Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3 évig működött(nem ismerték ki az ellenfelek vagy nem tudtak vele mit kezdeni) és a 4.-ben sem volt vele akkora problémaBarcaforever írta:Nekem is felfoghatatlan,h van ez a 4-3-3 és kész azon kívűl megszűnik a világ.Még a max 3-4-3 de hát az meg nem jön be.
Lehetne 4-4-2 idegenbe vagy 4-1-3-2 vagy mind1 csak vmi új, mert ez így nem jó.
Igy van. A régebbi csapat, Kluivrték, Rivaldo LE stb.-na azok nem voltak nagyon sikeresek, de szerettem nézni őket mert mindig szép támadojátékot játxottak. + ott tömet ért egy 3-4 hely, mint pl. a tavalyi 2. mert akkor sokkal erősebb riválisok voltak: Real, Valencia, La Coruna, Celta, Bilbao...most ezek a csapatok sokkal gyengébbekhaze71 írta: Csakhogy itt nem a helyezéssel, hanem a mutatott játékkal, a hozzáállással és a taktikával van a baj. Engem nem az érdekel (elsősorban), hogy kinek a nyakába akasszák fel az aranyérmet, hanem az, hogy mikor bekapcsolom a tv-t, szórakoztató és látványos támadófocit lássak. Ha kikapunk, akkor kapjunk ki 4-3-ra, és ne úgy 2-0-ra, hogy egy kapuralövésünk volt a meccsen...
A tegnapi meccs után egyetlen cikket tartanék elfogadhatónak: amelyikban Frenky lemond. Az összes többi csak a szokásos magyarázkodás és fogadkozás. Erre már senki sem kíváncsi. Mégha Puyol mondja, akkor sem.Grege írta:
Puyol nyilatkozatát pedig nehogy már azzal magyarázzátok, h nem mondhat mást, ez kamu. Mondhatja, h vmi mást kéne játszani, és nem kell megvédenie Franket, hallgathat is a dologról, de ő mégis kiemelte, h Frankre nem lehet az egészet hárítani.
Csakhogy itt nem a helyezéssel, hanem a mutatott játékkal, a hozzáállással és a taktikával van a baj. Engem nem az érdekel (elsősorban), hogy kinek a nyakába akasszák fel az aranyérmet, hanem az, hogy mikor bekapcsolom a tv-t, szórakoztató és látványos támadófocit lássak. Ha kikapunk, akkor kapjunk ki 4-3-ra, és ne úgy 2-0-ra, hogy egy kapuralövésünk volt a meccsen...Grege írta:
Végül arra szeretném felhívni a figyelmet, h még nem vagyunk a bajnokság felénél, második helyen állunk, egy ponttal lemaradva, ami ma max 4-re változhat, nem egy katasztrofális helyzet. Tavaly a madrid a bajnokság felénél 6 ponttal lemaradva, 3-4 helyen is megfordult, és lázongott náluk mindenki, de megtartották Capellot, és nyertek is, talán tanulhatnánk abból.
Tavaly tényleg sokáig röhögtem rajta...csak a végén ment el a kedvem tőle, de fenntartom, h nem gyűjtöttek olyan sok pontot a madriddal, amiért meg kéne süvegelnünk Capellot, ennyi ponttal Primerát nyerni csak a Barca közreműködésével lehetett.LG írta:Capellot én hoztam föl, és miért lenne vicc![]()
Gonolom tavaly is jot röhögtél rajta, vagy pl. a 94-s BL döntőn...
De volt: A Realt edzette azt hiszem 98 örnyékén.Grege írta: Hiddink nekiem mindig fekete ló volt, még sosem volt igazán nagy csapatnál, nem tudhatjuk, mit tudna alkotni.
Akkor olvasgasd a Frank Rijkaard archivált topikot. Megkapta a dícséretet mikor megérdemelte. ja, és szivesen.Kluivertinho írta:Azt a részét nem értettem, hogy nem sok dicsérő szó jutott Rijkaardnak, mikor BL-t nyertünk. De nagyon aranyos vagy, hogy felvilágosítottál. Köszönöm szépen.
