BARCA - CHELSEA
Van egy olyan érzésem, hogy holnap megmutatjuk az angoloknak, hogy kell megverni a Chelsea-t!Ha Puyol úgy fogja fogni Drogbát, mint múltkor Ronaldot, nem lehet baj!!Forca BARCA 

-
- Entrenador del Barça
Megyek veszek tipmkixen magunkra FOREVER BARCA 

- mrmonster
- Entrenador del Barça
A mai fociban már mindent és mindenkit felderítenek az egyes csapatok megfigyelői. A Chelsea bal oldala sebezhető, ezért játszon csak a kis francia. Rijkaard amúgy sem egy kártyakevergetős emberke. A Barçának épp az állandóság a legnagyobb erénye, mindemellett a kiszámíthatatlan játék.
Egy szóval, nem hiszem, hogy egy csapat csak akkor tud meglepetést okozni az ellenfélnek, ha egy eddig nem játszó játékost vonultat fel. Eto'o igazi középcsatár, és amúgy is, a bennfentesek azt mondják, hogy a Maxi nem volt valami nagy igazolás - igaz, még tétmeccsen szinte nem játszott.
Egy szóval, nem hiszem, hogy egy csapat csak akkor tud meglepetést okozni az ellenfélnek, ha egy eddig nem játszó játékost vonultat fel. Eto'o igazi középcsatár, és amúgy is, a bennfentesek azt mondják, hogy a Maxi nem volt valami nagy igazolás - igaz, még tétmeccsen szinte nem játszott.

-
- Llegenda del Barça
Gyerekek!Maxi eddig negyedórát sem játszott!Nem tudom, hogy mennyi a játéktudása,de ő is csak egy ember
Riijkard nem kockáztat!
A másik pedig,hogy Eto'o-t kiküldeni a szélre ostobaság lenne.
Neki középen kell játszania!10-ből 9 gólt onnan lő!
Holnap meglátjuk!

Holnap meglátjuk!

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Egyre töb az esélyünk, de szerintem ha ezt a párharcot megnyerjüök, akármi is lesz a vége, elégedetten nézhtünk vissza a BL után.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Köszöntök minden barca rajongót! Én nem tartok a holnapi meccstől,mert biztos vagyok a győzelembe!Bárhogy állitja fel a kezőt "the boss"a játék szépségével fogunk nyerni,mindenki tudja,h a chelsea játéka a darálás folyamatos nyomás az ellenfelen.De ez egy spanyol csapatnál semmit nem ér,megszégyenülten fognak haza utazni!! NINCS KEGYELEM!!!!!!!!!!!! FOREVER BARCA !
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Gondoljatok bele, micsoda szenzáció lenne, ha valami káprázatos játékkal szórna vagy 2-3-at a Chelsea-nek a srác, így elsőre?!.....
Ezen már én is gondolkoztam, hogy lehet azé nem állítja be a Rijk. a srácot, mer a cselszkire tartalékolja!
Sztem könnyen elképzelhető

Ezen már én is gondolkoztam, hogy lehet azé nem állítja be a Rijk. a srácot, mer a cselszkire tartalékolja!
Sztem könnyen elképzelhető

-
- Director del Fútbol
A Rijkaard helyében most én is meghúznék egy nagyot! Ezt a Maxi Lopezt nem ismerheti még nagyon senki, de tutti jó, hisz akkor nem igazoltuk volna le, ezért én vele kezdenék, Giuly helyett!!! Ezt már írta itt lent valaki, és igaza van!!! Kitolnám Ronaldinho-t balra, Eto'o-t jobbra, és középen Maxi, aztán majd meglátjuk.......
Gondoljatok bele, micsoda szenzáció lenne, ha valami káprázatos játékkal szórna vagy 2-3-at a Chelsea-nek a srác, így elsőre?!.....
A magassága miatt jobb lenne mint Giuly!?... Szerintem...

A magassága miatt jobb lenne mint Giuly!?... Szerintem...
"Més Cuen un Club"
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nem tudom, Bridge sérülésének mi köze ennek a párharcnak a kimeneteléhezLG írta:Bridge szezonyának valoszínu vége.Ha még így se jutunk tovább...

Nem értek egyet azzal, hogy Frisk jó bíró lenne, túlságosan engedi a kemény játékot és az egyértelműen a Chelsea-nek kedvez. Terry úgyis játszik, de ha nem, ott van helyetteme Ricardo Carvalho, úgyhogy nem gyengül a védelmük.
A brazil teljesítménye sorsdöntő lesz szerintem, a váratlan megoldásokkal lehet térdre kényszeríteni a kékeket.
Most nem bukhatunk el!

