Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Replay írta:Tőlem nyugággyal is bemehet a pályára, ha ilyen dolgokat müvelSaviola írta:Ronaldinho meg vánszorog..nem játszik rosszul,de valamiért nagyon lassú..
hát istenem amikor eladta a labdát majnem 16-osnál. letekertem volna a szőrös fejétfarkasn írta:Mostanában jól ment szerintem az Oleguernek, de ma nem az igazi, egyébként a barátnőmmel mindíg elmondjuk, hogy biztosan boppingol...Danka00792 írta:egyedül oleguer szurja a szemem.. de ugy hogy már vérzik
Mostanában jól ment szerintem az Oleguernek, de ma nem az igazi, egyébként a barátnőmmel mindíg elmondjuk, hogy biztosan boppingol...Danka00792 írta:egyedül oleguer szurja a szemem.. de ugy hogy már vérzik
Tőlem nyugággyal is bemehet a pályára, ha ilyen dolgokat müvelSaviola írta:Ronaldinho meg vánszorog..nem játszik rosszul,de valamiért nagyon lassú..
ez a nap mondása, ha nála a labda a vérnyomásom az egekben.Danka00792 írta:egyedül oleguer szurja a szemem.. de ugy hogy már vérzik
nekem is de szerintem mindenkinekDanka00792 írta:egyedül oleguer szurja a szemem.. de ugy hogy már vérzik