Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.08. 16:27:15

ElRamos írta:
"Ez tényleg vicces, mert mindketten alig játszottak, így nem tudom mire fel írják ezt sokan"

hát mondjuk erre.. most lehet azzal jönni, hogy csak később derül ki, ki a jó igazolás, de akkor ennyi erővel a kérdés is hülyeség. EDDIG pepe és robben viszi a prímet, nem azért, mert olyan borzasztóak, hanem mert ahhoz képest, hogy mennyibe kerültek, hát...
Remélem szezon végén is csináltok egy ilyen szavazást, és az év legjobb igazolásánál Pepe, illetve Robben fog szerepelni... 8)
hát arra azért sok esély nincs :lol:
.
iker-siker
Barça C

2007.12.08. 16:25:45

varga tamás: Én valóban nem azért jöttem ide, hogy szidjalak benneteket. Lehet, hogy van a madridisták között nagyon sok fanatikus, aki fanatikusan utálja a Barcát. Én nem ezek közé tartozom. Én nem utálom a Barcát, sőt sokszor nagyon élvezetes, ahogy játszik a csapatotok. De az én szívem a Realé volt, most is az és az is lesz. Szidni és "lehülyézni" nem szeretnék senkit, nem is fogok. Nem azért jöttem ide. A két klub között mindig is erős volt a rivalizálás, de nyugodtan meg lehet férni egymás mellett is az én szerény véleményem szerint. Azt sem mondtam, hogy divatdrukkerek vagytok, bár én ismerek pár olyat. Sok valódi Barca szurkoló barátom van és rendkívül normálisan meg tudjuk egymással beszélni a történteket.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.08. 16:22:16

iker-siker írta:Először is szeretném tisztázni mivoltomat. A Barcát Európa egyik legjobb csapatának tartom, de én teljes mértékben a királyi gárda elkötelezett híve vagyok és csak beszélgetni szeretnék veletek, nem akarok szidni és megbántani senkit. Ehhez a Pepés témához szeretnék hozzáfűzni egy pár dolgot. A nyárnak volt egy periódusa, amikor Chivu-t akarta megszerzni mindenki. Köztük ti is. Volt egy kis írás is ezen az oldalon, amikor már a Barca helyzete reménytelen volt a román fronton. A lehetséges középhátvéd jelöltek, akiket leigazoltatok volna. Milito mellett volt egy név, aki tudja mondja: hát perzse, hogy Pepe. És nyugodtan legyetek, ti sem fizettetetek volna érte kevesebbet (sokkal). Lehet, hogy eddig sérült volt, de ha belelendül higgyétek el, nagyon jó játékos lesz. Még fiatal, van mit tanulnia is. Lehet, hogy a portugál bajnokságban nem Ronaldinho-t kellett fognia vagy Eto'o-t, de volt ott mit csinálnia. Ott is vannak nagy játékosok, valamint voltak. Simao-t sem egy leányálom fogni. Az árát meg nem kéne Henry-éval összehasonlítani, mert a posztjuk is más. Henry nem került sokba, de Nistelrooy sem. Amúgy Milito-ba is benne van a hiba lehetősége.
a posztjuk más, igen. általában egy csatár drágább, mint egy védő. ezért is vicces pepe csillagászati ára. meg azért is, mert henry már messze-messze többet bizonyított.
nistelrooy meg azért volt olcsó szerintem, mert SAF meg akart tőle szabadulni.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.08. 16:20:15

iker-siker írta:Robben-ről meg csak annyit, hogy bár tényleg eléggé sérülékeny, de nem lesz minden meccsen sérült. Roney is sérülékeny, mégis nagyon jó játékos vagy Owen. Amikor játszik látszik a megmozdulásain, hogy klasszis. Amúgy meg egy időben őt is akarta a Barca. De azért remélem, hogy az El Classico-n fog játszani és megmutatja, hogy miért igazoltuk le. Quaresmát meg kár volt elpocsékolnotok, bár, ha belegondolunk mi is azt tettük/tesszük. Viszont remélem mi meg Quaresmát megvesszük.
quaresma nem volt jó a barcában. most azért kéne leborulni előtte, mert a portugál bajnokságban jó? jó kvalitásai vannak, de egyelőre semmit sem bizonyított a legmagasabb szinten. a pool-portot direkt néztem, de ott valami nagyon vacak volt.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.08. 16:19:05

