Akkora kritikát nem kapott, sőt...Rivaldo11 írta:
Abszolút egyetértek! Ez a már egy éve tartó állandó kritizálás kissé unalmas. Ha a vezetőségben nincs türelem-még megértem, hisz ott mindenki a saját bőrét viszi a vásárra. de hogy mi szurkolók, egy új idény kezdetekor sem állunk le a kritikákal-1 bl meccs, és 3, azaz három bajnoki után, az nevetséges. Ráadásul azok után, amilyen csodálatos két évet kaptunk...

Viszont nekem megint feltűnt a meccs egy bizonyos időszakában a lusta, ráülős, "nemakarunkfociznicsaklegyenmávége" stílus, amire már többször ráfáztunk, pont olyan meccsek után, mikor jól játszottunk. Ronniet lehozta, ezzel ezt kiküszöbölte, szép volt. Reméljük a jövőben már elejét is veszi az ilyen hozzáállásnak. Ennek megjegyzése szerintem nem kritika, max. megfigyelés.
Az a pados sztori ugyancsak nem minősült kritikának senkitől szerintem.
Azokat meg amiket egy évig kapott megérdemelte. Lehet, hogy Te egy idő után már elmész ezek mellett, de sokak nem tudnak még akkor sem, ha már korábban már le lettek írva. Oké, hogy szurkolók vagyunk, szurkol is mindenki óriási adrenalin mellett meccs közben, de ha meccsről meccsre csak csalódást okoznak, akkor időről időre a kritika is kijár. Oké, hogy ez nem sokat számít, mert ez "csak" egy szurkolói oldal Magyarországon, dehát valahova nekünk is el kell mondanunk az örömeinket, bánatainkat, és kritikánakat is a csapattal szemben.
Ha javul a játék, akkor békén hagyom barátunkat, de belül sosem fogok neki örülni, hogy Ő ül itt, mert én úgy érzem, hogy ez a csapat sokkal jobban függ az egyéniségektől, mint az edzőtől. Ezt pedig nem szeretném...