Barca vs. Real
Na ezen én is meglepődtem, mert ez rohadtul nem jellemző a Sevillára h beáll bekelni, őket mindig a szép támado foci szokta jellemezni, most meg Kaneutén kivül mindenki hátul volt...Biztos élénken élt bennük a tavalyi 4-1, és nem akartak megint ilyen verést 

De az is csak azért nincs, mert nem engedik. A Sevillától nem is láttam ilyet, hogy ennyira összekakilta volna magát vkitől.
Ugyanazt játszották, mint a Bilbao a 2. fordulóban, csak ők hatékonyabban. Ha jobban támadnak, sokkal jobb meccs lehetett volna.

-
- Jugador del Barça
Tegnap jók voltatok, stabil csapatotok van, ha szép játék nincs is végig
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
En is meglepodtem rajta, h nem lett belole semmi, de nem ertettem felre, tegnap a meccse elott megint megismeteltek csak ezt a reszt, latszik, hogy a nemet tv-seknek is tetszett...battya írta: 2. És mi van, ha ez a hír nem fog bombaként robbani? Akkor lehet, hogy valamit félreértettél.
Egy biztos. Ha ez a hír igaz, akkor nem fognak mellette tétlenül elmenni az ilyen-olyan firkászok.
Persze lehet, h Boixosnak van igaza, es ez mar nem is ujsag, vegülis csak annyit mondott, h tul sokan tul sok mindenbe beleszolnak.
-
- Jugador del Barça
Ti is ha ez a tavalyi LyonHa pengébb lett volna a Werder csatársor pórul járhattak volna.

De olyan, hogy ha, nincs
HaMondjuk megnéztem volna, ha ti mentek az Osasunához, és mi fogadjuk az Almeirát, akkor mi lett volna.

És HA ti is Villarealhoz mentek a Racing helyett? Vagy az Atleticot fogadjátok? Ez is HA, de ezt gondoldd át

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Jugador del Barça
na grat, egész jók voltatok.
Pl. a védekezésetek stabilabb mint a Realé. Bár a Lyon nem nagyon csipkedte magát, vagy nem is tudta.
Pl. a védekezésetek stabilabb mint a Realé. Bár a Lyon nem nagyon csipkedte magát, vagy nem is tudta.
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
-
- Llegenda del Barça
ebben a hírben mi a bomba.sz.tikus? az utóbbi időben melyik edzőt hagyták eddig nyugodtan dolgozni madridban? capelloval ugyanezt csinálták, őt is folyamatosan kóstolgatták. inkább az lenne a bombahír, ha susztert békén hagynák.battya írta:Két véglet van.hogy egyelore nem tudja, azert eleg sok minden zavarja, tul sokan szolnak bele a munkajaba, nehez nyugodtan dolgozni, es majd idovel remeli tisztan lat, h eldönthesse, meddig birja ezt igy...
1. Ha ez igaz, akkor valószínüleg ez a hír bombaként fog robbani az elkövetkezendő 1-2 nap valamelyikén egy spanyol/angol/magyar vagy akár milyen újságban..
2. És mi van, ha ez a hír nem fog bombaként robbani? Akkor lehet, hogy valamit félreértettél.
Egy biztos. Ha ez a hír igaz, akkor nem fognak mellette tétlenül elmenni az ilyen-olyan firkászok.
PUYOL-XAVI-INIESTA
IgazCooltiszo írta:Meg kell jegyezni, hogy szerethető és szimpatikus játékot játszik a Madrid.