ElRamos írta:
"Ez tényleg vicces, mert mindketten alig játszottak, így nem tudom mire fel írják ezt sokan"

hát mondjuk erre.. most lehet azzal jönni, hogy csak később derül ki, ki a jó igazolás, de akkor ennyi erővel a kérdés is hülyeség. EDDIG pepe és robben viszi a prímet, nem azért, mert olyan borzasztóak, hanem mert ahhoz képest, hogy mennyibe kerültek, hát...
Remélem szezon végén is csináltok egy ilyen szavazást, és az év legjobb igazolásánál Pepe, illetve Robben fog szerepelni... 8)
jó, ez korrekt, valószínűleg tényleg év végén kellene. de én azért meglepődnék, ha robben tényleg 36milliósan játszana
iker-siker
Barça C

2007.12.08. 16:18:12

Robben-ről meg csak annyit, hogy bár tényleg eléggé sérülékeny, de nem lesz minden meccsen sérült. Roney is sérülékeny, mégis nagyon jó játékos vagy Owen. Amikor játszik látszik a megmozdulásain, hogy klasszis. Amúgy meg egy időben őt is akarta a Barca. De azért remélem, hogy az El Classico-n fog játszani és megmutatja, hogy miért igazoltuk le. Quaresmát meg kár volt elpocsékolnotok, bár, ha belegondolunk mi is azt tettük/tesszük. Viszont remélem mi meg Quaresmát megvesszük.
Danka00792
Director del Fútbol

2007.12.08. 16:16:14

ElRamos írta:Remélem szezon végén is csináltok egy ilyen szavazást, és az év legjobb igazolásánál Pepe, illetve Robben fog szerepelni... 8)
Én azt remélem, hogy Henry-t fogjuk irni. :wink:

A Pepe témát halasszuk el fél évvel legalább, és akkor szidjuk/dicsérjük...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.08. 16:14:54

iker-siker: a legtöbb madridista így kezdte, ahogy te, aztán a negyedik hsz után jött, hogy mi hülyék vagyunk, nem értünk hozzá, divatdrukkerek vagyunk, gyűlöljük a Realt, i tag dalse. Sajnos, a tapasztalataim nagyon rosszak a madridistákkal kapcsolatban. Én csak egy kivételt ismerek, de az nem szokott itt hozzászólni a beszélgetésekhez.
FORCA BARCA! CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
iker-siker
Barça C

2007.12.08. 16:07:35

Először is szeretném tisztázni mivoltomat. A Barcát Európa egyik legjobb csapatának tartom, de én teljes mértékben a királyi gárda elkötelezett híve vagyok és csak beszélgetni szeretnék veletek, nem akarok szidni és megbántani senkit. Ehhez a Pepés témához szeretnék hozzáfűzni egy pár dolgot. A nyárnak volt egy periódusa, amikor Chivu-t akarta megszerzni mindenki. Köztük ti is. Volt egy kis írás is ezen az oldalon, amikor már a Barca helyzete reménytelen volt a román fronton. A lehetséges középhátvéd jelöltek, akiket leigazoltatok volna. Milito mellett volt egy név, aki tudja mondja: hát perzse, hogy Pepe. És nyugodtan legyetek, ti sem fizettetetek volna érte kevesebbet (sokkal). Lehet, hogy eddig sérült volt, de ha belelendül higgyétek el, nagyon jó játékos lesz. Még fiatal, van mit tanulnia is. Lehet, hogy a portugál bajnokságban nem Ronaldinho-t kellett fognia vagy Eto'o-t, de volt ott mit csinálnia. Ott is vannak nagy játékosok, valamint voltak. Simao-t sem egy leányálom fogni. Az árát meg nem kéne Henry-éval összehasonlítani, mert a posztjuk is más. Henry nem került sokba, de Nistelrooy sem. Amúgy Milito-ba is benne van a hiba lehetősége.
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.08. 15:30:18

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.08. 14:54:15

ElRamos írta:
Rivaldo11 írta:Hm. Reyes kipakolt. Állitólag nyolchavi bérével tartozik neki a real, ráadásul a bajnoki prémiumot sem kapta még meg. Ha ez beigazolódik, nem igazolhat a madrid a januári átigazolási szezonban. Mondjuk ez nehezen hihető, de ki tudja.
Érdekes. Elvileg április óta nem kapott fizut? Szerintem már akkor kellett volna szólni, nem most... :roll: Éppen ezért szerintem nem igaz... :?

Tényleg nem piszkálódni akarok, de az Év szavazása topicban az év legrosszabb igazolásánál a fórumozók 80 %-a (tipp...) Pepét, a többiek meg Robbent írják (kb. 19 %...). Ez tényleg vicces, mert mindketten alig játszottak, így nem tudom mire fel írják ezt sokan.

