Élő közvetítések 07/08
Ma volt már Ronaldinhonak jópár szép megmozdulása is, sőt! ami eddig nem, az hogy megindult, egyszer félpályán, nyomott is egy cselt, de éppenhogy szerelni tudták, ha éppen nem akkor végigmegy gyönyörűen, mivel most tényleg megindult, nem pedig megállt várni. Volt olyan is a végén hogy gyönyörűen fektetett el egy védőt aztán meg szépen adta a labdát messinek magasan. meg még volt pár szép megoldása
- Danka00792
- Director del Fútbol
Replay írta:Tőlem nyugággyal is bemehet a pályára, ha ilyen dolgokat müvelSaviola írta:Ronaldinho meg vánszorog..nem játszik rosszul,de valamiért nagyon lassú..
Szerintem is Roni nagy tetteket hajt végre a pályán...
De azt be kell vallani hogy 1-ik meccsröl a másikra nem fogja ugy tolni mint 2 évvel ezelött

Nem tudom mit csinál ez az Oleguer hogy játszik minden héten, de inkább nem is akarom tudni!! 

-
- Barça B
hát istenem amikor eladta a labdát majnem 16-osnál. letekertem volna a szőrös fejétfarkasn írta:Mostanában jól ment szerintem az Oleguernek, de ma nem az igazi, egyébként a barátnőmmel mindíg elmondjuk, hogy biztosan boppingol...Danka00792 írta:egyedül oleguer szurja a szemem.. de ugy hogy már vérzik

ronaldinho
Mostanában jól ment szerintem az Oleguernek, de ma nem az igazi, egyébként a barátnőmmel mindíg elmondjuk, hogy biztosan boppingol...Danka00792 írta:egyedül oleguer szurja a szemem.. de ugy hogy már vérzik

Tőlem nyugággyal is bemehet a pályára, ha ilyen dolgokat müvelSaviola írta:Ronaldinho meg vánszorog..nem játszik rosszul,de valamiért nagyon lassú..

- Andris
- Adminisztrátor
Messi megint hozza
Viszont jó a csapat, Dinho is egész jó, Herny kicsit csalódás egyenlőre, viszont a védelem remek!
És nagyon fegyelmezetten védekezik az egyész csapat, Puyoltól Henryn és Messin keresztül, Ronaldinhoig!
Remélem nemlesz megállás. Még kettő a minimum. De jobban örülnék ha most végighajtanák a meccset, most nincs hétközi..

Viszont jó a csapat, Dinho is egész jó, Herny kicsit csalódás egyenlőre, viszont a védelem remek!
És nagyon fegyelmezetten védekezik az egyész csapat, Puyoltól Henryn és Messin keresztül, Ronaldinhoig!
Remélem nemlesz megállás. Még kettő a minimum. De jobban örülnék ha most végighajtanák a meccset, most nincs hétközi..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Chris
- Capitá del Barça
ez a nap mondása, ha nála a labda a vérnyomásom az egekben.Danka00792 írta:egyedül oleguer szurja a szemem.. de ugy hogy már vérzik
a "legszebb" az volt amikor be ment középre és egyből adott egy "zseniális" passzt.

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Jók vagyunk,de..
Oleguer katasztrófa..Ronaldinho meg vánszorog..nem játszik rosszul,de valamiért nagyon lassú..Messi ismét isten..s a többiek is jól nyomják,csak így tovább!
Oleguer katasztrófa..Ronaldinho meg vánszorog..nem játszik rosszul,de valamiért nagyon lassú..Messi ismét isten..s a többiek is jól nyomják,csak így tovább!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Nem furcsa, hogy már sorozatban jópáradik meccsünkön mondják(mondjuk) azt, hogy az egyébként erős ellenfél épp nem mutat semmi?
Szerintem ez nagyon erősen miattunk van, nem tudnak velünk mit kezdeni, főleg középpályán és a védelemben.
Az meg hogy egyre jobban és szebben támadunk "evidens"
Szerintem ez nagyon erősen miattunk van, nem tudnak velünk mit kezdeni, főleg középpályán és a védelemben.
Az meg hogy egyre jobban és szebben támadunk "evidens"

-
- Capitá del Barça
nekem is de szerintem mindenkinekDanka00792 írta:egyedül oleguer szurja a szemem.. de ugy hogy már vérzik
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szépen,tetszetősen nyomjuk!
Még 1et,utána pedig Dos bejön Messi helyett,majd a legvégén Henry helyet Bojan....
Még 1et,utána pedig Dos bejön Messi helyett,majd a legvégén Henry helyet Bojan....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Ez eddig nagyon tetszik.csak így tovabb. Az is jó, hogy az atletico nem állit be védekezni a meccs elejnén mint általába ahogy szokotak más csapatok. Hajrá így tovább.
megy ez
megvan a csapat
még a sérültek visszatérnek és lesz még sok gól

megvan a csapat
még a sérültek visszatérnek és lesz még sok gól

- Danka00792
- Director del Fútbol
egyedül oleguer szurja a szemem.. de ugy hogy már vérzik
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
húú...jól és szépen játszunk.
sztem ronaldinho ma jól játszik...csakúgy mint messi,henry,deco.
iniesta eddig elég észrevétlen...
de majd a 2. félidőben...
továbbra is hajrá barca.
sztem ronaldinho ma jól játszik...csakúgy mint messi,henry,deco.
iniesta eddig elég észrevétlen...
de majd a 2. félidőben...
továbbra is hajrá barca.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jól játszunk roninak és kezd visszatérni a mosoly az arcára
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csodálatos Messi, zseniális Roni, örvendetes csapat! Nagyon jól játszunk, mindenkivel elégedett vagyok - Oli kivételével, na ő nagyon kilóg a csapatból. Lassan kezd visszatérni a joga bonito, csak így tovább - mély alázattal, és még több munkával!
FORCA BARCA!
FORCA BARCA!

Sokkal nehezebb meccsre számitottam, fontos, hogy jól is játszunk, de nem szabad a második félidőre sem leállni.
Eddig Deco és Messi játéka tetszett a legjobban. Csak így tovább...
Ugylátom, az edzőnk szólt a Messinek, hogy segítsen be Oleguernek, mert nem megy neki...
Jól játszunk, meg van a gól is, nyugodtan kell játszani és megvan a meccs, Rekre meg hajtson...
Jól játszunk, meg van a gól is, nyugodtan kell játszani és megvan a meccs, Rekre meg hajtson...