Védelem bizonytalan, középpálya alibi, elől meg túlcifrázzák. Nem bírom megérteni, hogy miért kell még átnyesni Olinek, mikor lövőhelyzet van...Középpálya ugyan az, mint tavaly, hátul Puyol tök semleges, Thuram meg bizonytalan. Egyetlen pozitívum, hogy Ronnie akar, és helyenként jól is játszik.
Hát a stuttgart most erősebb mint a barca, de egyenlőre annak örülök, hogy a félidő végére sikerült összehozni, hogy sopcast-al birom nézni, úgyhogy második félidőt már nézem.
Ez kevés lesz. Egyenlőre Valdesnek köszönhetjük, hogy még nem vagyunk hátrányban.
Támadásban és védekezésben is gyengék vagyunk. Messi a dickért ennyire önzö?
Hát srácok, ugy mennek a át a középpályán ahogy nem szégyellik! Megint nagyot alkotott Rijkaard azzal hogy nincs igazi vkp, persze megértem h Yaya nincs, de Marquez kezdhetett volna ott, persze ő is lesérült, hajhajj, nincs az edzőnek se könnyü dolga, de azért lehetne máshogy is...
Yaya a legfontosabb láncszem!!!!
Mintha Messi 1 kicsit önzőbb lenne a szokásosnál...
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Jól kezdtünk, aztán a második felére a félidőnek lefeküdtünk, és a végén majdnem megbosszulta magát. Nem tudom Márquez sérülése mennyire komoly, de ez a védelem életveszély. Különösen ez a szakállas majom: a végén hogy kaphatott 5 méteren két méteres hátrányt Farnerud-től? Ha ezt nekem megmagyarázná valaki, megköszönném.
hát sztem olyan madridosan játszunk. Támadunk de a másik csapatnak vannak nagyobb lehetöségei és a kapusunk ment meg a góltol...rem ugy fejezzük be mint általában a madrid(sajna)-->behuzzuk a 3 pontot
nem könnyű meccs. a játék nem az igazi, ilyenkor bosszantó Messi és Henry kihagyott helyzete. a védelem is gyengébb, ugyanúgy jönnek át a középpályán, mint tavaly. Yaya hiánya most érződik igazán
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Sajna az én gépemen nem műxik valami, úgyhogy ne mtudom nézni, csak olvasom....
Visca el Barça!!! Deco es mi favorito jugador:) y Messi:) /Jugadors, seguidors, tots units fem força!/ Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom: Barça, Barça, Barça!!!/
"Més que un club"
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025