Ma este Athletic - Real!! Csak a saját játékunkra kell figyelnünk, a többiekkel nem kell foglalkoznunk. Jó a keretünk, ha hozzuk az utóbbi meccsen nyújtott formánkat, nem mondom hogy simán, de elhozhatjuk a 3 pontot Bilbao-ból. 8)

A Deport bezúzzátok, ebben biztos vagyok, viszont a következő fordulóban nagyon remélem, hogy a Valencia összeszedi magát, és legyőz benneteket. :)

chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.08. 14:52:36

Rivaldo11 írta:Hm. Reyes kipakolt. Állitólag nyolchavi bérével tartozik neki a real, ráadásul a bajnoki prémiumot sem kapta még meg. Ha ez beigazolódik, nem igazolhat a madrid a januári átigazolási szezonban. Mondjuk ez nehezen hihető, de ki tudja.
jó, de reyes egy ci...

amúgy ezek szerint EZÉRT nem fog igazolni télen a real
Buitre
Jugador d'estrella

2007.12.08. 14:48:13

Az nyilván túlzás, h a világ legjobb k hátvédje, de hogy hentes... :shock:
hát hogy a saját házunk táján nézzek szét, pld. Samuel az volt, én ki nem álltam a stílusát. De Pepe minden, csak nem mészáros: magas és erős, de ugyanakkor baromi technikás, nagyon jól kezeli a labdát és gyors, jó ütemérzéke van és remekül fejel. Abban van igazság, h képességei alapján esélyes arra, h a egyszer a legjobb legyen. Még nincs 25 éves, és amire neki szükség van a fejlődéshez, az higgadtság, érettség és tapasztalat. Ez pedig nem elérhetetlen...
Én, mint madridista abszolút nem sokallom érte az összeget ahhoz képest, h milyen potenciál van benne. Cannavarora pld jobban sajnáltam ennek az összegnek a töredékét...
cruyff
Entrenador del Barça

2007.12.08. 14:03:48

Danka00792 írta:
100% hogy nem igaz , jot nevettem rajta. :D
Én azért nem annyira. Volt már rá precedens, hogy a reálnak még az elsőosztálybeli indulási joga is veszélybe került mert túlköltekeztek és baj volt a kifizetésekkel. :wink:
VISCA EL BARCA!
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.08. 14:01:12

Érdekes. Elvileg április óta nem kapott fizut? Szerintem már akkor kellett volna szólni, nem most... :roll: Éppen ezért szerintem nem igaz... :?

Tényleg nem piszkálódni akarok, de az Év szavazása topicban az év legrosszabb igazolásánál a fórumozók 80 %-a (tipp...) Pepét, a többiek meg Robbent írják (kb. 19 %...). Ez tényleg vicces, mert mindketten alig játszottak, így nem tudom mire fel írják ezt sokan.

Ma este Athletic - Real!! Csak a saját játékunkra kell figyelnünk, a többiekkel nem kell foglalkoznunk. Jó a keretünk, ha hozzuk az utóbbi meccsen nyújtott formánkat, nem mondom hogy simán, de elhozhatjuk a 3 pontot Bilbao-ból. 8)

A Deport bezúzzátok, ebben biztos vagyok, viszont a következő fordulóban nagyon remélem, hogy a Valencia összeszedi magát, és legyőz benneteket. :)
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Danka00792
Director del Fútbol

2007.12.08. 13:54:56

100% hogy nem igaz , jot nevettem rajta. :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.08. 13:39:40

Hm. Reyes kipakolt. Állitólag nyolchavi bérével tartozik neki a real, ráadásul a bajnoki prémiumot sem kapta még meg. Ha ez beigazolódik, nem igazolhat a madrid a januári átigazolási szezonban. Mondjuk ez nehezen hihető, de ki tudja.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.08. 13:02:10

eddig kb öt meccset ha játszott a madridban ez a szerencsétlen, nehogy már ennyiből kiderüljön, h kutya, v a világlegjobbhátvédje!
ezalatt játszott jól is, és csináltak már hülyét is belőle, de olyan kevés idő ez egyelőre, h tök fölösleges ajnározni, mint ahogy leírni is.
várjuk meg a szezon végét, akkorra talán megtudjuk, h kinek volt igaza.
PUYOL-XAVI-INIESTA
viktro/raúl/
Barça C

2007.12.08. 12:05:39

ha a clasicon majd 1 évre lerugja Messit vagy Eto'o-ékat, biztos nem bánja senki arrafelé az érte kiadott 30millát.
Pepe lehet,hogy egy tehetséged védő,de a portugál 1-ben,ahol nem egy Messi meg egy Ronnie vitte rá a lasztit,ennek ellenére,lehet hogy később megéri az árát,de 30 millánál nem lesz több
Neharagudjatok, hogy beleugatok, de már volt az El Classico és mi lemaradtunk róla? Pepe valószínüleg játszani fog azon a meccsen és és majd akkor meglátjuk, hogy mennyit ért. Az is meglehet, hogy Messit és Ronaldinhót is leveszi majd a pályáról. Ki tudja. Legalább annyira elképzelhető, mint ahogy ti beállítjátok.

