De ha ti mondjátok biztos jó.

Én úgy tudom most műtötték másodszor a térdével, ebből gondoltam hogy sérülékeny.Szakacs írta:Edmilsonrol nem tudjuk hogy mennyire serulekeny,mert volt ez a sulyos serulese de igazabol nem tudjuk hogy maskor mennyire serulekeny
Hát nem tudom...nem olyan fiatal már ő sem,Meg ki helyett?Deco,vagy Xavi? őket nem lehet kihagyni...nélkülük nullák vagyunk....aky01 írta:Én megvenném JUNINHO-t nagyon jól nyomja a focit![]()
Lenne leglább egy kiváló pontrugónk is,na persze fejelni is jól tud![]()
Juninhot a Barcába
Tankszerű csatárt akarsz? Hááát, nem tudom, de te nem hallottál valami Henrik LArssonról, meg arról az argentíín csodagyerekről, hogy is hívják? Á, megvan: Maxi Lopez. Igaz, hogy most a svéd sérült, de idény végén sikerülhet megszeznünk, meg hát van az a Maxi, asszem őt se lenne nehéz a klubhoz csábítani... De ha még valaki kell erre a posztra, nyugodtan szólj csak, végülis ez az álmok színháza. (a valóságban meg olyanokká lennünk így, mint a rinyál margit)Tegi írta:Szerintem kellene Eto´o mellé egy tankszerű viszonylag gyors támadó, mondjuk Vieri. Neki úgyis lóg már a lába az Intertől. Bár Saviola visszatérése sem lenne rossz. Davisdsot is meg kellett volna tartani, a tavalyi idényben nálunk szinte csúcsformában játszott. Nagyon jól szürt a középpályán, és szerintem ő is únja a kispadotaz Internél.
Szerintem.
Ezt ugye nem ide akartad írni???ronaldo írta:Spanyol sajtóértesülések szerint a Chelsea továbbra is érdeklődik Nihat Kahveci iránt. Teszi ezt annak ellenére, hogy a Real Sociedad török légiósa nemrégiben súlyos térdsérülést szenvedett, így hat hónapos kényszerpihenő vár rá.
A Chelsea hosszabb időre szerződtetné a támadót, és akár rögtön kölcsönadná azt a vételi szándékkal jelentkező CSKA Moszkva együttesének. A spanyol média szerint Nihat találkozott a Chelsea képviselőivel, mikor a londoni klub Barcelonában játszott BL-mérkőzést.
Na gondolom milyen sokat fog fizetni a cszka a Chelseanek. kb 1 fontot csak hogy ne ingyen legyen
De ott tobb zst kap. Ugylatszik neki ez számít.gsn írta:Nihat hülye, ha ebbe belemegy. Ő annál sokkal nagyobb játékos, minthogy Oroszországban játszon.ronaldo írta:Spanyol sajtóértesülések szerint a Chelsea továbbra is érdeklődik Nihat Kahveci iránt. Teszi ezt annak ellenére, hogy a Real Sociedad török légiósa nemrégiben súlyos térdsérülést szenvedett, így hat hónapos kényszerpihenő vár rá.
A Chelsea hosszabb időre szerződtetné a támadót, és akár rögtön kölcsönadná azt a vételi szándékkal jelentkező CSKA Moszkva együttesének. A spanyol média szerint Nihat találkozott a Chelsea képviselőivel, mikor a londoni klub Barcelonában játszott BL-mérkőzést.
Na gondolom milyen sokat fog fizetni a cszka a Chelseanek. kb 1 fontot csak hogy ne ingyen legyen
Nihat hülye, ha ebbe belemegy. Ő annál sokkal nagyobb játékos, minthogy Oroszországban játszon.ronaldo írta:Spanyol sajtóértesülések szerint a Chelsea továbbra is érdeklődik Nihat Kahveci iránt. Teszi ezt annak ellenére, hogy a Real Sociedad török légiósa nemrégiben súlyos térdsérülést szenvedett, így hat hónapos kényszerpihenő vár rá.