Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IdeDrigo írta:Tudok egy helyet, ahol diákkal 54FTa korsó ászok, de csak csütörtökön ez plusz érv! De akkor addig még kereslek.
Csütörtök-péntek-szombat?Hmm jól hangzikEnrique írta:Legyen csütörtökön este, mert pénteken muszáj lesz hazamennem, nem voltam otthon már 3 hete.Drigo írta:Okés, akkor belevetem magam a sűrűjébeDe jövő héten mész haza, mert ha nem akkor jöhetnél a mi kis összeröffenésünkre, márha lesz
.
Legyen csütörtökön este, mert pénteken muszáj lesz hazamennem, nem voltam otthon már 3 hete.Drigo írta:Okés, akkor belevetem magam a sűrűjébeDe jövő héten mész haza, mert ha nem akkor jöhetnél a mi kis összeröffenésünkre, márha lesz
.
Okés, akkor belevetem magam a sűrűjébeEnrique írta:Én sajnálom, de nem tudtam intézni semmit.
Dani, innen tiéd a pálya, de ha kell bármi segítség, szólj.
Hát igen az jó lenne, de azért mindenki megkérdezhetné néhány ismerősét, hátha, és mondom ez a Ti/Mi érdekünk, annál olcsóbb lesz.Zozzy 5 írta:Hát ha ember kell, akkor legcélszerűbb az lenne, ha jelentkeznének olyanok is innen a fórumról, akik még nem. Persze csak ha van rá keret...
Maradjunk a Drigobannihill141 írta:Drego sajna nem megy a pü (majd jól szólok az admin-nak...) de lenne pár ötletem...