EZ NEM KÉRDÉS,HANEM DÖBBENET MR: MASTER ÜZENETÉRE!!!!!!!Barcaforever írta:Aki iet kérdez az nem is Barca rajongó..........gio8 írta:Mr. Master írta:Szomorú vagyok... Nem baj, még van esélyünk a bajnokság megnyerésére. Valahogy csak kihúzuk a végéig...
KIHÚZZUK????????????????????????????????????
Aki iet kérdez az nem is Barca rajongó..........gio8 írta:Mr. Master írta:Szomorú vagyok... Nem baj, még van esélyünk a bajnokság megnyerésére. Valahogy csak kihúzuk a végéig...
KIHÚZZUK????????????????????????????????????
Mr. Master írta:Szomorú vagyok... Nem baj, még van esélyünk a bajnokság megnyerésére. Valahogy csak kihúzuk a végéig...
Enrique írta:Mi a fenének kell 1000 kérdőjelet rakni a hsz végére??? LÉGYSZÍVES!!![]()
Ellenük is elég lesz a döntetlen... Reméljü, akkor lesz 3 mecses nyeretlenségi/veretlenségi soorozatunk...Tripy írta:ok ok !
má látom! de sajna így marad!!!!
Nem baj csak a Chelsea ellen legyünk jók!
Maxi csak az első félidőben volt pályán... A másodikra bejött helyére Iniesta. Nem értem ezt a Rijkaard-ot. Épp fordítva kellett volna csinálnia.Tripy írta:Ugye nem lesz ez is x!!!!
Gyerünk Maxi!!!
Maxit a 45. percben lecserélték, tehát több mint 40 perce nincs pályán....Tripy írta:Ugye nem lesz ez is x!!!!
Gyerünk Maxi!!!