Most meg volt borotválkozva!!!Zsolti írta:nem húzná sokáig az tuti....harcilepke írta:6 perc egy, gól ilyen iramban gólkirály lehetsz![]()
Irány Kolumbia, ott megbecsülnének![]()
![]()
Bár a nyakát nem tudnák elvágni akkora szakálla van..

Most meg volt borotválkozva!!!Zsolti írta:nem húzná sokáig az tuti....harcilepke írta:6 perc egy, gól ilyen iramban gólkirály lehetsz![]()
Irány Kolumbia, ott megbecsülnének![]()
![]()
Bár a nyakát nem tudnák elvágni akkora szakálla van..
Az az 1 az 2. Csak Kerzsakov gólját nem adták meg, de attól még rendesen lemaradt róla...mademan írta:azért 1 gólt kaptunk róla!!!!
köszi presas!!!!
nálam man of the match
Az első probál jol álták, a védülmönk tökéletes voltDrigo írta:Hát ez az, viszont a védelem stabilnak tűnik 3 meccsen 1 kapott gól, azért az nem rossz, az ellenfelektől függetlenül, ráadásul kettő idegenben. De a védelem igazi próbája az elkövetkezendő 2 hétben lesz.LG írta:de h pont a gollövéssel legyenek problémákkal, azt a legrosszabb rémálmaimban sem gondoltam volna..
on
Azért nem kell cinikusnak lenni....de komolyan ilyen hozzászolásokért kár a billentyüzetet koptatni.Élete meccse volt.
4esre osztályzom.
Én is így vagyok vele ennyit tegyen hozzá a meccsekhez, mint ma.lionelmessi19 írta:Élete meccse volt.
4esre osztályzom.
Hát ez az, viszont a védelem stabilnak tűnik 3 meccsen 1 kapott gól, azért az nem rossz, az ellenfelektől függetlenül, ráadásul kettő idegenben. De a védelem igazi próbája az elkövetkezendő 2 hétben lesz.LG írta:de h pont a gollövéssel legyenek problémákkal, azt a legrosszabb rémálmaimban sem gondoltam volna..