Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De ti most azokvoltatok hogy "agyonveritek" s mi lett......nem lehetnek ők biztosak semmiben:)
Miért, a keretünk elég erős hozzá.Saviola írta:Aha..melyik mesében ?Rivaldo11 írta:De még kissé korai...Tényleg, mi van, ha most nyerünk zsinorban tízszer?..
Én elsősorban arra fogom a meccset h szezon eleje van.Ezenkívül viszont Rijkaard túl sokat kísérletezett és megint értelmetlenül cserélt! Lesz viszont ez még sokkal jobb.realfan23 írta:Értem, hogy nem szeretitek az edzőt, de amikor sikertelen (vagy nem játszik szépen) egy csapat, akkor ez törvényszerű, hogy sokan az edzőre fogják! De a játékosok is ugyanannyira hibásak benne, mint az edző! Sőt ők még jobban hiszen ők vannak a pályán!
Ugyanmár, ez lejárt szöveg. Tény, hogy páran nem tették oda magukat, de a kudarc legnagyobb okozója véleményem szerint az edző orbitális hibái...realfan23 írta:Értem, hogy nem szeretitek az edzőt, de amikor sikertelen (vagy nem játszik szépen) egy csapat, akkor ez törvényszerű, hogy sokan az edzőre fogják! De a játékosok is ugyanannyira hibásak benne, mint az edző! Sőt ők még jobban hiszen ők vannak a pályán!
de a Real eredményeit tekintve egyáltalán nem stabil.az előszezonjukban 2-szer kikaptak, igaz hogy nyertek is, aztán ott van a 2 Sevilla elleni meccs.aztán most jött Robben meg Heinze.A Madrid még keresi a csapatát és amíg ez nincs meg neki addig stabilitást sem fog nyújtani eredmények tekintetében.blanee írta:Az atletico elen is ezt mondták sokan, hogy 99% hogy elhasalnak...ronaldinho89999 írta:na figyeljetek fiuk!! a madrid megszerezte a 3 pontot mi nem. de ők a kövi fordulóban a Villarreal ellen jácanak ahol 99%-hogy elhasalnak. emlékkezzetek tavaly. sevilla-villarreal: 0-1. valenciát is verte most a madridot fogja. mi a bilbao ellen jácunk asszem őket lazán el kell intézni. csak a sevilla marad ellenfél és messze van a bajnokság vége még. Ugyanígy indult a 2005/06-os év. és akkor bl, szuperkupa,bajnokság
csak nyugalom.és a madrid v a sevilla ne érdekeljen csak MAGUNKKAL foglalkozzunk. ahogy turé is monta. még össze kell szoknunk. de megnyerjük!!! még van 37 forduló. NYUGALOM. okés?![]()
szerintem aki itt szapulja az edzőt az nem a mai meccs miatt bírálja hanem visszamenőleg!!!realfan23 írta:Értem, hogy nem szeretitek az edzőt, de amikor sikertelen (vagy nem játszik szépen) egy csapat, akkor ez törvényszerű, hogy sokan az edzőre fogják! De a játékosok is ugyanannyira hibásak benne, mint az edző! Sőt ők még jobban hiszen ők vannak a pályán!
jó, azért rijkaard egy-két dolgot már elgombázott a legutóbbi szezonban ahhoz, h működjön a fiatalokban a lendület a fikázásra.realfan23 írta:Értem, hogy nem szeretitek az edzőt, de amikor sikertelen (vagy nem játszik szépen) egy csapat, akkor ez törvényszerű, hogy sokan az edzőre fogják! De a játékosok is ugyanannyira hibásak benne, mint az edző! Sőt ők még jobban hiszen ők vannak a pályán!
Franky ma is sokat bénázott, remélem ezután nem kísérletezik ennyit.Zozzy 5 írta:Csak egy példa: mit keres Messi az előretolt ék szerepében? És az a legroszabb, hogy nincs, aki ezekről elterelje, mert ugye Neeskens csak ül, és írosgat, de, hogy mit, azt nem tudom.
igen bocsánatvarga tamás írta: Barcelinho: a Celta ellen kezdtük a 2006/07-es idényt, azaz a tavalyit.
Nem a csaptot írom le, csak látom, hogy az edzőnk mit művel.realfan23 írta:Hello!
Én nem kötekedni jöttem! Csak látom már most leírjátok ezt a csapatot.
Ez még csak az első forduló volt nemtom miért estetek kétségbe!
Sajnos azt kell mondanom nagyon jó csapatotok van és sztem fogtok még nyerni ebben a bajnokságban elég sokszor. Még1x mondom ezt nem kötekedésként mondtam!!
Egy értelemes realos , már hiányoltalakrealfan23 írta:Hello!
Én nem kötekedni jöttem! Csak látom már most leírjátok ezt a csapatot.
Ez még csak az első forduló volt nemtom miért estetek kétségbe!
Sajnos azt kell mondanom nagyon jó csapatotok van és sztem fogtok még nyerni ebben a bajnokságban elég sokszor. Még1x mondom ezt nem kötekedésként mondtam!!
RealMadridMan18 írta:annyira hogy 10 embernek 1 golt se tudtatok vágni pedig csak anyit kelett volna tenniük hogy visszazárnak a barcások s 1 kontrábol meg is lett volna az 1. gol s utána már ki fognak nyilni mert nekik is kell rugni 1 golt s utána jöhetett volna a többi gol.... dde nem értetek a focihoz...2. félidőre feljavult a játékunk
Akkor az lesz hogy leborotváljuk a hajunkat és elmegyünk Tibetbe Lámának,és a tibeti válogatottnak fogunk,szurkolni mert ők is blau-grana mezt hordanak,ráadásul a Barcától kapják..De kizárt hogy ne nyerjünk semmit!albicelesteX írta:és mi lesz ha idén se nyerünk semmit?a real nem lesz sehol attól nemtartok de sevilla veszélyes!!!
Mostmár nem lehet kirakni. Nyáron kellett volna.albicelesteX írta:ezzel egyetértek!akármi legyen a vége a bajnokságnak ami nagyon távol van még én elküldeném őt!!!Zozzy 5 írta:Én sem pörögném ezt túl túlságosan, ha egy olyan edzőnk lenne, aki tud változtatni egyik meccsről a másikra, tud nagyot húzni, és nem így jelöli ki a csapatot...Rijkaardnak tavaly óta nem sikerült.