Thierry Henry
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azt hogy kevés helyzetből kell gólt lőnie, pont Angliában tanulta meg, ahol sokkal gyorsabb a foci, mint Spanyolországban, bár szerintem az Arsenalban sem volt neki több helyzete egy-egy meccsen, mint most a Barçában pl. a Zaragoza ellen. Ha majd Eto'o felépül, akkor még kevesebb lehetősége lesz bizonyítani, így ha alapember akar lenni, akkor most kell megtennie, hogy ezt bebizonyítsa, mert később már erre kevés lehetősége lesz.
Egyébként szerintem ha nem a Barcában lenne most Henry akkor tuti gólkirály lenne meg nem lenne gond a beilleszkedés, viszont nálunk nem ugy megy mint a többi csapatnál, pl a Madridnál is ahol ugye Nistelrooy egyböl kente nagyon!
Mi alapvetően elkivánjuk a centertöl hogy ő hozza magát is meg a társakat is helyzetbe! Henry többet tesz annál mint sokan gondolják! Az elmozgásai nem egy komoly helyzethez vezetnek Deco vagy Messi vagy Dinho bemozdulásaival, és ezeket ő csinálja meg, valamint sokat megy vissza labdáért is! Szerintem ezt azért még neki is szoknia kell! Mármint hogy sokkal kevesebb helyzetböl kell golt lőnie!
Az is mellette szol hogy tud olyat elóhuzni amit más nem! Bármikor...
G.
Mi alapvetően elkivánjuk a centertöl hogy ő hozza magát is meg a társakat is helyzetbe! Henry többet tesz annál mint sokan gondolják! Az elmozgásai nem egy komoly helyzethez vezetnek Deco vagy Messi vagy Dinho bemozdulásaival, és ezeket ő csinálja meg, valamint sokat megy vissza labdáért is! Szerintem ezt azért még neki is szoknia kell! Mármint hogy sokkal kevesebb helyzetböl kell golt lőnie!
Az is mellette szol hogy tud olyat elóhuzni amit más nem! Bármikor...
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én akkor szívesen láttam volna a csapatba, idén már nem annyira, mert fölöslegesnek tartottam, persze most Eto'o sérülésével fontos szerepe van, bár ha nincs Henry, akkor is meg tudta volna oldani Rijkaard Eto'o pótlását.
Meg kell még szoknia a spanyol bajnokságot, a Levante ellen már megmutatta, hogy jó úton halad effelé, de azt nem lehet elvárni tőle, hogy 25-30 góllal gólkirály lesz, mert egyrészt a rotálás miatt nem lesz annyi lehetősége, másrészt meg ahhoz tényleg óriási változás kell a befejezések terén, ami a Levante elleni meccset kivéve gondot okozott neki.
Meg kell még szoknia a spanyol bajnokságot, a Levante ellen már megmutatta, hogy jó úton halad effelé, de azt nem lehet elvárni tőle, hogy 25-30 góllal gólkirály lesz, mert egyrészt a rotálás miatt nem lesz annyi lehetősége, másrészt meg ahhoz tényleg óriási változás kell a befejezések terén, ami a Levante elleni meccset kivéve gondot okozott neki.
-
- Entrenador del Barça
Természetesen ilyen jellegü elismeréseket vártam amikor beléptem a foumba. Egyetértek velük, de kicsit az is eszembe jut, hogy tavaj is ide akarták hozni, szinte alig álltak ki mellette, a legtöbben azt irták ne jöjjön.
Fecó
majdbelejön Henry és akkor golkirály lesz
Új a légkör neki:)
http://s1.gladiatus.hu/game/c.php?uid=22734
Új a légkör neki:)
http://s1.gladiatus.hu/game/c.php?uid=22734
-
- Jugador d'estrella
Már minden idők leggólerősebb francia játékosa... hajrá TITI!
Hát, most 7végén nagyon nem ment neki
Pedig a Leventei meccs után asszittem most már rugni fogja a golokat 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sztem inkább látszik a játékán az új hely, új emberek,mert rengeteg labdáról 3-4 cmrel marad le, és ez pont az a kapcsolűási idő, amikor egy játékos előre látja, tudja már h a társai mit akarnak vagy mit tudnak.Eto'o pedig ezekben volt jó.Henry, sztem inkább magának csinálja gólokat.

ez nekem is tetszik Henry jól nyomta az FA ban és most a spanyol premierben is bizonyit(hat)
Ha belejön nem kérdés h ki lesz a bajnok bár ez most sem kérdés.
Hajrá Barca! Hajrá Henry!
http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=16154
Ha belejön nem kérdés h ki lesz a bajnok bár ez most sem kérdés.
Hajrá Barca! Hajrá Henry!
http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=16154
-
- Capitá del Barça
A tegnapi meccsen volt egy olyan jelenet amikor elvesztete a labdát a 16-osnál. De utána végig sprintert a labda után egészen szinte a mi kapunktól 30m-ig, hogy szereze vissza a labdát. Ez az amit szeretek egy játékosba amikor nem is megy neki akkor is hajt és bizonyitani akar. Jó lesz ez csak idő kérdése.
Egyetértek: elpattanaak a labdák és egy az egyben "töketlen". Viszont tényleg hasznos és nagyon bízom benne.
- Andris
- Adminisztrátor
Nálam továbbra is súlyos probléma, hogy méterekre pattognak tőle a labdák sok esetben.
Egyébként hasznos, és főként a passzai remekek. Emellett hihetetlenül fegyelmezetten védekezik is.
Lesz még sokkal sokkal jobb. fél év múlva kiderül, mire lesz ő képes a spanyol bajnokságban.

