Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.26. 19:14:45

Azért mert Iniesta nem flikkflakkozik, még nagyon is látványosan játszik. Ahogy megtartja a labdát, ahogy lendületből otthagyja a védőit, amilyen okosan passzol...
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.26. 19:12:46

Rivaldinho írta:Igen, azok akik pótolni tudnák, nem eladók, talán Quaresma lenne visszaszerezhető... meg egy összeveszés után CR, de kaka semmiképpen... igen, ott van Iniesta, jól pótolta stbstb, de közel sem olyan látványos a játéka, a szurkolóknak pedig ez kell...
A többi csapat tökéletesen megvan Ronaldinho látványos játéka nélkül is.
Bőven van r10-en kívül is olyan a csapatban aki tudja színezni a játékot. Ronaldinho nélkül is bomba erős a keretünk és nem kell több kirakat ember. Nem kell kerezsma, nem kell cr. Nem értem miért csak ezekben a játékosokban gondolkodik mindenki. Egyébként is felesleges ilyen emberekre több tíz millió eurót kiadni amikor vannak hasonló képességű játékosaink a keretben.
Idén beépítjük a 2 fiatalt aztán jövőre, ha esetleg elmegy Ronaldinho, megint felhozunk 1-2 fiatalt a padra. Gay és Thiago nagyon jó képességű fiatalok.
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.10.26. 18:47:21

Igen, azok akik pótolni tudnák, nem eladók, talán Quaresma lenne visszaszerezhető... meg egy összeveszés után CR, de kaka semmiképpen... igen, ott van Iniesta, jól pótolta stbstb, de közel sem olyan látványos a játéka, a szurkolóknak pedig ez kell... Henry egy nulla sztem (bár ezér kapok sztem hideget, melehe)... mármint a cselezőképesége.. annyi a tudománya h a gyorsaságának köszönhetően (ami már igen megkopott) megtolja a védő mellett a labdát, max 1-2x vissazhúzza és ennyi... henrynak mindig is utáltam a játékát, azt a megtolom majd csak lex valahogy, de sokszor bejött, ha itt is akkor el fogom tudni fogadni.. amúgy lehet télleg el kéne adni , de nem télen, inkább nyáron.. hátha a kieséses szakaszban nagy haszna lenne, meg másik dolog hogy tuti nem adna érte a milan 60at télen, mert a bl-be már nem jácchat, szal max 50et... jó az sem kevés persze.... na mind1, lényeg az hogy egy kö9rnyezet váltás jó lenne neki.. mert ha év végéig nem megy a játék akkor az már 2 év türelmi idő, ami egy olyan labdarúgónál aki 3-4 éve a világ legjobbja volt, a 2 év az elég sok... na puszi na pá
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.26. 16:19:15

Nagyon sajnálnám ha itt hagyna minket, de ha valaki két év alatt semmi extrát nem tud mutatni, akkor a leginkább azzal segítheti a csapatot, ha elmegy. Még egyszer hangsúlyozom, hogy inkább maradjon és játszon jól, de sezrintem ezzel kivétel nélkül mindenki egyetért.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.26. 16:14:45

Tovább megyek..ha elmenne,akkor esetleg átállhatnánk egy 4-4-2 -es szisztémára is. :roll:
De inkább azt kívánom,hogy legyen újra a régi..bár erre minimális esélyt látok.... :?
Asys
Entrenador del Barça

2007.10.26. 16:12:16

Zsolti írta:Van egy pár játékos,aki megközelítheti a csúcsformában lévő Ronaldinho teljesítményét....Quaresma,Robinho,C.Ronaldo......esetleg Kaká,bár ő nem tudna olyan jól játszani a szélén szerintem,szóval őt nem tenném most ebbe a sorba....amúgy meg itt van nekünk Iniesta is,akit látott mindenki Ronnie helyén játszani,és nem mutatott sz.r teljesítményt egyáltalán,szóval ha nem találja meg a szezon végéig a jobbik formáját R10,akkor mehet felőlem..Itt van Iniesta. :)
igen talán célszerű lenne egy középpályás megvétele
és hát még ronnie nélkül is: Henry,Eto'o,Messi csatár sor ver mindenkit
+ a fiatalok :lol:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.26. 16:11:13

