Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Slither írta:
Remélem ezzel megtört a jég, és ezentúl csak úgy szórja majd a gólokat.
Eddig azokat is elhibázta...Reméljük ettől beindul a szekér!lionelmessi19 írta: Énmeg asszem nem vágom hanyatt magam 3 ziccergóltól, bár gratulálok neki és szépen csinálta őket nagyon.
Azért a 3 ziccer gól nem rossz kezdet:)lionelmessi19 írta:Énmeg asszem nem vágom hanyatt magam 3 ziccergóltól, bár gratulálok neki és szépen csinálta őket nagyon.Gúnár írta:Asszem sikeresen beilleszkedett...
![]()
Remélem feloldja a gátlásait, amik eddig lehettek.
Énmeg asszem nem vágom hanyatt magam 3 ziccergóltól, bár gratulálok neki és szépen csinálta őket nagyon.Gúnár írta:Asszem sikeresen beilleszkedett...
Egy-két klasszist vehetünk helyette, de olyat mint ő olyat nem, és a kérdés, hogy az új vételek hová jönnének? Szerintem két csapatot ki tudunk állítani, ha akarunk! Ronaldinho igaz nincs formában, de nem lesz ez mindig így. Ő rá idén szerintem úgy tekinthetünk majd, mint egy Jokerre, a szükséges pluszra. Ő is látja nélküle hogy mennek a dolgok. Ha ezekután is gyengélkedik, akkor lehet nyáron tényleg szükség van a váltásra., de annál elöbb nem.danko94 írta:Fify gondolj már bele roniér adnak 100 millió eurót.... abbol veszünk 1-2 olyan klasszist amiet akarunk és most roni nincs olyan formában h a barcának annyira kéne......
barca99 írta:Megszerezte a sokak által hiányolt bokakifordítós gólját is... Ha nem hozzák le pihenni, sztem meglesz a mesterhármas is.
Ehh. Te meg menj aludni. Késő van már!danko94 írta:Sztem ennek a barcának most nincs szügsébe r10-re vagy etoo-ra roni mennyen csak a csúzliba eto meg majd padozik mer.