- Pedro
- Jugador d'estrella
Tuti, hogy Albertini lesz a szűrő Markez, Pujol, Belletti és Bronkhorszt elött. A maradék öt meg hát maga a kreativitás (Dinnyó, Deco, Csavi, Etóó, no meg Zsüli(bár ő tényleg inkább csak gyors, kicsit olyan overmars-típusú, de annyira meg nem okés szélső)). Há' tudja a fene. DE BEZUZZÚK ŐKET! 

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
-
- Llegenda del Barça
A középpályán Albertini fog kezdeni Gerard helyett sztem.Talán most jól jön a rutinja és hátha összeszedi magát,vagy ő, vagy Xavi fogja majd Lampard-ot.
Elől pedig Guily kezd.Annyira nem vagyok tőle oda/remélem lesz jobb is,bár azért már jobban játszik,mint pár hete/, de a gyorsasága biztos jól jön majd,széthúzza az angol védelmet!
Kíváncsi leszek mit talál ki Riijkard!Tuti, hogy nagy taktikai csata lesz!Szívesen megnézném a Nou Camp-ban
Forca Barca!!!!!
Elől pedig Guily kezd.Annyira nem vagyok tőle oda/remélem lesz jobb is,bár azért már jobban játszik,mint pár hete/, de a gyorsasága biztos jól jön majd,széthúzza az angol védelmet!

Kíváncsi leszek mit talál ki Riijkard!Tuti, hogy nagy taktikai csata lesz!Szívesen megnézném a Nou Camp-ban

Én ilyen csapattal kezdenék a Chelsea ellen
Valdés - Belletti, Márquez, Puyol, Gio - Gerard, Xavi, Deco - Ronaldinho, Eto'o - Maxi Lopez
Valdés - Belletti, Márquez, Puyol, Gio - Gerard, Xavi, Deco - Ronaldinho, Eto'o - Maxi Lopez
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Kikapott a Chelsea, de hogy......Tiszta tartalékok játszottak.Bár mostanásg tényleg nincsennek vmi kirobbanó formában.
NYERÜNK!!!!

NYERÜNK!!!!

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Elvileg Terry igen kérdőjeles,robben tuti,hogy nem játszik szerdán.Bodi írta:Ha Terry nem játszana,az szintén nagy esély lenne!
Ha 3 embert kivehetnék a csapatból,az Robben,Terry és Lampard lenne.Meg Makelele is nagyon fontos!
MÁR CSAK KÉT NAP!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
En ma alig varom de akarhogy atgondolom de ha realisan gondolkozok akkor 50-50% az esely mind ket csapat szamara,es hat igaz hogy a cselzinel ott a sok serult de hat mi is legyurtuk a milan-t s serultjeinkel egyutt
Tiziano Crudeli fan 

- ronaldo
- Jugador d'estrella
William Hill:
Az oddsok:
11-2 - Chelsea (angol)
13-2 - FC Barcelona (spanyol)
7-1 - AC Milan (olasz)
15-2 - Arsenal (angol)
9-1 - Juventus (olasz), Manchester United (angol), Real Madrid (spanyol)
12-1 - Internazionale (olasz)
16-1 - FC Liverpool (angol), Olympique Lyon (francia)
20-1 - Werder Bremen (német), AS Monaco (francia)
22-1 - Bayern München (német)
25-1 - Bayer Leverkusen (német)
33-1 - PSV Eindhoven (holland)
66-1 - FC Porto (portugál)
Érdekes. Tehát ok is ugy látják hogy a Barca -Celsea gyoztese lesz a végso gyoztes is. Bár abban nekem más a véleményem hogy azt ki nyeri
. A reálra ok se sok pénzt raknának . Az sztem hulyeség hogy a Porto a legesélytelenebb. Mint tavaly ok is bemasirozhatnának a dontobe ( nem fognak) esélyesebbek mint a psv
Az oddsok:
11-2 - Chelsea (angol)
13-2 - FC Barcelona (spanyol)
7-1 - AC Milan (olasz)
15-2 - Arsenal (angol)
9-1 - Juventus (olasz), Manchester United (angol), Real Madrid (spanyol)
12-1 - Internazionale (olasz)
16-1 - FC Liverpool (angol), Olympique Lyon (francia)
20-1 - Werder Bremen (német), AS Monaco (francia)
22-1 - Bayern München (német)
25-1 - Bayer Leverkusen (német)
33-1 - PSV Eindhoven (holland)
66-1 - FC Porto (portugál)
Érdekes. Tehát ok is ugy látják hogy a Barca -Celsea gyoztese lesz a végso gyoztes is. Bár abban nekem más a véleményem hogy azt ki nyeri

Forza Barca!!!