Zsolti írta:Van egy pár játékos,aki megközelítheti a csúcsformában lévő Ronaldinho teljesítményét....Quaresma,Robinho,C.Ronaldo......esetleg Kaká,bár ő nem tudna olyan jól játszani a szélén szerintem,szóval őt nem tenném most ebbe a sorba....amúgy meg itt van nekünk Iniesta is,akit látott mindenki Ronnie helyén játszani,és nem mutatott sz.r teljesítményt egyáltalán,szóval ha nem találja meg a szezon végéig a jobbik formáját R10,akkor mehet felőlem..Itt van Iniesta. :)
Ha idény végén megy el még egy kis zsét is kapnánk érte!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.26. 16:08:57

Van egy pár játékos,aki megközelítheti a csúcsformában lévő Ronaldinho teljesítményét....Quaresma,Robinho,C.Ronaldo......esetleg Kaká,bár ő nem tudna olyan jól játszani a szélén szerintem,szóval őt nem tenném most ebbe a sorba....amúgy meg itt van nekünk Iniesta is,akit látott mindenki Ronnie helyén játszani,és nem mutatott sz.r teljesítményt egyáltalán,szóval ha nem találja meg a szezon végéig a jobbik formáját R10,akkor mehet felőlem..Itt van Iniesta. :)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.26. 16:07:25

Asys írta:
sasi1 írta:már 65 %-adná el a sport.es-en.........................................
Lehetséges, hogy egyes játékosok 27 éves korukra már kiégnek, akár mert előtte elértek mindent, akár bármi másért???
Volt már rá példa... :roll:

Én ímádom Ronniet gondolom szinte mindenki így van ezzel de vmi nincs rendben vele egy jóideje már és ahogy egyre többet agyalok a dolgon kezdek ara jutni nyáron bizony elválik a Barca és Dinho útjai... :idea:

Kérdés az ki jöhetne a helyére ki tudná őt pótolni?
Kérdés azis kell e egyáltalan pótolni mert bizony kiderült hogy ő sem pótolhatatlan!?

8) én Van der Vaart-ot látnám szívesen a csapatban 8)

Én meg Dos-t......De nem is muszáj ott van Ini
és inkább a közép pályára hozzunk vkit!
Szerintem..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2007.10.26. 16:09:42-kor.
Asys
Entrenador del Barça

2007.10.26. 16:04:42

sasi1 írta:már 65 %-adná el a sport.es-en.........................................
Lehetséges, hogy egyes játékosok 27 éves korukra már kiégnek, akár mert előtte elértek mindent, akár bármi másért???
Volt már rá példa... :roll:

Én ímádom Ronniet gondolom szinte mindenki így van ezzel de vmi nincs rendben vele egy jóideje már és ahogy egyre többet agyalok a dolgon kezdek ara jutni nyáron bizony elválik a Barca és Dinho útjai... :idea:

Kérdés az ki jöhetne a helyére ki tudná őt pótolni?
Kérdés azis kell e egyáltalan pótolni mert bizony kiderült hogy ő sem pótolhatatlan!?

8) én Van der Vaart-ot látnám szívesen a csapatban 8)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.26. 15:58:51

Aki akar közezzen meg de Ronit le kell ültetni a padra majd ha észheztér akkor ujra lehet kezdő!
Ha nem tér észhez akkor menjen......
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.26. 15:57:56

Nem emlékszik valaki, hogy nyáron mennyit adott volna érte Berlusconi? Kíváncsi leszek, ha nyáron eladnák, mennyivel kevesebbet kapnának érte.
sasi1
Entrenador del Barça

2007.10.26. 15:51:05

már 65 %-adná el a sport.es-en.........................................
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.26. 15:29:56

Én őszintén szólva rémesen unom már ezt az egészet. A magyarázástól kezdve azoknak, akik egyszerűen nem bírják elviselni a tényt, hogy Ronnie már jóideje nulla egészen az agyalásig, hogy mit kéen vele csinálni.
Ülljön le a padra, Ini meg kimegy a helyére. Ha észhez tudott térni, akkor pár meccs múlva majd talán játszik is, ha nem, akkor igazoljon el ahova akar, tökmind1, hogy mikor.
noname
Llegenda del Barça

