Okosak ők, tudják ki kell, megoldják !És ki az aki ezen a szinten(Barcelona),és a Zambrotta mellett jó el tudna játszani?

Okosak ők, tudják ki kell, megoldják !És ki az aki ezen a szinten(Barcelona),és a Zambrotta mellett jó el tudna játszani?
És ki az aki ezen a szinten(Barcelona),és a Zambrotta mellett jó el tudna játszani?fcjoc írta:ez az egy pozitívum a dologban (€) ! szal télen, vagy legkésőbb nyáron biztos jön egy jobb hátvéd a csapathozsalas9 írta:Belletti létszámfelettivé vált(mert a vezetőség a Zambrotta,Oleguer ketőssel akarja a jobb oldalt megoldani),és azért az 5,5 millió €(ha jól tudom)az nem rossz ár egy 31 éves hátvédért...
De lehet hogy tévedek
![]()
![]()
ez az egy pozitívum a dologban (€) ! szal télen, vagy legkésőbb nyáron biztos jön egy jobb hátvéd a csapathozsalas9 írta:Belletti létszámfelettivé vált(mert a vezetőség a Zambrotta,Oleguer ketőssel akarja a jobb oldalt megoldani),és azért az 5,5 millió €(ha jól tudom)az nem rossz ár egy 31 éves hátvédért...
De lehet hogy tévedek
![]()
![]()
Nem tévedsz, az nagyon komoly ár. Ha gazdasági szempontból nézzük, nagyon jó üzlet.salas9 írta:Belletti létszámfelettivé vált(mert a vezetőség a Zambrotta,Oleguer ketőssel akarja a jobb oldalt megoldani),és azért az 5,5 millió €(ha jól tudom)az nem rossz ár egy 31 éves hátvédért...
De lehet hogy tévedek
![]()
![]()
meg az eurobarca.hu isredmiller írta:Mindenki Decot piszkálja, aztán Belletti lép le a Chelseabe....
Az Elmundo Deportivo is írja...
Én azért a Sportot hitelesnek tartom:Los Banditos írta:Nyugi emberek, mert tuti kamu!![]()