marquez nélkül, és robben ellen nagyon nehéz lesz, de ha azok akik eddig is vitték a csapatot hozzák a formájukat, és lesz megint egy kitűnő cseréje frank-nek akkor meglehet.
FORCA BARCA

JA...téleg nem kellenek az oregemberek, meg a fuzetése is tul nagy lenne.Szakacs írta:S a masik hogy mottnak eleg jo a test felepistese tehat kemeny szolid ember,nincs semmi bajom davidsal(sot a tavaly nagyon megkedveltem) de mar o 1 kicsit oreg es meg alacsony is
Charlie írta:Én megelégednék egy egyszerű 1-0al is,aztán ott lenne Rijkaard mellett a felfújható bitófa,és a kézfogásnál átnyújtaná Mourinhonak,nekem így tetszene!
C.
Teljes mértékben 1etértek. Most naon jó a csapat, és tényleg csak Davids hiányzik. Nagyon jól játszott nálunk tavaly is, maradnia kellett volna. Sokkal jobb játékos mint Albertini, sztem még Mottánál isBrian 20 írta:a mostani barca az elmúlt 5 év legjobb csapata még Davids hiányzik a keretből vele még jobb lenne a csapat
redlions írta:A meccs után a Chelsea edzőjének nyilatkozata a következő lehet:
"Collina jobban tenné, ha visszavonulna, vagy vonultassák vissza..."
Kösz szépen. És legyen igazad!Haaskaa írta:Tegnap valaki kérdezte,hogy milyen szurkolói honlapja van a csicska cselszkinek.
Hát ilyen:http://chelseafc.srv.hu/
2-2 lesz a holnapi meccs
Ok, kösz.Boixos írta:a 80as évek elején volt egy francia filmsorozat a tvben, annak volt a főszereplője egy henry de lagardere nevű lovag, az ottani tenkes kapitánya. amolyan igazság bajnoka volt, olyan, mint aminek látszani akar most az az egyorrú a cselzi kispadjáról.
Tedd azt! Csak előbb áruldd el, hogy ki az a lagardere! Egyébként megitélésem szerint legalább 2-3 góllal voltak rosszabbak nálunk. (Csak ugye, mint mindig, az ellenfélnek vol szerencséjeBoixos írta:ez is csak egy újabb húzása, amivel arra akarja fogni a zakójukat, h azt a bírónak köszönhetik, nem pedig annak, h szarabbak voltak nálunk egy góllal. szimpatikus hozzáállás. ezentúl lagardere lovagnak fogom hívni ezt a gyökeret.