Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most mi a francért kell megint ronaldinhot elö venni???? (nem fütyülték ki)Danka00792 írta:Azt viszont nem értem hogy miért Roni kezdett és nem Messi....
Mindenki mondja hogy Roninak pár hét padozás kéne.... de nem messinek![]()
![]()
![]()
Nemtudom mit gondolt Rejkárd..... Roni meg teljesen megérdemelte a kifütyölést...
(bocs ha már leirták elöttem csak fáradt vok viszaolvasni)
A meccsröl meg annyit, hogy ez a Barca kisértetiesen hasonlit a tavaji-ra...
Osztom véleményedet, annyival kiegészítve, hogy hétközben a Valladolid ellen sokkal több kellEnrique21 írta:Na ezt gyors felejtsük el!
Hozták a kötelezőt,azt hogy milyen játékkal azt nem minősiteném..
Részemről ennyi.
Gratula igen és lényeg hogy hoztuk a kötelezőt!fcjoc írta:a lényeg most hogy győztünk.. grat a csapatnak
Énis énis!!! Hajrá fiúk!!!Forca Barca!!!Rivaldo11 írta:Ma a győzelem mellett azt várom, hogy a csapat újra rálépjen arra az útra, amit a válogatott meccsek előtti fordulókban már megtalált. Látványos játékot várok, és sima győzelmet.
én isRivaldo11 írta:Ma a győzelem mellett azt várom, hogy a csapat újra rálépjen arra az útra, amit a válogatott meccsek előtti fordulókban már megtalált. Látványos játékot várok, és sima győzelmet.
Ja igen én is inkább az Almeriára gondoltam. (Ismert okokbólÁdám02 írta:Azért ne becsüljük le a két ujjoncot vagy legalábbis az egyikettakivini írta:Ezek jók edzőmeccsnek. (Remélem) Tökéletesek arra, hogy más taktikai felállásokat gyakoroljunk, és h a sérülteket újra formába lendítsüksasi1 írta:Október 28. Vasárnap 19:00 Barcelona - Almeria
November 1. Csütörtök 22:00 Valladolid - Barcelona![]()
![]()
De tény,hogy lehet ellenük azért gyakorolgatni mást is!