2007.10.26. 15:26:18

R10dinho írta:Szerintem nem kéne őt szidni mert senki nem tudja mi lehet a formahanyatlás hátterében...És még annyit,tavaly elött 3éven át ment mint egy robot és vert mindenkit...most egy kicsit elfáradt ez sajnos érthető :(és ez fáradság sajnos ebben a szezonban ért el a csúcsra mert tavaly még azért csinált bámulatos dolgokat :wink: Egy kis időt kell neki adni és nem vele kéne fogallkozni mivel most a csapat nélküle!!kapott egy zakót!!ilyenkor hol a nagy Messi :!: :?: Ronaldinho a Barca legnagyobb játékosa ez biztos :!:
Én is voltam már fáradt, de ő már több mint egy éve az!!!!!!!!!!!!Ennek a hanyatlásnak mostmár látszik h köze sincs a fáradtsághoz, egyszerűen lusta a biztos hely tudatában le kell ültetni!!!Más megoldás nincs!Ha azután is így áll hozzá, akkor mehet.
Nagy kedvenc, de pillanatnyilag akkor játszik a csapat jobban,ha ő nincs a pályán!
A Fifa egy szégyen
Titinho
Director del Fútbol

2007.10.26. 15:14:44

barca99 írta:Év közben semmiképpen sem szabad eladni. Annyit simán megérdemel, hogy év végéig mardjon. Aztán meg kell nézni mit mutatott, és ennek tekintetében dönteni. A helyére meg jöhet Robinho... :lol:

Egyébként nekem jó jel, hogy a tartalékok közt játszott edzésen. Remélem Franky is rájön, hogy ösztönözze Ronaldinot. Mutasson többet, bizonyítson újra, ha kezdő akar lenni. Bár az Almeíra ellen biztos kezd - szvsz helyesen.
Ebben egyetértek veled!!! Valami nagyon jó motiváció kell neki, hogy többet mutasson. Ezzel a meccs közbeni cserélgetéssel is érezteti hogy nincs 100%-os helye, mindig az ő helyére állnak be a fiatalok. Nem is tudom, hogy idén játszott-e végig meccset? Szerintem nem... :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.26. 15:04:24

Év közben semmiképpen sem szabad eladni. Annyit simán megérdemel, hogy év végéig mardjon. Aztán meg kell nézni mit mutatott, és ennek tekintetében dönteni. A helyére meg jöhet Robinho... :lol:

Egyébként nekem jó jel, hogy a tartalékok közt játszott edzésen. Remélem Franky is rájön, hogy ösztönözze Ronaldinot. Mutasson többet, bizonyítson újra, ha kezdő akar lenni. Bár az Almeíra ellen biztos kezd - szvsz helyesen.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.26. 15:04:06

Van elég játékosunk, nem kell pótolni. Az a 60misi meg jó lenne másra vagy későbbre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.10.26. 15:04:26-kor.
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2007.10.26. 14:43:26

Rivaldinho írta:Hát most olvastam a sprt.es en h jön a január, jönnek a pletykák, Ronaldinho-ról és a barátnőjéről a Milanról... a szó szerinti spanyol fordításban, és h 60 millió euro.. ez persze lehet kacsa, meg lehet kitaláció, nem ez a dolog lényege! oldalt van egy szavazás h eladnád e Ronit 60milláért a Milannak, és 60%-a a válaszadóknak Igen-el voksolt.. ez valamilyen szinten érthető.. megmondom őszintén 60milla sok pénz, elgondolkoznék rajta énis, nagyon nagy Roni fan, is.... DE! 60 millából kit tudsz mevenni aki fel tudna érni Ronihoz, v esetleg a tudásást meg tudná közelíteni... Kaka-t tuti nem, ő a Milan szimbóluma,nem hinném, ezt Berlusconi is kijelentette.. talán CR-t, de lehet h őt se adnák el ennyiért.. nemtom... az a baj h az elmúlt években 2-3 éve, úgy elkényeztettek bennünket, Messi Eto Roni, h én nem nagyon érném be azzal h mondjuk Roni elmenne, és akkor esteleg igy nézne ki a trió : Messi Eto Henry, nemérném be egy viszonyla közép szerű játékossal, és a szurkolók is azért szurkolók mert a látványosság nagyon fontos nekik... 60 millából ki az aki tudná minden szempontból pótolni Ronit ? marketing, szem gyönyörködtetés stbstb szempontól ?
Szerintem egy jó formában lévő Ronaldinho-t nem lehet pótolni! De így, hogy nincs formában így szerintem Kaká vagy C. Ronaldo jöhet csak szóba! De remélem, hogy nem igaz belőle semmi és nem megy sehova! Én se szeretném ha megbomlana a Tridente! Maradjon csak szépen itt és dolgozzon keményen, hogy újra csúcsformában legyen! :wink: Ezek a pletykák se tesznek neki jót szerintem! De minden héten jön valami! Milan, Chelsea, MU!!! :? Jövő héten a Totthenham, Arsenal, Lyon, Bayern!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.10.26. 14:27:22

