Rivaldinho írta:Hát most olvastam a sprt.es en h jön a január, jönnek a pletykák, Ronaldinho-ról és a barátnőjéről a Milanról... a szó szerinti spanyol fordításban, és h 60 millió euro.. ez persze lehet kacsa, meg lehet kitaláció, nem ez a dolog lényege! oldalt van egy szavazás h eladnád e Ronit 60milláért a Milannak, és 60%-a a válaszadóknak Igen-el voksolt.. ez valamilyen szinten érthető.. megmondom őszintén 60milla sok pénz, elgondolkoznék rajta énis, nagyon nagy Roni fan, is.... DE! 60 millából kit tudsz mevenni aki fel tudna érni Ronihoz, v esetleg a tudásást meg tudná közelíteni... Kaka-t tuti nem, ő a Milan szimbóluma,nem hinném, ezt Berlusconi is kijelentette.. talán CR-t, de lehet h őt se adnák el ennyiért.. nemtom... az a baj h az elmúlt években 2-3 éve, úgy elkényeztettek bennünket, Messi Eto Roni, h én nem nagyon érném be azzal h mondjuk Roni elmenne, és akkor esteleg igy nézne ki a trió : Messi Eto Henry, nemérném be egy viszonyla közép szerű játékossal, és a szurkolók is azért szurkolók mert a látványosság nagyon fontos nekik... 60 millából ki az aki tudná minden szempontból pótolni Ronit ? marketing, szem gyönyörködtetés stbstb szempontól ?
Szerintem egy jó formában lévő Ronaldinho-t nem lehet pótolni! De így, hogy nincs formában így szerintem Kaká vagy C. Ronaldo jöhet csak szóba! De remélem, hogy nem igaz belőle semmi és nem megy sehova! Én se szeretném ha megbomlana a Tridente! Maradjon csak szépen itt és dolgozzon keményen, hogy újra csúcsformában legyen!

Ezek a pletykák se tesznek neki jót szerintem! De minden héten jön valami! Milan, Chelsea, MU!!!

Jövő héten a Totthenham, Arsenal, Lyon, Bayern!