Real Madrid C.F. írta:Pepe lesz az idei év citromdíjas igazolása....egy igazi agyatlan, darabos és messzemenőkig ügyetlen labdarúgó! Már akkor is jobban járnának ha felinjekcióznák Hierro-t és kibalzsamozva visszatennék a csapatba...
Gondolkoznál inkább mielőtt ide irsz te........ (nem mondom ki, pedig ki kéne

)
Pepe jo védő lesz, csak IDŐ kell neki, mert még nincs annyira rutinos, h el tudja viselni az uj csapatot, mert eddig csak a Portoban jáccott, és ott nem tudom h minnyire figyelted a játékát(semennyire gondolom, mert akkor nem mondanál rola ilyet), nagyon jo, és biztos pont volt a védelemben!
Ha összeszokik a védelem, akkor nem fognak ekkora hibákat elkövetni!
Mert itt nem csak ő hibázott a Sevilla ellen, hanem az egész csapat!
Hogy ügyetlen??? Eleve nem lehet ügyetlen, hiszen a portugál bajnokságban nem szoktak ügyetlen védőket jáccatni+ elhiheted h a madrid elég jol tudja h mért vette meg!
A legkönnyebb dolog az, mikor egy épülő csapatot kicikiztek, meg mondjátok h egy rakás [auto_cenzúra], ugy mint ahogy tavaly is tettétek, aztán mégis ti hol lettetek az idény végére? SEHOL!
Ehhez tartsátok magatokat, hogyha ilyeneket irkáltok ide, egy real játékosrol, aki jáccott eddig 2 tétmeccset!
Én meg Abidalrol tartom azt, h egy lassu, körülményes játékos, és az eggyik legnagyobb lyuk a védelmetekben!
De idővel ti is látni fogjátok
Jah és azt felejtsétek már el, h Drenthe bal bekk, mert nem az! Ő bal szélső játékos, aki tud középen is jáccani!
Nem tudom mért kell a védőkhöz sorolni...
1. Amit gondolsz ki kell mondani...psychés zavarokhoz vezethet...
2. Ne haragudj, de a portugál bajnokságot valóban nem követem, talán azért, mert nem is érdekel csak a La Liga. A kettő meg összehasonlíthatatlan!
3. Az épülő csapatról annyit csak, hogy ahol egy cipész az edző és magyarral erősítik a B csapatot...hááát...
Bár az olasz meccs ismeretében a magyar labdarúgás kicsit felértékelődött tegnap...de azért maradjunk a földön.
4. Hol lettünk a bajnokság végére? 0pont különbséggel mögöttetek a 2. helyen...és ha nem csalódom buktunk nektek egy bajnokságot (bár ezen csalódtam, bevallom őszintén!)...mert abban sokan egyetértünk, hogy nem ti nyertétek meg...
5. Tétmeccs ide vagy oda...Pepe volt a vicc tárgya a Sevilla ellen!
6. Abidal - majd amikor lerúgja a gatyát a fél világről meglátjuk!
7. Drenthe nagy gólt lőtt valóban...jót mutatott már a Feyenordban is...vele lehet, hogy jó vásárt csináltatok...de azért emlékezzünk Szenes Sanyira, aki akkora gólt ragasztott az első meccsén az Újpestnek, hogy mindenki benne látta a megváltást...aztán abból élt évekig!
Azt meg, hogy nem bal bekk írd meg a cipésznek, mert ő nem így gondolja...és írd hozzá azt is, hogy én is ezt üzenem neki!
8. Összesítve - elnézve az idei csapatösszetételeket a bajnokságban...hát lehet még a BL selejtezős helyekért is harcolnotok kell majd!
9. Kisferenc
10. ...
"més que un club"