Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, és még nagyon sok sárgát ilyen taktikai faltokért szokta kapni...Nagyon hasznos, jo játékos, ma is jo volt, még akkor is, ha voltak télleg rossz paszai, de ezt jo paszzokkal és szerelésekkel helyre hozta.FCB_gábor írta:Ma éppen, ha akkor nem szabálytalankodik valószínű gólt kapunk.Zsolti írta:Az igen komám 4 meccs 4 sárga?![]()
.....ma IS hasznosan játszott..
Épp ez az nagyon meglepődtem, amikro a bíró előhúzta a sárgát, de ma tényleg jó volt.lionelmessi19 írta:Bár ma pl. nevetséges dologért kapta
Most nemtom a második mondatod irónikus e v sem, de mindenesetre valóban hasznos volt.Zsolti írta:Az igen komám 4 meccs 4 sárga?![]()
.....ma IS hasznosan játszott..
Jókor gőzöl be...Vito írta:azért durva lenne, ha a padon hagyná![]()
úgy néz ki, Rijkaard begőzölt, kíváncsi vagyok, hogy milyen hatással lesz a csapatra és a játékra...
Rossz topikba írtad.MQuC írta:Nagyon jol játszott megint. Csak azt mondaná meg neki valaki, hogy a jobb lába nem csak támaszkodásra valóHa még azt is használná, fejlesztené, akkor miket csinálna.
Xavi többet futott egy kicsit, legalábbis a kommentátor ezt mondta. Xavi nem ismer eladott labdát, Decónál ez előfurdult néha, de mentségére szóljon, hogy Xavinak sokkal több a védőknak hátrajátszott passza. Mind1, jó volt, nálam hétvégén is kezdő.grecki írta:Deco jó volt, bár szerintem Xavi még nála is többet tett a győzelemért. Amúgy abban egyetértünk, hogy egyre javuló tendenciát mutat a formája.