2007.11.11. 13:15:03
Nem tudom, miért Mourinhotól várnátok csodát...Ő sem ért el a Chelseavel többet, mint Rijkaard, sőőőt, ő is megnyert két bajnokságot, de az utóbbit már ő is elbukta, BL-t nem nyert velük, pedig nagyjából a világ minden pénze a rendelkezésérre állt. Shevával nem tudott mit kezdeni, pedig az ő viselkedése hasonlítható sajnos jelenleg leginkább Eto és Ronnie viselkedésére...
Puyol nyilatkozatát pedig nehogy már azzal magyarázzátok, h nem mondhat mást, ez kamu. Mondhatja, h vmi mást kéne játszani, és nem kell megvédenie Franket, hallgathat is a dologról, de ő mégis kiemelte, h Frankre nem lehet az egészet hárítani.
Lippi, Scolari, Hiddink, háááááát, Lippinél azért a szép játékot keresgethetnénk sokáig....Scolarit birom, de azért a portugálokkal mostanában ő sem alkot egetrengetőt, és akkor még finom voltam, egy olyan brazil válogatottal nyert VB-t, akikhez akkor közel sem volt hasonló képességű válogatott. Ennyi a komoly eredménye. Hiddink nekiem mindig fekete ló volt, még sosem volt igazán nagy csapatnál, nem tudhatjuk, mit tudna alkotni.
Wenger nem jönne most el, és ő hosszú programokban dolgozik, megnézném itt a társaságot 3 év múlva, ha nem jönne eredmény, és azzal takarózna, h fiatalít, és majd 3-4 év múlva nyerünk egy bajnokságot, azt hiszem az egész fórum lázongana.
Capellot meg remélem viccnek szántátok, tavaly mákja volt, és amúgy amikor elment kifejezetten azt mondta, h spanyol csapatnak ő nem akar többé az edzője lenni. Persze a Barca egyedüli lehetőség ilyen kerettel, de akkor is.
A 4-3-3-hoz persze hogy ragaszkodik Frank, azzal nyert bajnokságokat, BL-t, ehhez a kerethez az illik, nem állhatunk át hirtelen 4:4:2-re mert a 4 sztár csatárunkból 2-t le kéne ültetni, mivel kp-án nem igazán muzsikálnak, védekezésben nem elegek. 3:4:3-hoz pedig jobb formában lévő védők kellenének, a tegnapi formájuk mellett, ha átálltunk volna arra, 3-4 gólt is kaptunk volna. Amúgy nézzétek meg Ancelottit is.......hol áll a Milan, milyen kerettel, mióta ragaszkodik a felállásához, mégis évek óta nem küldik el... Onnan is lehet tanulni.
Végül arra szeretném felhívni a figyelmet, h még nem vagyunk a bajnokság felénél, második helyen állunk, egy ponttal lemaradva, ami ma max 4-re változhat, nem egy katasztrofális helyzet. Tavaly a madrid a bajnokság felénél 6 ponttal lemaradva, 3-4 helyen is megfordult, és lázongott náluk mindenki, de megtartották Capellot, és nyertek is, talán tanulhatnánk abból.
Én is azt hittem, h idén símán hozzuk a bajnokságot ezzel a kerettel, de nem megy ilyen símán, ettől még megszenvedve, szorosan, behúzzuk majd, meglátjátok...