AmonRe írta:Nem értem az egész vitát, mert a felszólalók 90%-a akkor sem látná be, hogy nincs igaza, ha ugrálnának a fején.
Pepéért mellesleg sztem nem 5 hónapra fizettek ennyit. Szerencsére viszont mind a két tábornak vannak lelkes képviselői, akik valamilyen oknál fogva előre látják, hogy melyik játékos hogy fog játszani az elkövetkezendő időszakban.
Nevetségesnek tartottam eddig, amit a média művel, alaptalannak, durvának éreztem a kritikus-idióta cikkjeiket, és helyettük szégyelltem magam. Hasonlóképpen érzek a magyar szakemberek intelligenciától csöpögő elemzéseivel kapcsolatban egy-egy nemzetközi meccs láttán. Mégis lássuk be azonban, hogy ugyanezt csináljuk, nem?:) Olyan kijelentéseket teszünk, amik szakmailag alaptalanok, és jól meg akarjuk győzni egymást. Objektivitás? Lóf@sz.
Tiszta szívből remélem, hogy minden kritika ellenére ezek a játékosok mind mind formába lendülnek a várva várt meccsünkig. Ronnie, Pepe, Henry, Sneijder mindenki. Én egy formában lévő Real harcát akarom megnézni egy formában levő Barca ellen, nem bohóckodást!!! Sajnos azonban erre nagyon kevés az esély:S...
miért csinálná a barca ugyanazt (már ha rájuk gondoltál)?
amikor ronaldinhot egy csinosabb summáért megvették (ami KEVESEBB volt, mint pepe, vagy a porcelánbaba robben ára), akkor már tudni lehetett, hogy valami hihetetlen potenciál van benne. nyert egy VB-t a brazil válogatott alapembereként, hogy mást ne mondjak...
idei igazolások:
abidal - vb-döntős. számtalan meccsen bizonyította már, hogy szenzációs játékos, tapasztalt, gyors, okos, jól védekezik, jól támad, köztudottan az egyik legjobb balszélső. ára: olcsóbb volt, mint pepe
milito - évek óta az egyik legjobb védő a spanyol ligában, megfelelő korban van, ismeri az összes csapatot spanyolországban. olcsóbb volt, mint pepe.
touré - még nem bizonyított nagycsapatban, de nagy tehetség. nem kisebb, mint pepe, legalábbis semmi sem utal erre. ráadásul az ő posztjára nehéz megfelelő embert találni. SOKKAL olcsóbb volt, mint pepe.
henry - többszörös angol gólkirály, a vitrinjében szinte minden van, kivéve a BL-címet, és az aranylabdát. élő legenda, többek között a real madridot is alázta már meg. olcsóbb volt, mint pepe.
robbennél mindenki olcsóbb volt. robben alig játszik, mert sérült. most nem az, 10 perceket kap.
miről beszélünk? én nem azt mondom, hogy pepe, vagy robben rosszabb játékos, mint a barcások, de hogy nem jobbak, és nem annyival, mint amennyivel többe kerültek, az biztos.