Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Isten éltessen sokáig! Tesódnak meg gratulálok, nagyon jól néz ki, s ha csak feleannyira ízletes, akkoris öröm lehetett belőle enni.Cooltiszo írta:http://kepfeltoltes.hu/071104/Tiszi470_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071104/Tiszi471_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/071104/Tiszi472_ ... es.hu_.jpg
Ma tartottunk itthon szülinapi ebédet(18 leszek kedden), és tesóm(cukrász) csinálta nekem ezt a tortát, sztem nagyon jól sikerült, és finom is volt
Tényleg nagyon jó volt..kanoscsajSzandi írta:Igen, télleg nagyon jó volt. Akkora röhögések jöttek rám...wáá..kanoscsaj, lelkész...kovinho írta:Tegnap nagyon jó volt a hangulat cseten, remélem ma, a meccs alatt is legalább annyian leszünk. Jöjjön mindenki, kanoscsajoktól kezdve ...![]()
MINDENK CSETRE!!Meddig húztátok tegnap éjjel?
Igen, télleg nagyon jó volt. Akkora röhögések jöttek rám...wáá..kanoscsaj, lelkész...kovinho írta:Tegnap nagyon jó volt a hangulat cseten, remélem ma, a meccs alatt is legalább annyian leszünk. Jöjjön mindenki, kanoscsajoktól kezdve ...![]()
MINDENK CSETRE!!
Kovinho, te ezért a propagandáért pénzt kapsz?kovinho írta:Tegnap nagyon jó volt a hangulat cseten, remélem ma, a meccs alatt is legalább annyian leszünk. Jöjjön mindenki, kanoscsajoktól kezdve ...![]()
MINDENK CSETRE!!
Mi????Ordog írta: Brettsneider fejelte a gólunkat és a kiírás szerint csak 2903 nézö volt kint, legalább 4000-nek tünt kint a helyszínröl, dehát ök tudják...
Hát erre elméletileg van valami képlet, amivel lehet számolni, hogy milyen az állapotod, még infó érettségi gyakorlatai között volt egy ilyen. A magasságod meg a testsúlyod kell szorozni osztani négyzetreemelni stb, majd előkeresem a pontos képletet, ha érdekel.Szandi írta:Köszi a helyzetjelentéstVirágoztassuk fel a csetet! (egy fontos kérdés: ha vagyok kb 164 cm, és 52 kiló, az már zsírosnak számít? Vagy az már nagyon nem tom, kezd rossz lenni? [azt is nézzétek, hogy az izom nehezebb, mint a zsír)
![]()
K szektorban voltam a kapu mögött... és nem ültem hanem álltam:)Szandi írta:Voltál a meccsen? Mesélj milyen volt! Kíváncsi vagyok. Hol ültél?
Hát,. szerintem Lipcsei pont megérdemel, mást kellett volna mondanod, amúgy csak kötekedni akartam....reméled nem jut fel...ne mond ilyet. Ha nem is szereted a Fradit, azt azért el kell ismerned, hogy az NB1 Fradi nélkül...tudod, mint a só. Egyszerűen ez a természet rendje. Ja, kösz a dicséretetvarga tamás írta:Nem vagyok Fradi-drukker, nem is komálom őket, viszont! Titeket, akik még kimentek, és a meccsért mentek ki, nem a balhéért - titeket becsüllek, és tisztellek. Lipcseiék nem érdemelnek meg Benneteket. (remélem, nem jut fel a Fradi az NB1-be)
Vigyázzá magadra te gyerek!!!:) Inkább szukrolnál annak, hogy a Fradi feljusson az 1. osztályba és végre normálisan müködne ez a magyarfutball........barca99 írta:Szted sok mazochista jár a fórumra?Ordog írta:Valaki jön még a meccsre?![]()
![]()
sorry a Fradi fanoktól...