és ami a legdúrvább volt a meccsen és az idény előtt nem nagyon hittem el, hogy ilyen lehet:
NEM VOLT KISPADUNK!!!!
hát ki a frászt cserélt volna be reijkard? 17 éves kölyköktől nem lehet elvárni, hogy megfordítsák a játékot. és itt most nem az eredményről beszélek, hanem a mutatott játékról. messinek is kellett némi idő és akkor jól játszott mellette a csapat. most meg kakik vagyunk...a középpályára egyszerűen nem lehet cserélni senkit. még ha lenne deco akkor lenne egy csere. az sem sok...de így még ennyi sincs. guddi alig játszik, nem lehet tőle várni, hogy beálljon és csodát tegyen. talán jobban kellene benne bízni egyelőre, mint a két csikóban. (akiket mellesleg nagyon szeretek, de én nem tennék ekkora súlyt a vállukra)
ehhez a fajta jatákstílushoz amit mi játszunk miért igazolták le henryt? mert laporta kedvence volt? sokra megyünk vele...korábban mindig okosan igazoltak. most talán kicsit elhamarkodott volt őt idehozni. ha közpcsatárt kerestünk akkor valaki olyan kellett volna, aki ha odaáll meg tudja tartani a labdáb, ha beadod neki be tudja fejelni...henry nem igazán ebben jó...de ha már itt van, akkr mi a fenének erőlteti ezt a 4-3-3 at? mondjuk a középpályánkat elég nehéz 4 re felvinni...de talán azért megoldható lenne...
most látszik igazán, hogy nem ronni, messi, eto nyerte a címeket, hanem a középpálya...xavi, deco, iniesta. nekik most nem megy, baxhatják a csatárok is...amíg nem lesz középpályánk, nem lesz játékunk sem.
azt meg nagyon nem értem, hogy a védelemmel mi van. a legjobb csapatrész volt 2-3 meccsel ezelőttig. ott akkor valami megszakad...és azóta mindig van legalább két ember akinek fogalma sincs, hogy éppen mit játszik...általában milito, meg abidal elég jó. de láttam már mindkettőt olyannak, hogy leginkább nem kellett volna játszaniuk...bár nem mindig lett gond belőle... mellettük meg puyol nem tudja, hogy most akkor szélső vagy belső. hogy most akkor ugyanolyan fontos e még a játéka, mint korábban? netám, már van nála jobb belső kettős? nem lehet egyszerű...mondjuk rá nem nagyon lehet panasz, de hol itt játszik hol ott...thuram helyében nagyon gyorsan visszavonulnék, mielőtt rossz emlékeket fogok őrízni a pályafutásom végéről. zambrottát megkérdezném, hogy minden rendben van e, mert nem úgy tűnik. nagyon szeretem, mint játékos, de elszúrjuk a pályafutását és a csapatnak is rossz. (ami azét nekünk talán fontosabb is...)
és ami a legrosszabb! nem érdekelne ha kikapunk! de ilyen játékkal????? lassan már ott tartok, hogy megkérdem, hogy leüljek e tvt nézni vagy csak netezés, olvasás közben menjen kicsit a barca meccs is...egyszerűen rossz nézni. én azért kezdtem jónéhány évvel ezelőtt drukkolni ennek a csapatnak, mert jó volt nézni a játékot. pedig akkor még szó sem volt ronniról, messiről! szó sem volt bl győzelemről! még a bajnoskágban sem ment mindig tökéletesen...(nameg sport tv sem volt mondjuk, úgyhogy eredeti spanyolban hallgattam, ha éppen a barca meccset adta az az egy db spanyol adó...

) régi szép idők...mindig volt értelme leülni megnézni a meccset...erre most? állandóan azt vágom a milan drukker csapattársam fejéhez, hogy lehet, hogy a milan sikeres csapat, lehet, hogy sokat nyer, de egyszerűen nem tudom nézni a játékát, mert nekem az olasz stílus nem tetszik. erre most tessék...most mit mondjak neki? mondjuk mindegy is mit mondok, mert csak mosolyog a teljesítményen...