Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a 22h sport1-en nem volt semmi provokáló csak figyelmeztettett minket arra hogy nézzük a real kínkeserves elvérzésének kezdetétMihu írta:Los....vagy engem bannolj 1 napra vagy campeonesmadrid-ot mert nem bírom tovább hogy ne osszam ki. Ha azt mondtad hogy ha valaki válaszol a provokáló hsz-eire akkor ki lesz bannolva akkor miért hagyod hogy ennyire látványosan provokáljon minket? Ő nyugodtan nyomhatja az ilyen hsz-eket de mi meg nem válaszolhatunk rá?
na igen ha nem lenne ennyi sérültünk már rég 2ponttal vezetnénk a madrid előtt!!!Gajus írta:Hosszú még a bajnokság, kezd sok lenni a sérült!
Akkor nem lesz a barátomAsys írta:jaja sőt tuti ,hogy IMPERIALISTA is!
ez szépbarcamessi írta:Ejnye-bejnye! Anyukád nem mondta még neked hogy az ilyen rossz gyerekeknek ilyenkor már ágyban a helyük? Ha nem mondta akkor most mondom én! Fogd a kis macidat és sipirc az ágyba!!!campeonesmadrid írta:22 óra Sport1
Remélem élvezed te bunkó én is így fogok örülni mikor a madrid áll majd vesztésrecampeonesmadrid írta:22 óra Sport1
Ejnye-bejnye! Anyukád nem mondta még neked hogy az ilyen rossz gyerekeknek ilyenkor már ágyban a helyük? Ha nem mondta akkor most mondom én! Fogd a kis macidat és sipirc az ágyba!!!campeonesmadrid írta:22 óra Sport1
Mit keres még mindig itt???campeonesmadrid írta:22 óra Sport1
neféééjjj ! nézem ! és adja isten hogy úgy adódjon hogy ott legyek a madridistán is !campeonesmadrid írta:22 óra Sport1