Na akkor tőlem utoljára:
A mostani sétálgatása, lazáskodása miatt felesleges védeni. A tények azok, hogy magához képest ez egy nagy nulla! "Kárára" már megmutatta, hogy mit tud, így azt gondolom, hogy mi nyugodtan elvárhatjuk tőle azért a pénzért a valódi tudását, ne csak egy halvány foltot a passzai nevében. Lehet mondani, hogy azért még mindíg nem játszik olyan rosszul, a szabikat egész jól lövi, de ez édes kevés, mert a szabik mögé egy rakatnyi játékost odaállíthatunk, és a padon pedig szintén sok játékost találunk, aki kihajtaná magát a pályán, és sokkal nagyobb hasznára válna a csapatnak, mint ez a "annyira még mindíg nem rosz Ronaldinho". Van elég játékosunk, akiknek a passzolási képességét bármely sztárklub megirigyelné, nincs nekünk egy olyan Ronniera szükségünk, akinek a passzkíséleteiből néha bejön egy forintos, a többit viszont lazán lekapcsolják.
A bizalom...Tavaly már eljátszott egy évet a bizalomból. Akkor volt magyarázat, a fáradtság, ami érthető is. Más kérdés, hogy tőle én fáradtan is többet vártam volna. Na mind1, a tavaly egy katasztrófa volt, de akkor nem csak miatta. Most kipihenhette magát, mégis így látszik, hogy ő frissen sem akar sokkal több mindent. Fejben vannak itt a problémák, el kell ismerni, hogy elszállt magától. Ezzel lehet vitatkozni, felesleges...Mindenképp le kell ültetni 1-2 meccsen a padra, el kell vele beszélgetni. Utánna várni télig, hogyan hatott ez rá. Ha nincs eredmény, akkor télen mehet. Szerintem nem jár neki még1 év bizalom, főleg úgy nem, hogy mostmár elvileg nem is fáradt. Másrészről nem is logikus, hisz ha 1,5 év nem volt neki elég, akkor 0,5 alatt miért változna?
Törekedjen a maximumra, mert ez a feladata. Ez a Ronnie pótolható, úgyhogy ha az előbbikere nem hajnaldó, akkor útjaink válljanak külön
Én most leírtam a magam részéről mindent, tovább nem foglalkozok vele. A hétvégét pedig remélem a padon kezdi!