Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az angol szuperkupa meccsen valami olyat hallottam, hogy ha Alvést megveszi a Chelsea, akkor Johnsont eladja Abramovics. Ugyan nem Alvést vették meg, hanem Bellettit, de elképzelhető, hogy Johnson megy és akkor csak Ferreirával kell harcolnia Bellettinek. Vagy Essiennel, mert úgy hallottam, az előző szezonban játszott jobbekket.mrmonster írta:Akár még kezdő is lehet a Chelsea-ben, ha Ferreira és Glen Johnson nem hozza a formáját.
Az azért tök jó lenne mert végre újra tudna játszani de ha nem is lesz kezdő biztos több lehetőséget kap mint itt ugyhogy jól járt!mrmonster írta:Akár még kezdő is lehet a Chelsea-ben, ha Ferreira és Glen Johnson nem hozza a formáját.
Jah az a satnya test...Lionel85 írta:Lampard helyére lett berakva? Mert neki van ilyen satnya teste.
Nem is rossz ötlet!Rivaldo11 írta:Akkor cseréljük ki őket észrevétlenül.noname írta:
Amúgy mintha testvérek lennének.
Nem vészmegoldás volt, hanem felhoztak akkor egy tehetségnek tartott gyereket, akit Rijkaard valamiért nagy becsben tart azóta is, és csak ezért nem dobták már ki régesrég...Belletti írta:egyébként őt ilyen vészmegoldásnak igazoltuk vagy miért? szó se róla Oleguer kezdőember lenne a másodosztályban, mert azért nem véletlen Barca játékos, de szerintem akkor sincs azon a szinten ahol kéne
Hát, sok köszönetünk nincsen benne....Shandor írta:A kis katalán egyesület, a Gramanet csapatának köszönhetjük Oli barátunkat.Belletti írta:Nem tudjátok.hogy Oleguer honnan jött a Barcához, mert azt olvastam, hogy nem saját nevelés, de azt nem tudom honnan igazolt ide.
A kis katalán egyesület, a Gramanet csapatának köszönhetjük Oli barátunkat.Belletti írta:Nem tudjátok.hogy Oleguer honnan jött a Barcához, mert azt olvastam, hogy nem saját nevelés, de azt nem tudom honnan igazolt ide.
Nagyon nehéz ezt a teljesítményt elérni!Saviola írta:Sajnálom,hogy elment..Oleguernél jobb..