a MULTROL beszéljünk,hanem a jelenröl,és josolgassunk:):):)
-
- Hírhozó-cikkíró
Akkor miért nem 10 éveseket vesztek, mert akkor még értékesebbek lennének...zizou fan írta:ra95 írta a madridistán: (Lehet reagálni..)
Igazolások:
Real Madrid Barcelona
Drenthe (20) - 14 m. euró
Sneijder (23) - 26 m.euró

Én Pepe leigazolásán nem térek napirendre... Hogy lehetett azért az emberért 30 milliót kidobni az ablakon. Nézzétek már meg, hogy mennyiért szoktak klubot váltani portugál KLASSZISOK. Simaot vette meg az Atletico 20ért...
Úgy meg persze, hogy lenyomja az átlagárat, hogy ti igazoltatok három embert ingyen. Viszont, ha így nézitek, akkor fizettetek Dudekért 11,5 eurót... Az nem sok egy kicsit

-
- Llegenda del Barça
egyesek.antiimperialista írta:Te is tudod, hogy ez nem igaz. Engem is idegesített, hogy egyesek már előre ideadták a következő bajnoki címet, írtam is ezzel kapcsolatban többször is.Vito írta:nem kell ez a duma Coolerkiller.
senki nem nézi le a Madridot, senki sem biztos a győzelemben.
miért kell ilyeneket írnod????
A többieknek: Dos Santos brazil származású, csak honosított mexikói.
egyesek valóban túlzottan magabiztosak, de itt arról volt szó, hogy 'ti barcások előre behúzzátok a bajnoki címet'. azért Ati ez nem vonatkozik a barcásokra, általánosan. az, hogy 2-3 júzer magabiztos, az nem jelenti azt, hogy mindenki magabiztos az eurobarcan.

funghi! van igazad, de azért van jogosság abban is, amit mi írunk egy páran.
oké, hogy a sajtó találja ki a neveket, de nyilván valami belső forrásból vannak az infók. a Marca és az AS a Barcaval kapcsolatban is találhatna ki kacsákat és mégsem teszik. én a klub helyébe az orrukra koppintanék, mert, ha jól belegondolsz ez nem méltó a Real Madridhoz. másrészt pedig szvsz többek között ennek köszönhető az is, hogy az eladó klubok gusztustalan összegeket csalnak ki a Madridról, ha egy játékost kiszemelnek.
-
- Llegenda del Barça
Az ingyenes igazolásokkal jól jártatok, azok jó húzások voltak. Viszont mi - legalábbis én - azt firtattam néha, hogy azokért a játékosokért, akikért fizetni kell, azokat jóval áron felül vesztek. Érkezett hozzátok Pepe, Drenthe és Sneijder, rájuk összesen elköltötettek 70 milliót...Ez erősen irreális.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.08.14. 12:10:54-kor.
-
- Jugador del Barça
Nem, Robbent még(?) nem vettük meg.Perrero írta:mi a muffezek a kutyák megvették robbent meg drenthe-t
csak 4 napra utazok el wazz... Sneijdert sajnálom, őt birom, nem kéne igy [auto_cenzúra] a karrierét...