Egyébként hasznos, és főként a passzai remekek. Emellett hihetetlenül fegyelmezetten védekezik is.
Lesz még sokkal sokkal jobb. fél év múlva kiderül, mire lesz ő képes a spanyol bajnokságban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
pontosan errol beszelek...csak nem tudok jol fogalmazniredmiller írta:Bőven elég az, hogy alaposan munkában tartja az ellen védelmét! Rohadt sokat mozog elől és megjátszható, ergo a többiek is könnyebben kerülnek helyzetbe, illetve hozza őket helyzetbe.

Tiziano Crudeli fan 

Majd belejön! Most még nem megy annyira, nem vágja pontosan mit kéne csinálni, igy csinál vmit - eltolja a védő mellett.
Zambi sem tolta vmi jol elég sokáig emlékezzetek, és most meg már kihagyhatatlan! Ő is bele fog lendülni szép lassan, csak ki kell várni! Van időnk, meg nemsokára egy Eto'o-nk aki ott lesz ha gáz van!
Zambi sem tolta vmi jol elég sokáig emlékezzetek, és most meg már kihagyhatatlan! Ő is bele fog lendülni szép lassan, csak ki kell várni! Van időnk, meg nemsokára egy Eto'o-nk aki ott lesz ha gáz van!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Bőven elég az, hogy alaposan munkában tartja az ellen védelmét! Rohadt sokat mozog elől és megjátszható, ergo a többiek is könnyebben kerülnek helyzetbe, illetve hozza őket helyzetbe.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Henry hozzászokott az angol bajnoksághoz, ott gyorsabban játsszák a focit, nincsenek flik-flakkok, és nem szokott még bele a spanyol kégkörbe. Nekem se tetszett a mai játéka.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem meg egyszerre ketten fogjak..igy nehezebb jatszani..mikor ronniet fogtak ketten akkor o hisztizett..Henry bar nem teszi azt...Rivaldinho írta:Nekem nagyon de nagyon nem jön be Henry játéka.. nem tudom mért.. de nem.. nála a labda... fogja és megtolja a védő mellett...? nézem miaf@x??? de megin megcsinálja.. de sose jön be neki... állandóan ezt csinálja... hosszú oldal felé, job oldalon van akkor a jobb bal oldalon van akkor a bal felé húzza meg... azt hiszi így el tud menni mellete ? ez még megye 2-be se menő... fogja, megtolja a védő mellett és így nézek... modnom oké... nekem kummára nem teccik... sztem inkább ő lassítja a játékot mintsem Roni..
Tiziano Crudeli fan 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nekem nagyon de nagyon nem jön be Henry játéka.. nem tudom mért.. de nem.. nála a labda... fogja és megtolja a védő mellett...? nézem miaf@x??? de megin megcsinálja.. de sose jön be neki... állandóan ezt csinálja... hosszú oldal felé, job oldalon van akkor a jobb bal oldalon van akkor a bal felé húzza meg... azt hiszi így el tud menni mellete ? ez még megye 2-be se menő... fogja, megtolja a védő mellett és így nézek... modnom oké... nekem kummára nem teccik... sztem inkább ő lassítja a játékot mintsem Roni..
- barcadrukker
- Barça C
kezd belejönni a góllövésbe.
Csak így tovább,minden meccsen.
Csak így tovább,minden meccsen.
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én igazából megleszek elégedve azzal is ha minden meccsen "Csak" ennyit rúg mint hétvégén

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Az eddigi meccsein kihagyta a ziciket, de azért volt neki bőven (sevilla min 2, zaragoza min 4). A koncentrációval van (volt) a gond, nem a helyzetbekerüléssel. Egyébként iszonyatosan hasznosan játszik, folyamatosan hajt, küzd, megnyitja a védelmet és most már a gólok is jönnek !!
Szóval, ha rendszeresen játszani fog, akkor ő lesz a GÓLKIRÁLY idén!!! Emlékezzetek majd szavaimra

Szóval, ha rendszeresen játszani fog, akkor ő lesz a GÓLKIRÁLY idén!!! Emlékezzetek majd szavaimra

Bravó Titi! és ez még csak a kezdet!
Szerintem nem feltétlenül. csak az számít, hogy hány gólt lő. Ha ad pl két gólpasszt és két védőt leköt és küzd és hajt néha az is elég. A csapatnak meg sokat számít, ha látják hogy nagyon akar.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Kluivertinho!Kluivertinho írta:Az Henryt (is) fikázó Varga Tamás, most nagyon csöndben van. Ezt mondtam én is, ahogy sokan mások: kell még neki pár meccs, hogy belejöjjön. Hál' Istennek 1 meccs lett abból a párból.![]()
Csak így tovább Thierry!
Mivel most értem haza Balatonfüredről, ahonnan édesanyámat hoztam haza, nem tudtam írni. Egyébként, tehetsz egy nagy szivességet

Én is örülök a góljainak, ami személy szerint Neki is és a csapatnak is jót tehet. Zseniálisat játszott tegnap, csak így tovább!
(nem fikáztam, csupán rávilágítottam a lényegre: miszerint a csatárok játékát gólra mérik - legalábbis mióta a futball szabályait megalkották)