Thierry Henry
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
VÉÉÉGRE
Nagyon kellett ez személyszerint Neki is, és a csapatnak is.
Csak így tovább

Nagyon kellett ez személyszerint Neki is, és a csapatnak is.
Csak így tovább

/This time it's personal/
- Danka00792
- Director del Fútbol
Slither írta:
Remélem ezzel megtört a jég, és ezentúl csak úgy szórja majd a gólokat.
Szerintem biztos hogy megtört a jég

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon jó a 3 gól, a folytatás is hasonló legyen!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nagy dícséret jár Titinek, megmutatta, hogy nemcsak küzdeni tud, hanem gólokat is lőni, végre felszabadultan tudott játszani és szinte minden összejött ezen az estén. Kíváncsi leszek, hogy a németek ellen hogy fog menni a játék, szerintem olyan jó formába került, hogy ott is be fog köszönni!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Az Henryt (is) fikázó Varga Tamás, most nagyon csöndben van. Ezt mondtam én is, ahogy sokan mások: kell még neki pár meccs, hogy belejöjjön. Hál' Istennek 1 meccs lett abból a párból.
Csak így tovább Thierry!

Csak így tovább Thierry!

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Capon
- Llegenda del Barça
Így van. Miket ki nem tudot hagyni nem igaz... Remélem ez a 3gól jót tesz neki. És innentől kezdve szegény Eto'o izgulhat
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Eddig azokat is elhibázta...Reméljük ettől beindul a szekér!lionelmessi19 írta: Énmeg asszem nem vágom hanyatt magam 3 ziccergóltól, bár gratulálok neki és szépen csinálta őket nagyon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Gúnár
- Jugador del Barça
Azért a 3 ziccer gól nem rossz kezdet:)lionelmessi19 írta:Énmeg asszem nem vágom hanyatt magam 3 ziccergóltól, bár gratulálok neki és szépen csinálta őket nagyon.Gúnár írta:Asszem sikeresen beilleszkedett...
![]()
Remélem feloldja a gátlásait, amik eddig lehettek.
Visca El Barca

- Andris
- Adminisztrátor
Énmeg asszem nem vágom hanyatt magam 3 ziccergóltól, bár gratulálok neki és szépen csinálta őket nagyon.Gúnár írta:Asszem sikeresen beilleszkedett...

Remélem feloldja a gátlásait, amik eddig lehettek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Eurobarca Staff
Azért stílusosan válaszolt a kritikákra. A második gólja az tipikus Henry gól volt. Ha a partjelző nem olyan vak, akkor lőhetett volna még párat. Meg ha a csapat még akar játszani.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- danko94
- Entrenador del Barça
OFF: Ok énse montam h holnap adjuk el...
ON: TITI végre formába lendült és rúgott hármat sztemn erre várt miondenki barcelonbában és itt a fórumon is remélem h a stutgartnak is ver 1-et 2-t !!!!
ON: TITI végre formába lendült és rúgott hármat sztemn erre várt miondenki barcelonbában és itt a fórumon is remélem h a stutgartnak is ver 1-et 2-t !!!!
Egy-két klasszist vehetünk helyette, de olyat mint ő olyat nem, és a kérdés, hogy az új vételek hová jönnének? Szerintem két csapatot ki tudunk állítani, ha akarunk! Ronaldinho igaz nincs formában, de nem lesz ez mindig így. Ő rá idén szerintem úgy tekinthetünk majd, mint egy Jokerre, a szükséges pluszra. Ő is látja nélküle hogy mennek a dolgok. Ha ezekután is gyengélkedik, akkor lehet nyáron tényleg szükség van a váltásra., de annál elöbb nem.danko94 írta:Fify gondolj már bele roniér adnak 100 millió eurót.... abbol veszünk 1-2 olyan klasszist amiet akarunk és most roni nincs olyan formában h a barcának annyira kéne......
Elnézést az offért.
barca99 írta:Megszerezte a sokak által hiányolt bokakifordítós gólját is... Ha nem hozzák le pihenni, sztem meglesz a mesterhármas is.
Ehh. Te meg menj aludni. Késő van már!danko94 írta:Sztem ennek a barcának most nincs szügsébe r10-re vagy etoo-ra roni mennyen csak a csúzliba eto meg majd padozik mer.
Ohh de jó végre megjött, megjött, megjött ..

Messi meg nc. Végre nem a lötyögős szenvedést kell nézni. Meccsről meccsre jobbak vagyunk.

- danko94
- Entrenador del Barça
Sztem ennek a barcának most nincs szügsébe r10-re vagy etoo-ra roni mennyen csak a csúzliba eto meg majd padozik mer iniesta messi henry nagyoin jó trió jobb mint a roni eto messi sztem.........