Amúgy Fabregasos hírhez annyit, hogy véleményem szerint nincs rá szükség. Gagoba szorult legalább annyi tehetség, mint a katalánba. Más kérdés, hogy ezt Madridban ki tudja e teljesíteni.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.08. 07:58:31

chi omega írta: mi a baj a hírrel? szerintem nem kacsa, mióta akarják már fabregast, meg kakát? mióta calderon az elnök, az meg van már egy másfél éve. ajánlatot tenni lehet, hápogni inkább azok a hírek szoktak, amikben az van, hogy "titkos megállapodás", "már meg is állapodtak", "xy ügynöke zzs-ben járt".
meg hát a hír vége abszolút reális. miért menne egy katalán gyerek madridba? vár rá az igazi helye..
"Nyugodt januárt szeretnék. A munkámra akarok koncentrálni, de nem az igazolásokra. Nem készülünk télen játékosokat szerződtetni." - by Mijatovic...
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.08. 01:25:11

grecki írta:
Atesz írta:Real: 25 milliós ajánlat Cescért
2007-12-07 17:05:36
Megérkezett az első ajánlat az Arsenal szupersztárjéárt, Cesc Fabregasért.

Az ajánlatot nem más mint a Real Madrid tette.

A DailySport tudosítója szerint a Real Madridnak ez még csak a kezdeti ajánlata! Egyes érteslések szerint 70 Millió euró van elkülönítva Fabragas és/vagy Kaká leigazolására.

Cesc elutasította az ajánlatot, de elmondta rá a Real ne számítson! Ugyanis ha valaha visszatér hazájába, akkor régi klubjához a Barcelonához fog menni.

(fc-arsenal.hu)
Hogy lehet hat mondatban négyszer elsütni az ajánlat szót? :roll:
Nálam itt már le is írta magát a hír, pláne azért, mert egyetlen idézet sem szerepel benne.
mi a baj a hírrel? szerintem nem kacsa, mióta akarják már fabregast, meg kakát? mióta calderon az elnök, az meg van már egy másfél éve. ajánlatot tenni lehet, hápogni inkább azok a hírek szoktak, amikben az van, hogy "titkos megállapodás", "már meg is állapodtak", "xy ügynöke zzs-ben járt".
meg hát a hír vége abszolút reális. miért menne egy katalán gyerek madridba? vár rá az igazi helye..
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.08. 00:09:17

Atesz írta:Real: 25 milliós ajánlat Cescért
2007-12-07 17:05:36
Megérkezett az első ajánlat az Arsenal szupersztárjéárt, Cesc Fabregasért.

Az ajánlatot nem más mint a Real Madrid tette.

A DailySport tudosítója szerint a Real Madridnak ez még csak a kezdeti ajánlata! Egyes érteslések szerint 70 Millió euró van elkülönítva Fabragas és/vagy Kaká leigazolására.

Cesc elutasította az ajánlatot, de elmondta rá a Real ne számítson! Ugyanis ha valaha visszatér hazájába, akkor régi klubjához a Barcelonához fog menni.

(fc-arsenal.hu)
Hogy lehet hat mondatban négyszer elsütni az ajánlat szót? :roll:
Nálam itt már le is írta magát a hír, pláne azért, mert egyetlen idézet sem szerepel benne.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.07. 23:32:12

AmonRe írta:Nem értem az egész vitát, mert a felszólalók 90%-a akkor sem látná be, hogy nincs igaza, ha ugrálnának a fején.

Pepéért mellesleg sztem nem 5 hónapra fizettek ennyit. Szerencsére viszont mind a két tábornak vannak lelkes képviselői, akik valamilyen oknál fogva előre látják, hogy melyik játékos hogy fog játszani az elkövetkezendő időszakban.

