2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
"i hiába nyer bajnokságot+még a copát mellé,akkor sem nyert volna"csababarca írta:hát nem tom de kaká,meg ronaldo is messi előtt végzett az azért sok![]()
kaka igazán "csak" a bl-ben volt jó...sztem messi hiába nyer bajnokságot+még a copát mellé,akkor sem nyert volna mert idén a nagy kakának kellett nyerni...
és az a gond h hiába játszik majd jól 2008-ban is messi,akkor ott az eb,ami megint fontosabb lesz a ranglétrán mint pl a BL.
szal realitás 2009-et mondet velem...
de ki kell tartani mert 2009-ben meglehet,aztán meg 2010-ben VB...ahol vamos albiceleste....
Én sokszor láttam Kaka'-t játszani és hát meg kell hajolnom a tudása előtt. Én a "hivatalos" eredmény előtt is vallottam, hogy Kaka'-nak kell nyernie. A második és harmadik már úgysem számít.csababarca írta:hát nem tom de kaká,meg ronaldo is messi előtt végzett az azért sok![]()
kaka igazán "csak" a bl-ben volt jó...sztem messi hiába nyer bajnokságot+még a copát mellé,akkor sem nyert volna mert idén a nagy kakának kellett nyerni...
A Primitivitás menő? (anélkül h megakarnálak sérteni)Sergi írta:Sztem ma este Messi ver min. 1 gólt...Odavissza opatja majd Squillacit meg a többi védőt.
Igen, a válogatott meccseken, illetve a Recre ellen is jó formába került, szerintem ma is hozni fogja a tőle elvárhatót és újból varázsolni fog Ronaldonhóval és Bojannal.Kluivertinho írta:Na, hogy egy kis on is legyen: Messitől nagy játékot várok Lyonban, ahogy Ronaldinhotól is. Most a kis argentinnek kéne motiválnia a brazil varázslót. Ha Lionel jó napot fog ki akkor simán nyerünk.
Miért? Mert kéreztem valamit? Igazi kis elton vagy!!!!!!barca99 írta:Felvághatom az ereidet?
dav777 írta:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Észrevettétek azt az érdekes jelenetet amit a "Visszatért Eto" cikk alján lévő második videóban látni!!!!![]()
![]()
![]()
Úgy 5.,6. másodperctől!!!
Messi jön, szóváltás Ronival, Messi lenéző fejjel majd belecsíp Roni karjába!! Roni sem érti mi van, Syl lát mindent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MESSI ARCÁT NÉZZÉTEK VÉGIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd Roniét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ez mi????????????????
Hiába ment néha balszélre, akkor sem nagyon adott be, mindig kapu felécselez, kényszerítővel próbálkozik, vagy visszapasszolja, de beadni sztem még Oli is többször próbálkozik nála.Grege írta: Bennem már többször felmerült, h most, h talán kiismertek minket át lehetne dobni a baloldalra, megnézni, h ott mit alkot, onnan valszeg be is tudna adni, igaz a lövéek nem jönnének olyan símán, és keresztbe sem futkorászna olyan gyakran, de legalább a meccs egy részében meg lehetne próbálni, kétszer-háromszor már játszott ott régen...
Slither írta:Az egylábbasság a normális beadásokat akadályozza. Ha beindul a szélen és kap egy lablát, akkor sosem adja be, akkor sem ha 3-an futnak felé, max legurítja a mellette állónak...