Hát most olvastam a sprt.es en h jön a január, jönnek a pletykák, Ronaldinho-ról és a barátnőjéről a Milanról... a szó szerinti spanyol fordításban, és h 60 millió euro.. ez persze lehet kacsa, meg lehet kitaláció, nem ez a dolog lényege! oldalt van egy szavazás h eladnád e Ronit 60milláért a Milannak, és 60%-a a válaszadóknak Igen-el voksolt.. ez valamilyen szinten érthető.. megmondom őszintén 60milla sok pénz, elgondolkoznék rajta énis, nagyon nagy Roni fan, is.... DE! 60 millából kit tudsz mevenni aki fel tudna érni Ronihoz, v esetleg a tudásást meg tudná közelíteni... Kaka-t tuti nem, ő a Milan szimbóluma,nem hinném, ezt Berlusconi is kijelentette.. talán CR-t, de lehet h őt se adnák el ennyiért.. nemtom... az a baj h az elmúlt években 2-3 éve, úgy elkényeztettek bennünket, Messi Eto Roni, h én nem nagyon érném be azzal h mondjuk Roni elmenne, és akkor esteleg igy nézne ki a trió : Messi Eto Henry, nemérném be egy viszonyla közép szerű játékossal, és a szurkolók is azért szurkolók mert a látványosság nagyon fontos nekik... 60 millából ki az aki tudná minden szempontból pótolni Ronit ? marketing, szem gyönyörködtetés stbstb szempontól ?
Sergi
Jugador del Barça

2007.10.26. 13:12:46

Mielőbb beszélni kellene a fejével...Sztem itt csak nemtörődömségről van szó...
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.26. 10:22:08

Tavaly lehetett a fáradtságra fogni. Idén? Ő kapta a legtöbb szabadságot, ő készülhetett fel a legjobban. Adott volt, hogy jó teljesítményt nyújtson. Messi ott volt a Copán. Ő miért nem fáradt? Ő miért nem csak hátrafelé passzol? Ő miért próbálja megverni a védőjét? Ezek már csak kifogások.

Az Almeira ellen elkezdhet vmit, amit folytatnia kell, mert egy meccses fellángolásai tavaly is voltak.

És sajnos az a szomorú helyzet, hogy Ronaldinhotól cseleket már csak a reklámokban látunk. :?
barca44
Jugador del Barça

2007.10.26. 10:16:35

R10dinho írta:Szerintem nem kéne őt szidni mert senki nem tudja mi lehet a formahanyatlás hátterében...És még annyit,tavaly elött 3éven át ment mint egy robot és vert mindenkit...most egy kicsit elfáradt ez sajnos érthető :(és ez fáradság sajnos ebben a szezonban ért el a csúcsra mert tavaly még azért csinált bámulatos dolgokat :wink: Egy kis időt kell neki adni és nem vele kéne fogallkozni mivel most a csapat nélküle!!kapott egy zakót!!ilyenkor hol a nagy Messi :!: :?: Ronaldinho a Barca legnagyobb játékosa ez biztos :!:
Tavaly is azt mondták, hogy elfáradt. Nyáron nem ment Copára, és pihent. Úgy kezdte a szezont, hogy ez lesz élete legjobb szezonja.....
Én még bízom benne. Az a rossz, hogy nem tudok róla elfogultság nélkül írni, ezért nem kritizálom, és nem is védem :oops:
FORCA BARCA!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.10.26. 10:04:31

Ja, végülis nem R10 nélkül rúgtunk 10 gólt három meccsen a bajnokságban Iniestával a bal oldalon... Akkor brillírozott a gárda.
R10dinho
Barça C

2007.10.26. 09:49:59

Szerintem nem kéne őt szidni mert senki nem tudja mi lehet a formahanyatlás hátterében...És még annyit,tavaly elött 3éven át ment mint egy robot és vert mindenkit...most egy kicsit elfáradt ez sajnos érthető :(és ez fáradság sajnos ebben a szezonban ért el a csúcsra mert tavaly még azért csinált bámulatos dolgokat :wink: Egy kis időt kell neki adni és nem vele kéne fogallkozni mivel most a csapat nélküle!!kapott egy zakót!!ilyenkor hol a nagy Messi :!: :?: Ronaldinho a Barca legnagyobb játékosa ez biztos :!:
Lezárt