Nem nekünk kell elküldeni, hanem Laportának, arra pedig úgy tűnik még várhatunk. Azt a részét nem értettem, hogy nem sok dicsérő szó jutott Rijkaardnak, mikor BL-t nyertünk. De nagyon aranyos vagy, hogy felvilágosítottál. Köszönöm szépen.Zozzy 5 írta:Akkor volt egy Henkünk, kezdjük ott. Nem csak ő a hibás, ba$$zameg, de ha nem tud mit kezdeni ezekkel a sztárocskákkal, ráadásul taktikailag is nulla, akkor mi a francot keres még itt? Vagy Őt küldjük el, vagy az összes játékost. Lehet válaszatni. Ezzel a "nem csak" szöveggel ló$zart se érünk.
UI: Elnézést a kifejezésekért, de nagyon idegesít, hogy még mindíg vannak ennyire értelmetlen emberek, akik nem értik amit mondunk.
Akkor volt egy Henkünk, kezdjük ott. Nem csak ő a hibás, ba$$zameg, de ha nem tud mit kezdeni ezekkel a sztárocskákkal, ráadásul taktikailag is nulla, akkor mi a francot keres még itt? Vagy Őt küldjük el, vagy az összes játékost. Lehet válaszatni. Ezzel a "nem csak" szöveggel ló$zart se érünk. De nem baj, hajtások ezt, szépen fog csillogni az az UEFA kupás hely is, de legalább mindenki hibás lesz. Ezazzzz.Kluivertinho írta:Valóban, mostmár mennie kell Franki fiúnak. Csak azt nem értem, hogy mikor megnyertük a BL-t, a bajnokságot 2szer, akkor sokan azt mondták, hogy ehez semmi köze nincs Rijkaardnak, csakis a játékosoknak. Most meg hogy szenved a csapat, csak Rijkaard a hibás. Érdekes.
Helyes, akkor örülj.Zozzy 5 írta:Nem kezdek el vitatkozni megint. Tavaly már leírtam, igazam is lett.tagore írta: Miért, akkor szerinted is egyetlenegy emberen csúszik el mindig minden egy olyan sportágban, amely köztudottan nagyon sok együttható szerencsés teljesülésén múlik????
Fura.
Nem kezdek el vitatkozni megint. Tavaly már leírtam, igazam is lett.tagore írta: Miért, akkor szerinted is egyetlenegy emberen csúszik el mindig minden egy olyan sportágban, amely köztudottan nagyon sok együttható szerencsés teljesülésén múlik????
Fura.
Miért, akkor szerinted is egyetlenegy emberen csúszik el mindig minden egy olyan sportágban, amely köztudottan nagyon sok együttható szerencsés teljesülésén múlik????Zozzy 5 írta:Mert mit mondjon? Mondja ki a sajtónak, hogy szerinte most rögtön el kéen küldeni Rijkaardot, hogy aztán csámcsoghassanak rajta?tagore írta:"Puyol: “La culpa no es de Rijkaard, es de todos”Para el capitán blaugrana, muy afectado por la derrota, la responsabilidad del fracaso debe ser compartida entre los jugadores y el técnico "
A csapatkapitány legújabb nyilatkozata:
"Nem Rijkaard hibája volt, mindenkié. A blaugrana kapitánya úgy gondolja, a felelősség megoszlik a játékosok és a technikai stáb között."
Hm.
Ez ugyan az a szöveg, amit már tavaly is eljátszottunk. "nem csak az ő hibáija, adjunk még neki időt" . Látjuk, hova jutottunk ezzel a nagy időadással. Puyol nyilatkozatának ezzel a részével nem tudok egyet érteni.
Mert mit mondjon? Mondja ki a sajtónak, hogy szerinte most rögtön el kéen küldeni Rijkaardot, hogy aztán csámcsoghassanak rajta?tagore írta:"Puyol: “La culpa no es de Rijkaard, es de todos”Para el capitán blaugrana, muy afectado por la derrota, la responsabilidad del fracaso debe ser compartida entre los jugadores y el técnico "
A csapatkapitány legújabb nyilatkozata:
"Nem Rijkaard hibája volt, mindenkié. A blaugrana kapitánya úgy gondolja, a felelősség megoszlik a játékosok és a technikai stáb között."
Hm.