Nevetségesnek tartottam eddig, amit a média művel, alaptalannak, durvának éreztem a kritikus-idióta cikkjeiket, és helyettük szégyelltem magam. Hasonlóképpen érzek a magyar szakemberek intelligenciától csöpögő elemzéseivel kapcsolatban egy-egy nemzetközi meccs láttán. Mégis lássuk be azonban, hogy ugyanezt csináljuk, nem?:) Olyan kijelentéseket teszünk, amik szakmailag alaptalanok, és jól meg akarjuk győzni egymást. Objektivitás? Lóf@sz.

Tiszta szívből remélem, hogy minden kritika ellenére ezek a játékosok mind mind formába lendülnek a várva várt meccsünkig. Ronnie, Pepe, Henry, Sneijder mindenki. Én egy formában lévő Real harcát akarom megnézni egy formában levő Barca ellen, nem bohóckodást!!! Sajnos azonban erre nagyon kevés az esély:S...
miért csinálná a barca ugyanazt (már ha rájuk gondoltál)?
amikor ronaldinhot egy csinosabb summáért megvették (ami KEVESEBB volt, mint pepe, vagy a porcelánbaba robben ára), akkor már tudni lehetett, hogy valami hihetetlen potenciál van benne. nyert egy VB-t a brazil válogatott alapembereként, hogy mást ne mondjak...
idei igazolások:
abidal - vb-döntős. számtalan meccsen bizonyította már, hogy szenzációs játékos, tapasztalt, gyors, okos, jól védekezik, jól támad, köztudottan az egyik legjobb balszélső. ára: olcsóbb volt, mint pepe
milito - évek óta az egyik legjobb védő a spanyol ligában, megfelelő korban van, ismeri az összes csapatot spanyolországban. olcsóbb volt, mint pepe.
touré - még nem bizonyított nagycsapatban, de nagy tehetség. nem kisebb, mint pepe, legalábbis semmi sem utal erre. ráadásul az ő posztjára nehéz megfelelő embert találni. SOKKAL olcsóbb volt, mint pepe.
henry - többszörös angol gólkirály, a vitrinjében szinte minden van, kivéve a BL-címet, és az aranylabdát. élő legenda, többek között a real madridot is alázta már meg. olcsóbb volt, mint pepe.

robbennél mindenki olcsóbb volt. robben alig játszik, mert sérült. most nem az, 10 perceket kap.

miről beszélünk? én nem azt mondom, hogy pepe, vagy robben rosszabb játékos, mint a barcások, de hogy nem jobbak, és nem annyival, mint amennyivel többe kerültek, az biztos.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.07. 23:25:41

FCB_gábor írta:A realnak mindegy mennyibe kerül egy játékos, főleg ha sürgősen kell. Kár ezen lovagolni.
Én spec Drenthet rosszabb igazolásnak tartom, mert ugyan 1/3 annyiba volt, mint a portugál, de 1/10 annyit sem játszik és lehet eladják(már, ha hihetőek a hírek). Pepe játszik legalább és amekkora hentes, ha a clasicon majd 1 évre lerugja Messit vagy Eto'o-ékat, biztos nem bánja senki arrafelé az érte kiadott 30millát. Ki tudja mire szerződtették? 8)
persze nagyon remélem nem így lesz, inkább rugjon gólt nekünk csak maradjanak épek a játékosaink :?
"A realnak mindegy mennyibe kerül egy játékos, főleg ha sürgősen kell. Kár ezen lovagolni."

ez így van. de pontosan erre az átigazolási politikára írtam, hogy arrogáns, és buta. mert az. persze a perez-érában csúcsosodott a játékosigazolás, mint rongyrázás elv, de ezek a hihetetlen összegek egyelőre halvány játékosokért nem hiszem, hogy sokkal jobbak. meg mindenféle kamasz dél-amerikából, ugyanmár. sneijdert meg elhozzák 2 héttel a bajnokság kezdete előtt, hogy tessék, legyél te az irányító. szerencsétlen azt sem tudja mi merre, jól le is blokkolt szegény.
persze ha erre egy realos azt írja, hogy de bezzeg ők vezetik a tabellát, azt mondom igaza van. de az nem az igazolásaiknak köszönhető, ez fix..
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.07. 23:22:04

Pepe lehet,hogy egy tehetséged védő,de a portugál 1-ben,ahol nem egy Messi meg egy Ronnie vitte rá a lasztit,ennek ellenére,lehet hogy később megéri az árát,de 30 millánál nem lesz több!de 1-2 jo szeonja :wink: biztos :wink: lesz.egyébként meg a real átigazolási politikája általánosan:vegyük megg 30ért,nem váltbe,adjuk el 15 ért,majd a köv. sztár mezei behozzák a minuszokat! :lol:
.
Lezárt