-
- Llegenda del Barça
Érdekes, de nem hiszem, hogy komoly probléma lesz belőle...
Most jól megy nekik, nem hiszem, hogy ezzel megkevernék a [auto_cenzúra] maguk körül.
Schuster kicsit nyűgös még, de ha jönnek a sikerek, akkor valszeg megszokja a madridi levegőt a hátrányaival együtt.
Reméljük nem így lesz.
Most jól megy nekik, nem hiszem, hogy ezzel megkevernék a [auto_cenzúra] maguk körül.
Schuster kicsit nyűgös még, de ha jönnek a sikerek, akkor valszeg megszokja a madridi levegőt a hátrányaival együtt.
Reméljük nem így lesz.
Két véglet van.hogy egyelore nem tudja, azert eleg sok minden zavarja, tul sokan szolnak bele a munkajaba, nehez nyugodtan dolgozni, es majd idovel remeli tisztan lat, h eldönthesse, meddig birja ezt igy...
1. Ha ez igaz, akkor valószínüleg ez a hír bombaként fog robbani az elkövetkezendő 1-2 nap valamelyikén egy spanyol/angol/magyar vagy akár milyen újságban..
2. És mi van, ha ez a hír nem fog bombaként robbani? Akkor lehet, hogy valamit félreértettél.
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Meg kell jegyezni, hogy szerethető és szimpatikus játékot játszik a Madrid. És ezt most full komolyan mondom, továbbra is utálom őket, de ez sokra hivatott csapat, tényleg. Tegnap rengeteg helyzetet dolgoztak ki, és itt a Barca nagy hibája, alig van ziccerünk.
A félreértesek elkerülése végett: továbbra is bízok a bajnoki címben és a Bl győzelemben is, sztem reális esélyünk is lesz rá, rengeteget fogunk javulni, ebben biztos vagyok, de méltó ellenfelünk lesz a Real, méghozzá nem is úgy hogy undormány focit játszanak sőt.
A félreértesek elkerülése végett: továbbra is bízok a bajnoki címben és a Bl győzelemben is, sztem reális esélyünk is lesz rá, rengeteget fogunk javulni, ebben biztos vagyok, de méltó ellenfelünk lesz a Real, méghozzá nem is úgy hogy undormány focit játszanak sőt.
-
- Hírhozó-cikkíró
Köszi az infót!Grege írta:Sziasztok,
Nemetorszagbol irok most, ezert bocsassatok meg az ekezetek hianyat!
A lenyeg, h tegnap itt neztem a meccset, egy helyi kocsmaban Frankfurtban, es a vegen Schuster nemet leven kulon interjut adott a Premiere TV-nek...sokasos interju volt egeszen a vegeig, amikoris a musorvezeto feltette a kerdest:"es hogy tetszik a Real Madrid edzoi szeke, hosszu idore tervez?"
Valszeg o se vart öszinte valaszt, de meglepöen öszintet kapott: Schuster kenyszeredett mosoly mellett kifejtette, hogy egyelore nem tudja, azert eleg sok minden zavarja, tul sokan szolnak bele a munkajaba, nehez nyugodtan dolgozni, es majd idovel remeli tisztan lat, h eldönthesse, meddig birja ezt igy...![]()
Nem mondom, riporter is alig jutott szohoz, h nem a szokasos "ez volt az almom, eletem legboldogabb napjait elem" cimu valaszt kapta...
No, csak egy kis erdekessegnek szantam Nemethonbol!
Sziasztok...aztan ma mindenki drukkoljon!Nekem bezzeg a hülye Stuttgart-Rangers meccset kell neznem......becsüljetek meg az
otthoni tv-t!
Nem csodálkoznék, ha egyszer Barcelonában is lecsücsülne a padra. Én örülnék neki. Egyszer.
Sziasztok,
A lenyeg, h tegnap itt neztem a meccset, egy helyi kocsmaban Frankfurtban, es a vegen Schuster nemet leven kulon interjut adott a Premiere TV-nek...sokasos interju volt egeszen a vegeig, amikoris a musorvezeto feltette a kerdest:"es hogy tetszik a Real Madrid edzoi szeke, hosszu idore tervez?"
Valszeg o se vart öszinte valaszt, de meglepöen öszintet kapott: Schuster kenyszeredett mosoly mellett kifejtette, hogy egyelore nem tudja, azert eleg sok minden zavarja, tul sokan szolnak bele a munkajaba, nehez nyugodtan dolgozni, es majd idovel remeli tisztan lat, h eldönthesse, meddig birja ezt igy...
Nem mondom, riporter is alig jutott szohoz, h nem a szokasos "ez volt az almom, eletem legboldogabb napjait elem" cimu valaszt kapta...
Sziasztok...aztan ma mindenki drukkoljon!Nekem bezzeg a hülye Stuttgart-Rangers meccset kell neznem
......becsüljetek meg az otthoni tv-t!
Valszeg o se vart öszinte valaszt, de meglepöen öszintet kapott: Schuster kenyszeredett mosoly mellett kifejtette, hogy egyelore nem tudja, azert eleg sok minden zavarja, tul sokan szolnak bele a munkajaba, nehez nyugodtan dolgozni, es majd idovel remeli tisztan lat, h eldönthesse, meddig birja ezt igy...

