2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Copán nem volt rossz, de sztem Marceloval jobban járnának, ráadásul 12 millát fizettek érte, miközben az MU 10-et kért.Lionel85 írta:A Copa Américán a védők közül ő nyújtotta az egyik legjobb teljesítményt, a mexikóiaknak lőtt góljával meg nagy érdemeket szerzett abban, hogy győzött Argentína!
Heinze nagyon rég túl van a csúcson.Nem hiába nem kellett az MU-nak.Bodi írta:Heinze nem rossz védő,de attól azért nem félek,hogy Messinek rémálmai lesznek tőle.Fordítva viszont...
Ezért nem akartam hogy Higuaín odaigazoljon, és el is tűnt rendesen a süllyesztőben, pedig írtó nagy tehetség, de amíg Madridban van, ezt nem fogja kamatoztatni! És így vagyok Gagóval is.Primitive írta:Kanna, tényleg sokat vesztett a formájából... De, ez így van, aki elmegy a Reálba, az megírta a sorsát.. Nem tom, hogy mit csinál az a klubb a játékosokkal, de ott mindenki csak elszürkül, számomra ez érthetetlen... Nem mintha ennek nem örülnék, dehtát, ez van..
100
Valószínűleg Soriano lesz az elnök, Laportának pedig a háttérből szerintem lesz beleszólása.FCB_gábor írta:az a baj, hogy nincs rá semmi garancia, hogy a leköszönő Laporta után nekünk nem ilyen vezetőségünk leszZozzy 5 írta:Szerintem sem a legmagabiztosabbak náluk a vezetők mostanában...Nem azért, hogy fényezzem magunkat, de a mi vezetőink már szezon közben elkezdték tervezni, hogy mit akarnak. Nyár elejére a tervek készen is voltak, tudták, hogy mit akarnak. Ezt a tervet nyáron 3 hét alatt lezavarták. Ellenben itt a Real, akik egyik napról a másikra jelentenek be új igazolásat, meg dobálóznak folyamatosan az esélytelen nevekkel. Hát, nem tudom...
Ilyen komolytalan vezetés azért nem sok klaaszis csapathoz kerül be, szóval sztem azért rémeket ne lássunkFCB_gábor írta:az a baj, hogy nincs rá semmi garancia, hogy a leköszönő Laporta után nekünk nem ilyen vezetőségünk leszZozzy 5 írta:Szerintem sem a legmagabiztosabbak náluk a vezetők mostanában...Nem azért, hogy fényezzem magunkat, de a mi vezetőink már szezon közben elkezdték tervezni, hogy mit akarnak. Nyár elejére a tervek készen is voltak, tudták, hogy mit akarnak. Ezt a tervet nyáron 3 hét alatt lezavarták. Ellenben itt a Real, akik egyik napról a másikra jelentenek be új igazolásat, meg dobálóznak folyamatosan az esélytelen nevekkel. Hát, nem tudom...
az a baj, hogy nincs rá semmi garancia, hogy a leköszönő Laporta után nekünk nem ilyen vezetőségünk leszZozzy 5 írta:Szerintem sem a legmagabiztosabbak náluk a vezetők mostanában...Nem azért, hogy fényezzem magunkat, de a mi vezetőink már szezon közben elkezdték tervezni, hogy mit akarnak. Nyár elejére a tervek készen is voltak, tudták, hogy mit akarnak. Ezt a tervet nyáron 3 hét alatt lezavarták. Ellenben itt a Real, akik egyik napról a másikra jelentenek be új igazolásat, meg dobálóznak folyamatosan az esélytelen nevekkel. Hát, nem tudom...
Sajnos szembe kell szálljak Veled!Balinho írta: Az ilyen leigazoltuk Robbent, szétalázzuk a Barcát kijelentésekre pedig ajánlanám: - Igen, de ahhoz, hogy Calderón megvalósíthassa azokat a dolgokat, amiket szeretne, fel kell építeni egy jó alapot. A csapatokat úgy csinálják, ahogy a házakat, először alapozni kell. Például: május előtt kell igazolni. Úgy kell csapatot építeni, hogy tudod, hol van hiány.
Aki ott volt az valóban nem felejtheti ezt el...vagy ha igen szedjen Cavintont!Boixos írta:ráadásul bökött még egyet nekik! 5-0ra nyertünk megyeren, amíg élek nem felejtem el!...de azért emlékezzünk Szenes Sanyira, aki akkora gólt ragasztott az első meccsén az Újpestnek, hogy mindenki benne látta a megváltást...![]()
![]()
ráadásul bökött még egyet nekik! 5-0ra nyertünk megyeren, amíg élek nem felejtem el!...de azért emlékezzünk Szenes Sanyira, aki akkora gólt ragasztott az első meccsén az Újpestnek, hogy mindenki benne látta a megváltást...
1. Amit gondolsz ki kell mondani...psychés zavarokhoz vezethet...Real Madrid C.F. írta:Gondolkoznál inkább mielőtt ide irsz te........ (nem mondom ki, pedig ki kénePepe lesz az idei év citromdíjas igazolása....egy igazi agyatlan, darabos és messzemenőkig ügyetlen labdarúgó! Már akkor is jobban járnának ha felinjekcióznák Hierro-t és kibalzsamozva visszatennék a csapatba...)
Pepe jo védő lesz, csak IDŐ kell neki, mert még nincs annyira rutinos, h el tudja viselni az uj csapatot, mert eddig csak a Portoban jáccott, és ott nem tudom h minnyire figyelted a játékát(semennyire gondolom, mert akkor nem mondanál rola ilyet), nagyon jo, és biztos pont volt a védelemben!
Ha összeszokik a védelem, akkor nem fognak ekkora hibákat elkövetni!
Mert itt nem csak ő hibázott a Sevilla ellen, hanem az egész csapat!
Hogy ügyetlen??? Eleve nem lehet ügyetlen, hiszen a portugál bajnokságban nem szoktak ügyetlen védőket jáccatni+ elhiheted h a madrid elég jol tudja h mért vette meg!
A legkönnyebb dolog az, mikor egy épülő csapatot kicikiztek, meg mondjátok h egy rakás [auto_cenzúra], ugy mint ahogy tavaly is tettétek, aztán mégis ti hol lettetek az idény végére? SEHOL!
Ehhez tartsátok magatokat, hogyha ilyeneket irkáltok ide, egy real játékosrol, aki jáccott eddig 2 tétmeccset!
Én meg Abidalrol tartom azt, h egy lassu, körülményes játékos, és az eggyik legnagyobb lyuk a védelmetekben!
De idővel ti is látni fogjátok
![]()
Jah és azt felejtsétek már el, h Drenthe bal bekk, mert nem az! Ő bal szélső játékos, aki tud középen is jáccani!
Nem tudom mért kell a védőkhöz sorolni...