Sziasztok...aztan ma mindenki drukkoljon!Nekem bezzeg a hülye Stuttgart-Rangers meccset kell neznem

Mondjuk megnéztem volna, ha ti mentek az Osasunához, és mi fogadjuk az Almeirát, akkor mi lett volna. Lehet, hogy ti sem lettek volna kellően frissek (és szerencsések, mert ugye helyzetünk nem egy volt), hogy nyerjetek. És akkor most ugyanannyi pontunk lenne...
So-so nem esett még le az állam a RM miatt, és a Barca temetésére sem rendeltem még koszorút...

So-so nem esett még le az állam a RM miatt, és a Barca temetésére sem rendeltem még koszorút...
-
- Llegenda del Barça
Nem a csatársorral volt probléma, hanem a középpályával. Nem tudták rendesen lezárni az üres területeket, az volt a szerencséjük, hogy belül a két torony jól muzsikált. De mind1, egy góllal jobb volt a Madrid.Mad írta:Ha pengébb lett volna a Werder csatársor pórul járhattak volna.
Ha pengébb lett volna a Werder csatársor pórul járhattak volna.
- Capon
- Llegenda del Barça
Jó kis mecs volt a tegnapi. Mindkét csapat jól játszott. Megérdemelten nyert a Madrid. Sok helyzet volt a mecsen meglepetésemre.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Grat a Madridnak, szépen játszottak, jó a csapat. De nagyon tetszett a Bréma, 6 kulcsjátékos hiányában is akartak nagyon és jók is voltak, nem is lett volna az iksz olyan nagy meglepetés. Így kellene akarni nekünk is minden meccsen!
hát sztem ezt a nistelrooy gyereket megdobálnák kockacukorral kis hazánkban... 

Ez jogosNagy Valdes párti vagyok, így meg kell említenem, hogy IkerC vastagon benne volt a gólban. ^^

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
El kell ismerni szépen játszik a madrid.
Azt nyújtják támadásban amit régen hiányolok a Barcaból, hogy a pálya teljes szélességében széthúzzák az ellenfél védelmét, így középen nagyobb hely marad a kiugratásokra és átlövésekre. Na és persze így vannak szélről beívelt labdák is.
Nagy Valdes párti vagyok, így meg kell említenem, hogy IkerC vastagon benne volt a gólban. ^^
Azt nyújtják támadásban amit régen hiányolok a Barcaból, hogy a pálya teljes szélességében széthúzzák az ellenfél védelmét, így középen nagyobb hely marad a kiugratásokra és átlövésekre. Na és persze így vannak szélről beívelt labdák is.
Nagy Valdes párti vagyok, így meg kell említenem, hogy IkerC vastagon benne volt a gólban. ^^
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Úgy emlékszem max 6ponttal mentünk előttetek...de ez már nem változtat semmit sem...DJ REAL Bee írta:A tavalyiból - meg úgy általában - kiindulva az egyetlen fontos dolog, hogy a 38. forduló után így nézzen ki a táblázat:
1. F.C.Barcelona
ha 8 pont előnyt elszúrtatok, mi lesz hátrányban?![]()
Szntem ne igyál előre te sem...jelenleg jobb passzban vagytok,de ez még nem jelent semmit sem...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador del Barça
A tavalyiból - meg úgy általában - kiindulva az egyetlen fontos dolog, hogy a 38. forduló után így nézzen ki a táblázat:
1. F.C.Barcelona
ha 8 pont előnyt elszúrtatok, mi lesz hátrányban?

HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
CAMPEONES 06/07
Sajna, nagyon rossz volt nézni az Osasuna elleni Barcát!!! Az Athletic Bilbao elen nagyon jó volt nézni őket, azt hittem vmi változott tavaly óta, de ez ugyanaz a [auto_cenzúra] mint tavaly. Hacsak nem a válogatottbeli fáradtság miatt voltak ien rosszak. Majd kiderül a következő 3 meccs döntő lehet, mind a klub, mind Rejkard életében, ezt a 3 meccset már nem lehet kimagyarzni...
Visca el BARCA!
Antonio Puerta R.I.P.
Antonio Puerta R.I.P.